Spider Man

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Spider Man

Mesajde Aragorn » Mie Mai 08, 2002 12:29 am

A aparut si acest film aici in america de nord vineri 3 mai.
Eu l-am vazut duminica si sala o fost arhi plina.
O si batut ceva recorduri la Box Office, cu 114 milioane dolari incasate in 3 zile... (se apropie de Lord of the rings, Harry Potter si Beautiful Mind)

Ca film o fost slab dupa mine...prea putina actiune si prea multa vrajeala, vorbarie aiurea...
Unele chestii au fost faine, dar unele se vedea clar ca nu au facut bine trucajele mai ales cand el sarea peste cladiri.
Alte chestii ce sa mai spun? A, da mi-a placut enorm de mult costumul lui spider man :)

Astept si alte comentarii...

PS: pt moshu: te rog moshule daca nu vrei sa vb despre film nu mai intra si zii lu aliosha sa-mi stearga subiectul.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Mai 08, 2002 12:48 am

Bobo acum ma pregateam sa fac un thread asemanator.
Si eu am de gand sa il vad. Pe imdb are 8.4 stele ceea ce este enorm . Oare de unde atata popularitate?
A depasit si LOTR la incasari in prima zi .

PS: nu se sterge subiectul Bobo.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Aragorn » Mie Mai 08, 2002 2:44 am

Sincer aliosha LOTR e mult mai bun ca Spider Man.
Eu cred ca popularitatea vine de la Comic books-urile cu spider man si de la reclama enorma facuta...

Dar spun din nou, slab filmul...dar dute sa-l vezi si tu si sa-ti dai cu parerea dupa...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Mai 08, 2002 3:12 am

Nici nu ma astept sa fie peste LOTR. La chestia cu comic booksurile iti dau dreptate. Pana una alta In weekend ma duc sa vad "Attack of the clones" ca un fan Star wars ce sunt. :p
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 08, 2002 10:30 am

Subiectul nu se sterge...pentru ca vreau eu sa ramana ! Nu pt. ca zice Aliosha ca ramane..sau ca ma roaga Bobo sa il las ! Sa fim intelesi !

Si de ce nu se sterge ?? Pt. ca imi place si mie Spider Man....pe Yahoo messanger am inviroment cu el...si e foarte frumos ! :D
Despre film...nu stiu ce sa zic ..ca inca nu a aparut in patria noastra !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Mai 08, 2002 5:01 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Subiectul nu se sterge...pentru ca vreau eu sa ramana ! Nu pt. ca zice Aliosha ca ramane..sau ca ma roaga Bobo sa il las ! Sa fim intelesi !

You are on Holy Ground, out of your jursidiction, Olt timer.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 08, 2002 5:12 pm

Pe forum sunt la mine acasa. Voi avetzi doua posibilitatzi :
1.suntetzi de partea mea
2.suntetzi impotriva mea

Eu v-ash recomanda..nr. 1

Revenind la film.....cum este posibil ca un film bazat pe benzi desenate dedicate copiilor..sa aiba 8.6 stele la imdb ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

?

Mesajde Joao » Mie Mai 08, 2002 11:11 pm

mie imi pare rau ca si-au batut joc,ca si-n x-men,de povestea originala!
pai goblinu era dusmanul de moarte al lui osborne...........:mad:
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 09, 2002 8:46 am

Povestiti-mi ma si mie..despre ce e vorba in acest film. Eu ,in afara inviromentului care il am pe yahoo messanger..nu stiu nimic despre omul paianjen !
Povestitzi si voi....ce face,cine e,cu cine se bate..etc.
Sa stiu ..daca merita sa dau 55 000 lei sa-l vad in Mall !
Oribilul Mosh
Junior Member

Guinness Book- articol

Mesajde Aliosha » Mar Mai 14, 2002 6:44 am

"John Romita Jr., artistul care a realizat benzile desenate Spider-Man a intrat in Cartea Recordurilor ("The Guinness Book of World Records") in categoria "Cea mai lunga aparitie in public a unui artist/ autografe".

John Romita Jr a semnat benzi desenate cu Spider-Man timp de 51 de ore si le-a vandut fanilor pentru suma de 25$. El a facut tot acest efort pentru a o ajuta pe nepoata lui care a fost diagnosticata cu cancer acum doi ani, efort care s-a materializat in suma de 20.000$. El a declarat ca satisfactia de a fi stabilit un record nici nu se compara cu bucuria de a o putea ajuta pe nepoata lui.

Se pare totusi, ca nu toti exploateaza succesul pe care l-a avut filmul in scopuri car itabile. Starul filmului, Tobey Maguire, si-a cumparat o vila in Beverly Hills, in valoare de 3.7 milioane de dolari, dupa ce declarase anterior ca succesul avut i-a schimbat total viata.

