Cum scapi de armata?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Cum scapi de armata?

Mesajde Baluba » Sâm Mar 02, 2002 4:25 pm

E o intrebare care ma chinuie de ceva timp, si mai intens in ultima vreme (pentru ca se cam apropie data absolvirii facultatii).

Cine are solutii sa scrie.

A mea ar fi sa tot fac facultati pana mor.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
Baluba
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Mar 03, 2002 10:41 am

eu nu inteleg ce te temi tu de armata... armata e o dovada a barbatiei.. dar dak chiar te temi de ea, rupeti un deget, un picior...
sau da 3 mii de dolari... si scapi

regret alta idee nu am....;)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde KickAss » Dum Mar 03, 2002 1:42 pm

Harry, scuze, gabytzu, tu nu prea gandesti nu? Asta-i bine! Armata e daunatoare pt. aia carora le este scarba de o institutie care nu da doi bani pe individualitate, pe gandurile proprii si se axeaxa pe gandirea unui singur om. Esti om cu facultate si la inceput esti racan. Vine un bou, un dobitoc cu grad mai mare si-ti ordona, doar pt. amuzamentul lui, sa te tavalesti in noroi. Marfa armata. Barbatie, testosteron si imbecilitate la greu.
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde KickAss » Dum Mar 03, 2002 1:44 pm

Baluba, dupa 35 de ani nu te mai ia. Sau du-te la incorporare, si la examinarea psihologica bifeaza DA la Ati avut tentative de suicid?
Anunt pe bune:

KickAss
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 03, 2002 4:01 pm

Da si eu sunt anti-armata ! Ce vezi tu Gabytzule la televozor...in filmele cu Stalone ..sunt povesti ! Du-te tu in armata...si sa vezi ca dupa 2-3 zile nu o sa-tzi mai doresti sa devi barbat !

...................

Mah..am auzit ca acum aia cu facultate fac 4 luni jumate ! E adevarat ? Si oricum armata ..cica se face de luni dimineatza pana joi seara. Pormo te trimit acasa...ca nu au bani sa te tina ! In unele cazuri..am auzit ca...vin recrutzii acasa in fiecare seara...iar dimineatza se intorc la unitate.
Oricum...armata nu mai e ce a fost...dar tot neplacuta ramane.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Baluba » Dum Mar 03, 2002 10:26 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Mah..am auzit ca acum aia cu facultate fac 4 luni jumate ! E adevarat ? Si oricum armata ..cica se face de luni dimineatza pana joi seara. Pormo te trimit acasa...ca nu au bani sa te tina ! In unele cazuri..am auzit ca...vin recrutzii acasa in fiecare seara...iar dimineatza se intorc la unitate.
Oricum...armata nu mai e ce a fost...dar tot neplacuta ramane.

O sa ignor comentariu' lui Gabytu din motive evidente.

Ba, si io am auzit de faza cu 4 luni. Am mai auzit si ca daca ajungi la 28 de ani fara armata poti sa platesti si scapi de probleme.

Sincer nu prea cred ca merge faza cu tentativa de sinucidere ... e prea riscant.
Baluba
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Mar 03, 2002 10:33 pm

nu stiu ce sa zic.. in fine primul mesaj era o glume, da' ma rog... serios vorbind, cred ca e un cur, ori ca faci ori ca nu faci armata, uite mah, vorba celui de mai sus... e bataie de joc, si prietnul surorii mele e in armata [in Suceava!!] si zice ca-i bataie de joc... ma rog... da si dak faci facultate faci doar 6 luni armata.. loolz... :D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Baluba » Lun Mar 04, 2002 12:20 am

Initial trimis de Gabytu
nu stiu ce sa zic.. in fine primul mesaj era o glume, da' ma rog... serios vorbind, cred ca e un cur, ori ca faci ori ca nu faci armata, uite mah, vorba celui de mai sus... e bataie de joc, si prietnul surorii mele e in armata [in Suceava!!] si zice ca-i bataie de joc... ma rog... da si dak faci facultate faci doar 6 luni armata.. loolz... :D

Si o luna e prea mult. Mi se pare una dintre cele mai flagrante incalcari ale dreptulor omului si ma mir ca nimeni nu zice nimic niciodata de chestia asta.

