iarba verde, alea alea

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

iarba verde, alea alea

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Apr 26, 2002 4:29 pm

vreau sa ii intreb pe cei care sunt din Bucuresti, daca imi pot spune unde pot sa merg la iarba verde zilele astea (si cum ajung acolo, ca nu am masina), fara sa fiu nevoit sa iau trenul pana la munte... adica, unde pot sa merg la un gratar, mici, alea alea... ca suntem mai multi... dar nu avem idei... deh, provinciali :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Apr 26, 2002 4:34 pm

Eu ti-as recomanda Snagovul dar fara masina e naspa. Am fost odata cu autobuzul si nu mi-a mai trebuit
Oricum asta a fost acum ceva ani buni asa ca poate s-or mai fi modernizat cu transportul.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Rolf » Vin Apr 26, 2002 4:46 pm

Sopra, cele mai aproape zone, unde ajungi cu autobuzu destul de repede, ar fi padurea Baneasa sau Cernica. Da in ambele cazuri e destul de plin, in sensu de omu si metru' patrat, si's o grama de gunoaie. A, si padure, adica nu e loc liber. La Cernica, daca ajungi dimineata si te invirti nitel prin zona, poti gasi un loc pe malul lacului. Sau, aproape de Regie, in padurea Rosu.... da acolo e si mai nasol. Asta e roblema, tot ce e aproape de Bucale e mizer. Io as zice Cernica.... tre sa fie fo masina ce pleaca din capatu Pantelimonului....

E si tren pina la Snagov. O ora face.
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 26, 2002 4:48 pm

De ce sa se duca ma ..pana la Snagov ?? N-ai auzit ca omu' nu are masina ??
Sopra..du-te frate la Baneasa....ca e frumos in padurile alea depe acolo ! Vezi si animalele la gradina Zoologica ....etc.
Vezi..ca la inceput..padurea e mai murdara...dar pe masura ce te afunzi in ea...e totul OK !
Nu ma poftesti si pe mine la un mic ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 26, 2002 4:49 pm

Na....ca am postat in acelasi timp cu Rolf ! :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Apr 26, 2002 4:59 pm

ba, te poftesc... daca aduci gratarul :D
Deci... cum draq ajung la Baneasa?
Pe la Cernica am fost (la manastire)... e o idee, dar cand am fost eu pe acolo, era cam pustiu...

Si ma mai intereseaza ... pe undeva pe unde sa am totu gata.. si micii si cartofii prajiti si berea... adica sa nu car prea multe cu mine
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Apr 26, 2002 5:14 pm

Sopra daca te duci la Cernica vezi ca e un maxi taxi in capat la Pantelimon. Te sfatuiesc sa vii tot pe Pantelimin si nu pe Socului ca asta... Oribilu se tine dupa mirosu de carne de mici si nu mai scapi de el. Unde e de mancare isi face aparitia. CREDE-MA.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 26, 2002 5:33 pm

Sopra....daca vrei sa ai totul de'a gata....mici,cartofi prajitzi si bere rece....du-te la Segarcea,cartierul Titan !
Contacteaza-ma pe mine....si itzi explic exact ! Tu...bani sa ai !

Sau..incearca la Nea Sandu Cocosatu ! In cartierul Baneasa..in imediata vecinatate a aeroportului !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Apr 26, 2002 5:34 pm

da ma da acolo unde e iarba verde ???
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 26, 2002 5:37 pm

Tu crezi ca lu Sopra ii trebuie iarba verde ??? Sa manince si sa bea..asta isi doreste !
Daca dorea iarba verde....pleca la munte...si il durea in cot de mici si bere ! Facea o excursie de 1 zi..in Bucegi...si asta era !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Vin Apr 26, 2002 5:51 pm

Sopra, la Cernica nu tre sa te duci la manastire, ci pe malu alalalt, la strand (de fapt nu e nici un strand, da asa ii zice), pe malu dinspre Bucuresti. Acolo se ajunge cu orice care merge pe centura, deci daca vezi ca autobuzu nu o ia pe centura ci inspre satu Cernica nu e bine, inseamna ca te lasa la manastire. Si acolo e ceva circiuma. Daca prinzi loc pe malu lacului e misto, da e mai departe de circiuma. Da daca vrei mai multe la un loc Baneasa e locu'! Sunt autobuze chiar pina la restaurantu Privighetorilor, linga Zoo. Se iau din Romana din cite stiu. Parca 331, 131, ceva de genu asta. Iei orice autobuz care are capatu la Baneasa SA. Si nu cobori de cum face dreapta. Prima e la academia de politie, a doua la casa alba si abia a treia e la zoo. Baneasa e inspre Otopeni, la iesirea din Bucuresti spre Ploiesti.

Ar mai fi strandu Toboc, unde ajungi cu 16, inspre Pipera, da acolo n-am mai fost demult, nu stiu ce mai e.
Rolf
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Apr 26, 2002 6:26 pm

cred ca o sa aleg Baneasa, desi am fost ieri la Otopeni... si am trecut pe langa Baneasa... dar nu shtiu unde ce si cum... sper sa iasa dupa cum ati zis voi

Moshule ai foamea-n glanda? :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 26, 2002 6:38 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1

Moshule ai foamea-n glanda? :D

DA !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Apr 26, 2002 10:33 pm

shtiu bah, era o intrebare retorica ;n
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Mai 03, 2002 11:53 am

haideti sa va povestesc ceva:

fusesem la Baneasa, in urma cu cateva luni... ce sa gasesc acolo :

nite kkti, pe langa gratere uitate de vreme, parinti cu plozi carora nu le mai tacea gura, si caini care schelalaiau. o atmosferaaaaa mai rau ca intr-un club de house! deci..... pe puradei ii puneai la punct din urlete , dak le dai o ciocolata [carte in orash costa 15.000 acolo 30.000] , pe caini nu poti caci ei traiesc cu frica , ca acolo exista urshi. deci este o atmosfera de nedescris...sublim sublim... :hehe:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde vali » Joi Mai 09, 2002 12:24 pm

Initial trimis de Gabytu

nite kkti, pe langa gratere uitate de vreme, parinti cu plozi carora nu le mai tacea gura, si caini care schelalaiau.

why does this sounds familiar?

yea, i remembered, it's fanclub
some people deserve to die
vali

Înapoi la Antichitati