Cadouri

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Cadouri

Mesajde MissBugMafia » Joi Iun 20, 2002 12:25 am

Redeschid acest subiect......
;)
Laudati`va cu marile surprize sau cu cadourile primite de la prieteni (poate ne ajutati cu ceva) ...
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 20, 2002 5:20 am

Momentan de'abia m-am sculat ...asa ca nu prea imi amintesc sa fi primit vreun cadou celebru sau sa fi facut unul. Daca imi vaveni ceva in minte..am sa povestesc ulterior.

Dar totusi am sa va povestesc ceva din perioada copilariei. Eram un copil tare lacom...si imi placea sa primesc o gramada de cadouri. Si iata si un mic exemplu : cand era vremea de Mosh Niculae (6 decembrie,daca nu ma insel) ....pentru mine era ceva de vis. Imi spalam toate incaltarile cu vreo 5 zile inainte si le puneam la usha. SI le verificam in fiecare dimineatza...doar ,doar o fi venit Moshul mai devreme . :D
Iar cand se apropia noaptea cea mare...puneam la usha incaltarile tuturor din casa....vreo 25 de perechi....ca dimineatza sa gasesc cat mai multe daruri ! :D

Mai revin..daca imi amintesc ceva. Oricum..nu mai stricatzi acest subiect pentru ca este foarte bun.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Joi Iun 20, 2002 5:00 pm

HAHAHAHA, ti-ai luat-o Mig...

Mosule am o intrebare? Ca copil fiind, nu toti vor cat mai multe cadouri? Eu nu cred ca am auzit pe cineva sa zica ca a primit prea multe cadouri si nu mai vrea...

Cel mai misto cadou care l-am primit eu pana acum a fost masina Pontiac Sunfire 2001 nou nout de la parinti :D
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 20, 2002 5:23 pm

Ba da,Bobo ! Totzi copiii vor cadouri marfa !

Si mi-am amintit. Unul dintre cele mai frumoase cadouri din copilaria mea..a fost un ceas cu 8 melodii,adus de tata de la Timisoara. Eram in clasa a II a...deci prin 1987.
Asa ceva era de nedescris. Nici oamenii mari nu aveau asemenea ceasuri.
Tin minte si acum. Trebuia sa plec la scoala...si a venit tata sa ma scoale. Venise seara de dinainte de la Timisoara..dar eu dormeam . Si mi-a pus ceasul la ureche sa cante.
Am plans de fericire ! A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente ale copilariei.
Eu..sa am ceas cu melodii ! Nu mai spun..ca la scoala erau totzi calare pe mine..sale pun melodii !
M-a tinut vreo 6-7 ani aces ceas. Il mai am si acum..dar e stricat.

Vreo 9 ani mai tarziu..pe 24 decembrie...mi-am facut eu cadou de Craciun..ceasul pe care il am si acum. Un CASIO G-Shock. E el model mai vechi..dar eu il iubesc ca in prima zi.
Si bateria tine de nu are treaba ! Are 6 ani si nu da semne de oboseala !

Revin cu alte cadouri ...cu alta ocazie !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Iun 20, 2002 5:39 pm

cadouri........

am avut si placute si neplacute.cele mai nasoale erau cele de la tata, care ani de zile nu a stiut in ce zi m-am nascut,cati ani am si in ce clasa eram.si normal ca nu primeam nimic iar eu plangeam de sarea camasa de pe mine.

cel mai placut si mai important cadou din viata mea m-i l-a facut sotia mea ,care a nascut intr-o data de 8 ,zi ce este de sarbatoare pentru noi,fiind ziua cand ne-am combinat.asta acu multi ani.categoric,fica-mea este cel mai frumos cadou!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Iun 20, 2002 7:12 pm