Chiar le-a intrat oamenilor chestia asta atat de tare in sange incat nu-i mai deranjeaza ca pierd 6 sau 12 luni din viata spaland WC-uri si luand bastarci de la gradati cu liceul neterminat?
Baluba
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Mar 04, 2002 10:56 pm

mda, consider ca ai dreptate...
- Toţi in păr!
gabuba

Pt Baluba

Mesajde Aliosha » Mar Mar 05, 2002 6:39 am

Din cate stiu eu exista cateva variante.

1. Dupa cum ai zis si tu mai dai la o facultate - nu trebuie neaparat sa o frecventezi ( una particulara naspa) si asa iti mai prelungesti agonia pana crezi de cuviinta.

2. Daca ai pile in armata sau printre cadrele medicale e mult mai usor. Nus ' cati bani trebuie pentru chestia asta pentru ca nu m-am intersesat niciodata dar din cate am inteles cu doctorii e cel mai sigur: o hepatiata cronica ceva... si s-a rezlovat.

3. Nu tine faza cu "sunt retard", ca te iau astia oricum. Crezi ca pentru ei face vreo diferenta coeficientul tau de inteligenta atunci cand freci podelele?

4. Am plecat din tara ( oricum nu aveam de gand sa fac armata) si am scapat si de eventualitatea acestui lucru.

E o porcarie totala, o privare de drepturi si un mare rahat in general.

In final o sa inchei cu un cantec, pe care iti doresc din toata inima sa nu ajungi sa il fredonezi:

R: Stau in unitate, fac taras pe coate,
Fac sectoare si plantone, pan la liberare.

Nu stiu Doamne ce sa fac, s-a marit armata,
Bani de-acasa nu-mi trimit nici mama, nici tata.

Jumatate de inima bate pentru mama,
Cealalta jumatate bate pentru tata.

De vrei mama sa ma vezi, vin la unitate,
Imbracat in haine verzi cum le fac pe toate.

A si inca ceva ca uitasem : Ce te faci daca te trimit astia in Harghita?? :con: :D
"Against modern football."
Aliosha

Re: Pt Baluba

Mesajde Baluba » Mar Mar 05, 2002 10:05 am

Initial trimis de Aliosha
1. Dupa cum ai zis si tu mai dai la o facultate - nu trebuie neaparat sa o frecventezi ( una particulara naspa) si asa iti mai prelungesti agonia pana crezi de cuviinta.

E naspa ca p-asta trebuie sa o si platesc

A si inca ceva ca uitasem : Ce te faci daca te trimit astia in Harghita?? :con: :D

Atunci cand o sa dezertez, stiu pe cine o sa impusc. :D
Baluba
Junior Member

Mesajde KickAss » Mar Mar 05, 2002 2:18 pm

Las' ca poate intram in NATO si ne formam o armata profesionista.
Anunt pe bune:

KickAss
Junior Member

OPRITI STAGIUL MILITAR OBLIGATORIU

Mesajde Kryszti » Mar Mar 05, 2002 9:09 pm

Initial trimis de Baluba
Atunci cand o sa dezertez, stiu pe cine o sa impusc. :D

Raule! Incapatanatule!

Eu ti-as recomanda sa incerci sa deschizi proces civil, (eventual undeva in strainatate >> Haga) impotriva statului roman, pt. ca te deranjeaza cu ceva, ca iti limiteaza libertatea etc. Si, teoretic, un roces dureaza mult si, daca nu castigi, macar tragi de timp. Mai scapi inca vreo 3-4 ani.
Nimic nu e mai stupid, groaznic decat armata. Ai dreptate, Baluba, si 2 zile e mult!
Tu, gabyutu, cu mesajele de aici ne-ai explicat de ce asculti 3se si andre... Mai mult nu poti, no offence!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Re: OPRITI STAGIUL MILITAR OBLIGATORIU

Mesajde Baluba » Mar Mar 05, 2002 10:12 pm

Initial trimis de Kryszti

Eu ti-as recomanda sa incerci sa deschizi proces civil, (eventual undeva in strainatate >> Haga) impotriva statului roman, pt. ca te deranjeaza cu ceva, ca iti limiteaza libertatea etc. Si, teoretic, un roces dureaza mult si, daca nu castigi, macar tragi de timp. Mai scapi inca vreo 3-4 ani.

