Am un pont

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Am un pont

Mesajde gaga » Joi Iul 07, 2005 9:55 am

Mi-a venit mai de mult ideea da' uitai si acu' vreau sa o reiau.

Fiecare are in bukale cred un loc anume unde stie ca gaseste ceva de papa cum numai acolo este (babutza cu branza, crenvushtii de angst ...)

Ma gandeam ca poate vreti sa dati si la altii ponturi, eu am 3 pt deschidere.

La piata 1 mai, chiar la semafor e un magazin cu de toate unde are doua trebi: o smantana varsata de mare caracter, are gust de smantana nu se compara deloc cu celelalte prostii preambalate; si in plus gasesti cea mai rece bere la cutie din capitala :D

Si a doua este Billa de la mine din cartier care are niste produse de panificatie dementiale, ieri am incercat chifle cu cartofi. Daca treci mana peste stand vezi ce e fierbinte, eu asa fac si bine fac :D

Voi?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde pacha » Joi Iul 07, 2005 10:34 am

Cat ar fi ea de smantana fara aracet si bere rece, eu, nu vin de la Cluj sa fac cumparaturi !
pacha

Mesajde gaga » Joi Iul 07, 2005 10:53 am

a, in cluj ie toate magazinele idem si la fel cu aceleash produse, nu e o patiserie mai cu motz, un carnatz sau o carne de mici mai acatarii sa inteleg. e bine bre daca la voi a prins asa bine comunismu'
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde paiacec » Joi Iul 07, 2005 11:15 am

Am shi io un pont!
In Ploieshti, la Halele centrale, in piatza de branza, e un moshulica cu oichi albashtri din Sibiu care are cea mai buna shi mai grasa branza de oaie de pe piatza ploieshteana.Daca prin alte felii de branza sunt gaurile cat china, va garantez ca in branza de la nenea cu ochii albashtri nu o sa gasitzi gaurici d-astea.Zici ca-i unt!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Înapoi la Antichitati