Singura chestie care imi vine in minte acum, este ca la majorat am primit de la parinti un set de bijuterii din aur (ghiul, lant si cruciulita - la cat e ash putea sa ii zic cruce :)); momentan nu am fost asa de incantat, dar apoi au inceput sa imi placa destul de mult :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde alina » Joi Iun 20, 2002 9:30 pm

cel mai frumos cadou cred ca a fost cel de la colegii mei pardon prietenii mei si anume o casete video facuta de ei pt mine care continea printre altele si o parodie dupa IRIS-Sa nu crezi nimic am ras cu lacrimi cand am vazut-o si nu stiu inca de ce mi-au dat lacrimiile pt. surpriza facuta sau pt. ca acest miraj frumos numit liceu se va termina.(asta se intampla in 24 spre 25 dec. anu trecut)..In plus am primit si vhs-ul IRIS.

cel mai mult ma dispera cadourile cadourile de la nasii mei de botez intotdeauna imi dau bijuterii de aur ,metal pe care personal il detest desi tre sa recunosc ca bratara de aur o port .

de la parinti sincer nu stiu poate bike-ul dar mai nou imi dau bani deoarece am gusturi cam dificile,
addio pirata!
alina
Junior Member

Pai...

Mesajde MissBugMafia » Joi Iun 20, 2002 10:12 pm

Eu am primit o multime de cadouri si am avut o multime de surprize de fiecare data.....
EH...... numa` acuma is cam suparata deoarece prietenul meu nici nu m`a sunat sa`mi zica la multi ani (el fiind in cj iar eu acuma in or), dar de la prietenul (amicul) meu cel mai bun am primit un tricou cu B.U.G.Mafia.
Surprize.....? Pai de obicei cei din gasca mea imi organizau petreceri surprize.
OK..... Dati`mi idei ce sa`i iau lu tata de ziua lui:D :rolleyes:
Deja i`am luat un gel pt. ras......
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Iun 20, 2002 10:47 pm

ceasul de la tata e cadoul la care tzin cel mai mult.L-am primit acum 3 ani shi desi e cam vechi shi nici nu e big deal,tzin mult la el shi nu il dau pe alt ceas.Deja am schimbat 2 curele shi vreo 4 baterii shi ma pregatesc de a treia curea,de data asta metalica.Ceasul e un swatch irony.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 20, 2002 11:06 pm

He,he..oameni buni ! Si eu si Mig am primit cadouri de la tatzii nostrii.....ceasuri !
La ce film va duce gandul ? :con:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Iun 20, 2002 11:19 pm

Si eu am primit anul trecut pe vremea asta cadou de la il padrino un ceas Nautica, metalic. Sunt si acum entuziasmat de el desi e putin cam greu dar e exact cum imi place mie, simplu fara designuri multe.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde MiG29 » Vin Iun 21, 2002 6:40 pm

da ma Moshule,Pulp Fiction,ala e:D:D:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde angus » Joi Iun 27, 2002 3:34 pm

Mi-am adus aminte aseara de un super-cadou pe care l-am primit: un puisor de gaina! Viu! Mic, moale si pufos, galben si caldut! Pe care l-am giugiulit si l-am iubit si l-am pozat pana cand a crescut maricel si l-am dat la niste oameni.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 27, 2002 4:09 pm

Dar de la cine ai primit acest cadou si cu ce ocazie ?

In cartzile bunelor maniera zice ca nu e frumos sa faci cadou ..animale vii. Poate celui ce ii este adresat cadoul..nu ii plac animalele.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Joi Iun 27, 2002 4:23 pm

Am primit cadoul de la cineva drag, care stia ca-mi va face o super surpriza si ca este absolut exclus sa nu-mi placa. Si un pui mic de gaina nu este chiar un animal, ca un caine sau o pisica sau pestisori, care intr-adevar pot crea probleme. Cu putina imaginatie, cred ca ar putea fi incadrat usor si la jucarii. Ocazia nu o mai tin minte, ca as fi vrut s-o spun de la inceput. Care va sa zica este un cadou pentru orice ocazie, si nici nu-ti trebuie o ocazie speciala pentru asta. De fapt, cadourile cele mai misto sunt cele spontane, pe care le primesti fara sa fie vreo ocazie speciala.
Si alta idee de cadouri care place la sufletu' meu e sa faci/primesti cadouri la/de la prieteni apropiati obiecte pe care le au si ei (aceeasi carte, acelasi tricou, aceeasi bricheta, etc.)
Si, ca sa merg pana la capat, valoarea cadoului nu este proportionala cu costul lui in bani. Daca primesc ceva scump, ma sperii si nu ma mai pot bucura in voie. Cadourile ieftinute (ca bani) le savurez cu o placere nelimitata...
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Iun 27, 2002 5:45 pm

unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit....intr-o toamna(in clasa a saptea,parca),a intrat tata in casa cu paltonul lui mare si calduros...si din enormul palton a iesit o moaca de pechineza,mica si maronie si moaaale....si care acum are 6 ani si e rasfatata casei noastre.