Procesele cam costa, mai ales alea pe la Haga. Mai bine mai fac 5 facultati. Macar alea pot sa fie utile.
Baluba
Junior Member

Re: Re: OPRITI STAGIUL MILITAR OBLIGATORIU

Mesajde Kryszti » Joi Mar 07, 2002 1:03 pm

Initial trimis de Baluba
Procesele cam costa, mai ales alea pe la Haga. Mai bine mai fac 5 facultati. Macar alea pot sa fie utile.

Mai mult sau pai putin! Poate se schimba legea, asa cum a fost si cu fotbalistii, devii celebru sii se va numi "Legea Baluba".
Nu stiu ce sa zic alta ideee originala... Eu stiu ca te costa vreo 300$ (spaga pt. inapt)!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

...

Mesajde Andrada The Dev » Dum Mar 10, 2002 12:11 am

io shtiu pa unu de shi-a fakut ceva ku "inapt" k un fel de skutire... da nu shtiu kat o platit:) dak aflu iti zik, k ala n-a mai fakut armata... cand te gandeshti ce mancare au:( sau ka pa vremea lu' impushcatu faceau shi fetele armata:( te-apuka.... Bafta!
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde Aragorn » Dum Mar 10, 2002 7:33 am

Din cate stiu eu exista cateva variante.

2. Daca ai pile in armata sau printre cadrele medicale e mult mai usor. Nus ' cati bani trebuie pentru chestia asta pentru ca nu m-am intersesat niciodata dar din cate am inteles cu doctorii e cel mai sigur: o hepatiata cronica ceva... si s-a rezlovat.

Chestia asta cu hepatita sigur merge ca cunosc multi care o facut asa, si in plus nu tre sa dai prea mare mita la un medic (100 $ max)...sau daca cunosti un medic e si mai usor...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 10, 2002 11:56 am

.
Nu tine faza cu "sunt retard", ca te iau astia oricum. Crezi ca pentru ei face vreo diferenta coeficientul tau de inteligenta atunci cand freci podelele?

Sunt perfect de acord cu Aliosha ! A se vedea cazul Forrest Gump...care era cel mai bun soldat..din unitatea sa..in Vietnam ! :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde KickAss » Lun Mar 11, 2002 10:17 am

Ahhh, uite inca un sfat, care eu zic ca-i foarte bun: emigreaza in Canada.
Anunt pe bune:

KickAss
Junior Member

Mesajde FrozeN » Lun Mar 18, 2002 6:19 pm

Initial trimis de KickAss
Baluba, dupa 35 de ani nu te mai ia. Sau du-te la incorporare, si la examinarea psihologica bifeaza DA la Ati avut tentative de suicid?

Kickule, stai linistit ca si eu m-am gandit la asta si am scris DA la aceasta intrebare. Si, ghinion, tot m-au trecut apt de armata.

gabytzule, de ce nu faci tu armata si pentru noi ca sa ne arati ce mascul feroce esti? Eventual fa-o la Bacau sa vezi ce te mananca moldovenii de cur.
FrozeN
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Mar 18, 2002 8:17 pm

Initial trimis de KickAss
Ahhh, uite inca un sfat, care eu zic ca-i foarte bun: emigreaza in Canada.

Emigrati in Canada ca e marfa. Ninge de rupe la sfarsitul lui Martie.. :D

Acum lasand mistoul la oparte am vb cu un prieten care mi-a zis ca a dat 600$ spaga sa scape de armata si si-a gasit cu greu relatia.
E o suma mare dar cred ca merita sa o dai ca sa scapi de cosmaru' asta.
Daca te bagi la o particulara in 2-3 ani tot cam atatia bani lasi jos...
"Against modern football."
Aliosha

Înapoi la Antichitati