Bun venit,
Sper sa descid un dialog interesant pe tema aceasta...
Bun venit la forumul FC Ajax si FC Bayern Munich ...
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Bun venit la forumul FC Ajax si FC Bayern Munich ...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Imi plac abmele echipe, pentru ca nu sunt cu nasul pe sus cum sunt spaniolii si englezii, dar nu cred ca sunt prea multi fani carora le plac de ambele echipe
Eu zic ca Ajax e cea mai belea echipa din Europa... si daca ar avea bani cati au italienii sau spaniolii... ar face legea in toata regula.

Eu zic ca Ajax e cea mai belea echipa din Europa... si daca ar avea bani cati au italienii sau spaniolii... ar face legea in toata regula.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Sopra Tutt1
Imi plac abmele echipe, pentru ca nu sunt cu nasul pe sus cum sunt spaniolii si englezii, dar nu cred ca sunt prea multi fani carora le plac de ambele echipe
PAi sopra stii care echestia ca daca ar avea bani nu s-ar mai chinuii ei sa creasca jucatori ar cumpara de la echipele mai slabe cu banii si nua r mai fii asa de interesanta ca echipa...
Plusa tot farmecul lui ajax vine de la propii jcuatori...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
pai nu se compara vanzarile si banii pe care ii cashtiga ei in Olanda din televizari, pe langa ce cashtiga aia in Italia, Anglia sau Spania... am vazut o statistica cu bugetele cluburilor mari din europa... si era o diferenta destul de mare.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Sopra Tutt1
pai nu se compara vanzarile si banii pe care ii cashtiga ei in Olanda din televizari, pe langa ce cashtiga aia in Italia, Anglia sau Spania... am vazut o statistica cu bugetele cluburilor mari din europa... si era o diferenta destul de mare.
Da stiu, ca anume in olanda ei primesc pt dreprturile de televizare in jur de 2 mil de dolari, iar in anglia o ehipa din PRM primeste in jur de 20 mil de dolari, care e o diferenta ENORMA....iar in Italia,Spania cam 8-10 mil de dolari...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Eu pe Bayern Munchen..nu-i suport ! De fapt..urasc fotbalul german ! La toate campionatele mondiale si europene...sunt anti-Germania ! Ma enerveaza..ca niciodata nu joaca bine..si mai mereu castiga !
Ajax...imi plac...dar astept sa revina in top !
Ajax...imi plac...dar astept sa revina in top !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Eu pe Bayern Munchen..nu-i suport ! De fapt..urasc fotbalul german ! La toate campionatele mondiale si europene...sunt anti-Germania ! Ma enerveaza..ca niciodata nu joaca bine..si mai mereu castiga !
Ajax...imi plac...dar astept sa revina in top !![]()
MAi bayern joaca si bine si castiga, cat de nationala germaniei pot sa zic ca jaoca Iar ajax mai are ceva timp pana ajunge iara buna, ca de exemplu acum tre sa-si vanda ce-i mai buni jucatori ca nu mai vor sa stea (Chivu,VAnd der Vart, etc.)
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Da ? Vrea sa plece Chivu ? Unde ?
Dar Ajax de ce nu au bani,pentru a-si mentine jucatorii ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Da ? Vrea sa plece Chivu ? Unde ?
Nu e vorba de bani pt mentinerea jucatorilor, e vorba de prestatia lor in europa in ultima vreme. normal ca jucatorii ei buni sa vrea sa plece la o echipa ca Manchester,Real Madrid, Barcelona, Inter...
Chivu e dorit foarte mult de Inter...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1