ar mai fi....un lantisor de argint cu cruciulita,primit acum 2 ani de Craciun de la unul din "elevii" mei(o cruciulita superba si finuta care a disparut in aspiratorul femeii de serviciu :( ) si un lantisor cu un porumbel(simbolul liceului din Dublin unde am dat bacul),primit in dar de la dl.director.
si o iconita din partea fostilor mei colegi focshaneni.

daca imi mai amintesc ceva important revin.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Al meu

Mesajde Raven » Vin Iun 28, 2002 4:56 pm

Eu am primit, nu cu prilejul unei aniversari or smth., un ceas din acela care-si schimba culoarea in functie de temperatura (negru, maro pentru rece si verde, albastru pentru cald), asemanator cu al ei. Asta era de fapt ideea: sa avem amandoi acelasi tip de ceas...

Foarte dragut, am ramas impresionat de acest gest...

In love©
Welcome... to the desert... of the real
Raven
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Iul 16, 2002 8:46 pm

Nu stiu daca a fost cel mai frumos cadou, dar cu siguranta - cel la care am tinut (si inca tin) cel mai mult. Este vorba de intreaga colectie a cartilor scrise de Jules Verne, editia noua, cea cartonata in alb. Era de un Mos Nicolae si, ca vine sa credeti au nu, am pus toate cele 41 de carti in pat si am dormit cu ele. Povestea asta s-a repetat vrei cinci-sase seri la rand.
baixinho©

Mesajde afra » Sâm Noi 02, 2002 9:29 pm

In cartzile bunelor maniera zice ca nu e frumos sa faci cadou ..animale vii. Poate celui ce ii este adresat cadoul..nu ii plac animalele.

Intr-adevar, exista si asemenea cazuri.Eu am primit o veverita de pamant,care seamana cu un soricel. Iar mie nu imi plac deloc soriceii, hamsterii, sau alte animalute de acest gen.Dar cum eu iubesc marea majoritate a animalelor, m-am hotarat sa pastrez acest animalut, iar cu timpul chiar a inceput sa-mi placa.
afra
Junior Member

Mesajde Stormy Lady » Dum Noi 03, 2002 12:35 pm

Vad ca toata lumea vorbeste de ceasuri primite cadou...
Si eu am primit unul la a cincisprezecea aniversare,unul elvetian,negru,elegant...ce mai,e superb!Nu il port prea des pentru ca mi-e frica sa nu patesaca ceva ( de multe ori sunt neatenta ) si pt ca l-as admira non-stop.
M-am laudat destul?
Totusi,o valoare sentimentala mai mare are celalalt obiect primit odata cu ceasul-un cd la care tin enorm....
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
Stormy Lady
Junior Member

Mesajde J'adore » Dum Noi 10, 2002 8:16 am

Cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost un kiss.........dar hai sa trece m la lucruri mai serioase, cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost un bilet catre romania! :p :-: :* A-) ;r
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde marian jan » Dum Noi 10, 2002 12:44 pm

moshule,m-am spart de ras citind "cadourile tale " :p

cele mai frumoase cadouri mi le-a facut a mea gagica.
cand am facut 19 ani eram intr-o stare jalnica:voiau sa ma exmatriculeze din liceu,ai mei nu vorbeau cu mine,stateam numai beat,nu ma mai intelegeam cu nimeni....si de ziua mea,cand am venit de la scoala am popsit in barul in care imi faceam veacul(ajunsesem sa cunosc acolo tot personalul,de la patron pana la femeia de servici).si cand am intrat,luminile stinse!m-am gandit ca s-a luat curentul.am incercat sa ma pun la o masa si deodata au inceput toti sa-mi cante "la multi ani",baloane si restul.un tort imens....ea se ocupase de tot.ziua aia m-a scos din perioada aia nenorocita.

alt cadou a fost tot de la aceeasi persoana,la 20 de ani,o sticla de sampanie care avea ca eticheta o poza cu noi doi,foarte bine aranjata.
ar mai fi o pernita mica facuta menual pe care scrie "te iubesc".

de la ai mei : un ceas "jamis"(parca) si multe altele pe care nu mi le amintesc.
bravo baixule!
marian jan

pai...

