Acid Jazz sau cum sa ne ascundem frustrarile in spatele calculatorului

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Acid Jazz sau cum sa ne ascundem frustrarile in spatele calculatorului

Mesajde Bagheera » Joi Mai 09, 2002 10:35 pm

Ii respect foarte mult pe membrii acestui forum. chiar pe toti. Cu unii sunt de acord cu altii nu, dar ii respect. Si asa mi se pare normal. In schimb avem printre noi un baiat de pe malul marii (sau cel putin asa spune el) care datorita refzurilor dure pe care le-a avut in viata reala se ascunde acum in spatele computerului si arunca cu rahat in cine nimereste.( Apropo ii dedic thread-ul meu despre cacat). Are mici bucurii platonice de handicapat gandindu-se ca in curand va avea 300 de posturi si isi va pune o mica poza sub numele lui. Parioez ca va fi ceva cat mai masculin. Acest OVIDIU in versiune moderna si toatal nereusita vorbeste si cand are ceva de spus si cand se plictiseste si cand este excitat... s.a.m.d. As dori sa-l provoc la o discuti fata in fata pe acest "fost tocilar" frustrat dar probabil ca nu merita....
Bagheera
Junior Member

Mesajde bhuttu » Joi Mai 09, 2002 11:11 pm

Hai, ma, lasati-o dracu' de treaba ca sunteti chiar bulangii. Tocmai cand incepuse si Acidul sa se dea pe brazda, pac, apare un thread ca asta. Pai saracu' om ce sanse mai are? Cum vreti sa-l recuperam?
Fac apel la un moderator(probabil Dana, ca e specialitatea ei) sa declare inchis thread-ul. Va rog eu, altfel il pierdem iremediabil pe Aciduzzu...
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Bagheera » Joi Mai 09, 2002 11:14 pm

Nu am inceput eu cearta. Dar m-am saturat sa ma sfideze Jean Constantin asta....
Bagheera
Junior Member

Mesajde bhuttu » Joi Mai 09, 2002 11:19 pm

Ma rog, eu ziceam sa-i mai dam o sansa... In ultima vreme facuse reale progrese(ia uita-te pe filosofie)
bhuttu

Mesajde Bagheera » Joi Mai 09, 2002 11:22 pm

Te rog sa ma crezi ca nu am absolut nimic cu el si sunt dispus sa fac pace dar... chestia asta trebuie sa vina din amandoua partile. Si cred ca ar trebui sa vina din partea lui mai intai.. repet nu eu am inceput.
Bagheera
Junior Member

Asa si...

Mesajde dinu » Joi Mai 09, 2002 11:41 pm

ce ma intereseaza pe mine cearta voastra ? Mergeti in puii mei pe malu marii si futeti-i o bataie, frustratilor ! Sopra inchide tata subectu asta, n-am chef sa mai citesc si aberatiile cate unui dobitoc care face thread despre cat de mult il enerveaza cutarica.
dinu
Junior Member

amuzant

Mesajde MiG29 » Joi Mai 09, 2002 11:55 pm

Pai sa lamurim niste chestii.Chiar sunt din Constanta(cel putzin asa scrie in buletin(carte de identitate:p).Comparatzie cu Ovidiu e nereusita vere...ala era un geniu.eu nu...asa ...e prima oara pe ziua de azi cand sunt facut handicapat(sper sa nu se mai repete,nu de alta da nu e tocami placut sa fii handicapat,pana la urma shi ei tot oameni sunt)...iti multumesc pentru dedicatzie(thread-ul ala e cel mai reusit dintre cele postate de tine,10x a lot)....tocilar nu am fost in viatza mea (carnetu de note din gimnaziu liceu shi primu semestru de facultate poate fii consultat in acest sens)...ce mai e..Jean Constantin,actor de comedie foarte bun(iar nu cred k comparatzia sta in picioare)...ma bucur ca esti dispus sa facem pace....

bhuttu 10x a lot!(esti primu care a ajuns la pace cu mine shi de asta te respect(shi mai e shi Beatles...)

Pentru moderator(i) va rog nu inchidetzi thread-ul...vreau sa vad shi io ce parere are lumea de mine(shi in plus sunt in centru atentiei,am ajuns subiect de thread:D)

Shi cam atat....shi in legatura cu faptu ca vorbesc mai tot timpu...asa e...cei care ma cunosc pot sa confirme(mai bine zis scriu...k aici nu prea pot sa vorbesc)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Re: amuzant

Mesajde bhuttu » Joi Mai 09, 2002 11:59 pm

Initial trimis de AcidJazz

bhuttu 10x a lot!(esti primu care a ajuns la pace cu mine shi de asta te respect(shi mai e shi Beatles...)

Pentru moderator(i) va rog nu inchidetzi thread-ul...vreau sa vad shi io ce parere are lumea de mine(shi in plus sunt in centru atentiei,am ajuns subiect de thread:D)

Pentru posturile de pe Beatles ai multe bile albe de la mine. Restu' sunt problemele tale, da' ai toata sustinerea mea. Oricum, daca vrei o parere, cre'ca ar fi mai bine sa se inchida thread-ul asta. Pentru toata lumea!
bhuttu

Mesajde Bagheera » Vin Mai 10, 2002 12:08 am

Eu unul am incetat deja. Probabil ca am sarit calul. Dar mai nou apare personajul Dinu care se baga total aiurea in seama. Sincer sa fiu am obosit si mi-e si scarba sa ma mai cert. Din acest moent imi vad de treaba mea si puteti sa ma injurati cat vreti. Si... DACA VOI NU MA VRETI EU VA VREAU!
Bagheera
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Mai 10, 2002 12:09 am

bhuttu ...well cred k ar fii mai bine totushi...oricum daca m-am impact shi cu colonelu...inseamna k acuma ma impac bine cu totzii de aici...sper sa dureze....
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Mai 10, 2002 2:24 am

subiect inchis.

problemele si dragostea nemarginita pe care o aveti unul fatza de celalalt va rog sa le rezolvati pe privat
colonel - prima data cand mai deschizi un astfel de subiect ai ban.
Sopra Tutt1
Junior Member

Înapoi la Antichitati