Benzile desenate nu sunt singurele care adus numele de Spider-Man pe buzele tuturor. Pelicula, care a strans suma de 114.8 millioane de dolari la lansare, a stabilit si ea, un nou record. A strans 200 de milioane in noua zile de la lansare, cu cinci zile mai putin decat i-au trebuit episodului I din saga Star Wars - "Amenintarea fantomei"- sa adune aceeasi suma in 1999.

Castigurile Spider-Man au scazut in acest week-end cu 37$ fata de debut dar a continuat sa castige 19,917 pentru fiecare spectacol.

Noul episod Star Wars: Episode II - Atacul clonelor va avea premiera pe 16 mai si cu siguranta va reusi, la randul lui, sa depaseasca noul record stabilit de Spider-Man.

Iata topul de box office din week-end-ul acesta:
1. Spider-Man - 72 millione de dolari
2. Unfaithful - 14.2 milioane de dol ari
3. The New Guy - 9.5 milioane de dolari
4. The Scorpion King - 4.3 milioane de dolari
5. Changing Lanes - 3.5 milioane de dolari
6. Murder by Numbers - 2.2 milioane de dolari
7. The Rookie - 2.1 milioane de dolari
8. Panic Room - 1.5 milioane de dolari
9. Ice Age - 1.4 milioane de dolari
10. Life - of Something Like It - 1.3 milioane de dolari"
Aliosha

Mesajde Yakko » Sâm Mai 18, 2002 1:51 am

Cum bai Oribile nu a aparut? :D
Eu l-am vazut de sambata trecuta si ieri l-am vizionat a doua oara...
E dragutzel, cu multe efecte speciale, unele de exceptie, altele de tipul celor din filmele vechi cu shaolini, dar per total cred ca merita vazut.
Apropo B-O-B-O cred ca chestia cu saritul peste cladiri in halul ala a fost menita sa dea un spor de credibilitate filmului. Nu stiu daca e corect ce spun, dar daca e sa poti face in realitate asemenea salturi cred ca ai avea o comportare in aer asemanatoare cu a lui. Stiu ca pare foarte teatrala, dar ma rog asta a fost decizia lor. Cred ca puteau sa il faca foarte usor gen Superman, cu o pozitie foarte teapana in aer, dar au ales sa il faca asa. Nu cred ca e de condamnat. E de condamnat subiectul, foarte previzibil si copiat la indigo dupa desene cu exceptia anumitor inadvertente cum e cea semnalata de Joao.

Cu totul altceva pot spune despre Star Wars: Attack of the Clones care mi-a placut destul de mult. Revine oarecum la savoarea primelor trei parti (spun asta poate si din cauza ca, calitatea imaginii pentru copia pe care o am eu este de nivelul anilor '70 ). Abia astept sa il vad la o calitate mai buna.
Oricum daca puteti sa il vedeti nu ratati ocazia, eu zic ca merita din plin. Si abia astept si episodul 3 din Star Wars.
Yakko
Junior Member

moshule

Mesajde Joao » Sâm Mai 18, 2002 11:50 am

eu cand erap pusti aveam trei eroi:
X-men(grupa,ma rog)
die spine-omul paianjen
bat man.
deci,stiu cam toate povestile,si nu ma laud,dar cred ca am vazut toate episoadele din primele doua,inclusiv filmele mai vechi!
asa,ca modificarile astea americane de subiect,sunt deranjante,pt ca,ma rog,nu corespund cu ideea initiala,care era mai complexa............
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde thora » Joi Iun 13, 2002 10:18 am

ieri am vazut filmul si m-am simtit dezamagita. dupa atita reclama ma astetam la ceva etraordinar. nu a fost . mi-au placut 2 chetii: scena cind ea i-a dat jumatate de masca jos si l-a sarutat si sfirsitul
thora
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Iun 13, 2002 3:56 pm

Filmul este o porcarie totala si zic asta fara pic de exagerare. Am crezut initial ca ma uit la o gluma si il injuram in gand pe cel de la care l-am tras. A trebuit sa compar numele actorilor cu distributia luata de pe internet ca sa ma conving ca ma uit la SpiderMan 2002. Tin minte ca acum 10 ani am vazut o varianta veche a filmului care era de 10 ori mai reusita.

Daca asta e filmul care a facut incasari maxime in 2002....
Aliosha

Mesajde vali » Joi Iun 13, 2002 9:11 pm

mie mi sa- parut al dracu de plictisitor si interpretarea foarte nasoala
some people deserve to die
vali

Înapoi la Antichitati