Distinsi useri ai forumului,astazi il sarbatorim pe SOD. Cel care de ceva vreme este o personalitate marcanta a fanclubului.
Lasand la o parte faptul ca este un gras oribil si un betiv ordinar ...doresc sa ii urez un sincer La multi ani ! pe calea acestui forum.
Si de asemenea ii urez multa minte,mintea fiind singurul lucru care ii lipseste.
Si nu in ultimul rand,sanatate maxima lui si familiei sale !
Sa traiesti SOD !
SOD. 26 de ani
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
SOD. 26 de ani
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
happy bday SOD!
sa traiesti multi ani , pe care sa-i petreci pe fanclub si sa bei multe beri (iar urmarile sa le povestesti pe kterinci) !
sa traiesti multi ani , pe care sa-i petreci pe fanclub si sa bei multe beri (iar urmarile sa le povestesti pe kterinci) !

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
e rost de chef,ai?
La multi ani,nenea SOD!!sa traiesti,sa te bucuri de viata cat poti de mult si sa ai parte numai de bine!!
sanatate maxima si....la mai mare!!!
sanatate maxima si....la mai mare!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
multumesc tuturor celor care m-au urat precum si celor care nu m-au urat(limba romana are multe sensuri ).
dupa cum am mai zis,masa si dansul cam peste vreo saptamana juma,intr-un loc misto pe care am sa-l comunic ulterior!
dupa cum am mai zis,masa si dansul cam peste vreo saptamana juma,intr-un loc misto pe care am sa-l comunic ulterior!
-
SOD - Mesaje: 6035
Stiu ca sunt in intarziere si ca si postul asta o sa fie un rateu la fel ca multe altele ale mele, dar una peste alta: La Multi Ani si numai urari de bine si tot ce-si doreste, si tot ce-i doresc si eu lu' SOD.
In alta ordine de idei, desi stiu c-o sa fiu acuzat de cusurgism si nod-in-papurism, zic asa: sunt 5000 si ceva de useri inregistrati pe forumul asta. E un pic fortata situatia, dar totusi, ia ganditi-va ce-ar fi sa facem cate un thread pentru fiecare aniversare? Ar revigora destul de tare forumul, nu? :mad:
In alta ordine de idei, desi stiu c-o sa fiu acuzat de cusurgism si nod-in-papurism, zic asa: sunt 5000 si ceva de useri inregistrati pe forumul asta. E un pic fortata situatia, dar totusi, ia ganditi-va ce-ar fi sa facem cate un thread pentru fiecare aniversare? Ar revigora destul de tare forumul, nu? :mad:
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Pai ba..facem si noi pentru userii mai importantzi. Ce e asa greu de inteles ?
Pentru tine nu o sa facem..cand are sa fie ziua ta !
Pentru tine nu o sa facem..cand are sa fie ziua ta !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1