Ai intrebari fara raspuns ?
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ai intrebari fara raspuns ?
Ai intrebari pe care nu le poti pune prietenilor tai sau parintilor? Doresti raspuns la ele? Daca esti serios,fii sigur ca ti se va raspunde la fel.
- Korinne
Re: Ai intrebari fara raspuns ?
Initial trimis de Korinne
Ai intrebari pe care nu le poti pune prietenilor tai sau parintilor? Doresti raspuns la ele? Daca esti serios,fii sigur ca ti se va raspunde la fel.
da ; multe chiar ;
ca de ex , unde se duce timpul care trece? si ce culoare are mirosul cartofilor prajiti ? nu de alta dar asta desena intr-o zi nepotul meu si m-a lasat cam in aer....
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
-
the radical - Junior Member
Originally posted by gcm
c-am slaba remarca pentru cineva cu o minte "asa" de superioara
mda, C-AM slaba remarca, cam remarcat ce repede creste numarul intelectualilor de pe forum.
Radical, e marfa aia cu "culoarea mirosului", am mai auzit/citit undeva ceva de "sunetul mirosului" sau asa ceva dar asta se poate imagina mai usor, ca-l legi de sfarait. Si culoarea mirosului poate fi asociata imaginii pana la urma daca a fost desenata si tu n-ai prins-o dovedeste cata imaginatie au copiii si cat de deformati suntem noi, astia mai mari.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Initial trimis de DANA
mda, C-AM slaba remarca, cam remarcat ce repede creste numarul intelectualilor de pe forum.
Radical, e marfa aia cu "culoarea mirosului", am mai auzit/citit undeva ceva de "sunetul mirosului" sau asa ceva dar asta se poate imagina mai usor, ca-l legi de sfarait. Si culoarea mirosului poate fi asociata imaginii pana la urma daca a fost desenata si tu n-ai prins-o dovedeste cata imaginatie au copiii si cat de deformati suntem noi, astia mai mari.
ah , nu-mi spune cata imaginatie au copii ; iar nepota-miu , se agita intr-o zi si el deh ca orice copil prin casa , cu gura mare ,la care sor-mea ii zice " nu mai tipa asa tare" si vin eu om mare si fac pe desteptul si-i zic copilului "de parca ai putea tipa si incet! ha!" si copilul zice "da , cum sa nu, vrei sa vezi?" - si ma serveste cu un tipat in toata regula .. dar cam fara volum la maxim .LOL stiu ca e greu de explicat asa ceva , dar era funny pt ca avea moaca unuia care tipa din tot sufletelul insa .. fara suntetul la maxim.
Ei in lumea lor sunt mult mai atenti la detaliile din jur si au explicatii clare si simple pt multe din ceea ce nou ni se pare o adevarata problema .
Si mirosul ala de-l desena cu acuarele , era ceva galben cu vernil , asa ca un curcubeu ; l-am intrebat de ce nu pune si roz , si-a zis "ei , cum sa pun roz! ala e pt dulcuiri!" .. so...
The direction of the eye, so misleading
-
the radical - Junior Member
subiectul asta e o idee grozava
am shi io o intrebare?
de ce ne costa atat de mult greselile, oricat de mici ar fi ele, ne costa atat de mult mai tarziu....
:confused:

de ce ne costa atat de mult greselile, oricat de mici ar fi ele, ne costa atat de mult mai tarziu....

Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
greselile se platesc pentru ca in afara de aer nimic nu este gratis
si nu numai greselile au repercursiuni asupra oamenilor, ci shi faptele bune... mai ales astea...
si de fapt greselile sun taxate, in special de oamenii aia rai si cam fraieri care au impresia ca, prinzandu-te la colt sa dandu-ti in cap cand esti mai slab, sunt mult peste ideea de fiinta superioara...
si nu numai greselile au repercursiuni asupra oamenilor, ci shi faptele bune... mai ales astea...
si de fapt greselile sun taxate, in special de oamenii aia rai si cam fraieri care au impresia ca, prinzandu-te la colt sa dandu-ti in cap cand esti mai slab, sunt mult peste ideea de fiinta superioara...
-
onk - Mesaje: 1841
Unii paranormalisti spun ca cu cit platesti mai repede pentru o greseala cu atit esti mai "curat", mai aproape de iertare, si cu cit platesti mai tirziu cu atit ai sanse mai mari sa ajungi sa platesti in afterlife, in alte moduri.
Cred ca visurile sunt gratis, doar daca nu innebunesti tot imaginindu-ti stiu io ce...
Cred ca visurile sunt gratis, doar daca nu innebunesti tot imaginindu-ti stiu io ce...
- Rolf
- Junior Member
Initial trimis de Rolf
Unii paranormalisti spun ca cu cit platesti mai repede pentru o greseala cu atit esti mai "curat", mai aproape de iertare, si cu cit platesti mai tirziu cu atit ai sanse mai mari sa ajungi sa platesti in afterlife, in alte moduri.
astia-s Karmistii, dupa stirea mea
eu cred ca singurul lucru pe care nu-l platesti initial si pentru care nu platesti mai tarziu este credinta...
-
onk - Mesaje: 1841
Initial trimis de onk
you're right...again
dar chiar nimic, nimic nu este pe de-a moaca?
viatza o fi?
nici viata nu e...ba chiar platesti pana in clipa mortii pentru "pacatul" de a te fi nascut...sau pentru "darul" vietii,cum ar spune preotii(depinde cum vrei s-o iei)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
punktul pe i
in primul rand... "merci" tuturor pentru raspunsurile inteligente:D
Shi bineintzeles, mai am o intrebare:
Io n-am fost pa droguri niciodata shi nu shtiu cum ie... Poate cineva sa zik??? Multumesc. (anticipat)
Shi bineintzeles, mai am o intrebare:
Io n-am fost pa droguri niciodata shi nu shtiu cum ie... Poate cineva sa zik??? Multumesc. (anticipat)
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
- Andrada The Dev
- Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1