Mesajde ckride » Dum Noi 10, 2002 9:58 pm

stiam ca viata este o curva da' nu una de lux... o primesti aproape gratis platesti pe parcurs...

=cel mai frumos cadou.

chestii materiale:
foarte multe, in general cele facute de parinti sunt cele care au cea mai mare valoare sentimentala
ckride
Junior Member

Mesajde java » Lun Noi 11, 2002 3:15 am

In septembrie 1989 (eram in clasa a VI-a), taica-meo mi-a facut cadou o bicicleta. Nu ma asteptam deloc la asa ceva, tinand cont de cum erau vremurile si ca nu prea ne puteam permite sa cumparam "jucarii" din astea. A fost unul dintre cele mai frumoase cadouri, pentru ca mi-l doream mult de tot...
java

Mesajde ROBAKITA » Lun Noi 11, 2002 5:16 pm

Cel mai frumos cadou pe care am primit pina acum de la viata ,a fost bineinteles ,fetita mea,asta il consider dar de la dumnezeu,iar in vara aceasta am primit de la sotul meu cu ocazia aniversarii casniciei,o bratara de argint groasa cu model, in stil antic foarte frumoasa si de valoare mare,ca nu ma asteptam.
Asta nu inseamna ca nu astept si altele ,mai ales ca duminica(17.11.a.c.)imi sarbatoresc ziua de nastere.
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

cel mai frumos cadou ever

Mesajde marian jan » Lun Dec 02, 2002 10:57 am

am primit azi de la prietena mea o minunatie de pechinez in varsta de 2 lunishoare.e superb!nu-mi vine sa cred!cand l-am vazut mai aveam putin si paralizam de fericire!e mic,d'abia merge!e cel mai adevarat
bravo baixule!
marian jan

Cadouri

Mesajde Faded Existence » Lun Dec 22, 2003 5:58 am

Porcaria asta ma cam roade la suflet de vreo 2 saptamani :)
Ce voi spune in continuare e o aberatie completa, dar va rog, radeti la sfarsit :)
Vreau sa trimit un pachet unui cantaret...strain ...cu niste cadouri...
Tipul e foarte finut cu fanii si chiar pastreaza prostioarele de cadouri pe care le primeste :)

Toti ii trimit tricouri (pe care le poarta, cateodata :), bratari "rock", ursuleti si alte tampenii...cine dreaq trimite ursuleti unui tip de 22 ani? Anyway...

Vreau sa-i trimit ceva..."creative", special....am cateva idei, dar m-am blocat...Ma gandeam la un cd-compilatie cu cele mai frumoase balade rock ale artistilor lui preferati si nu numai + un fel de carnetel cu versuri cool din rock....Ce altceva?
Aveti vreo idee?

He he...as putea sa-i cumpar si eu un tricou si sa termin povestea, dar vreau cadoul meu sa-i ramana memorabil....

Hmmm poate vreo chitara miniatura etc?
Ce s-a intamplat cu imaginatia meA :)???
"The distance grows
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
Faded Existence
Junior Member

Mesajde ROXANA » Vin Ian 09, 2004 5:58 pm

la 13 ani am primit cadou primul inel pe care si-n ziua de azi il port,din aur dragut cu piatra albastra si alba si acum la 17 ani de la bf un lant si o bratara groasa de argint cu modele din aur rosu si galben
iar pe care l-am facut eu: un tablou cu portretul facut in creion a respectivului (prietenul meu) si un parfum Versace
ROXANA

Cel mai ciumeg cadou...

Mesajde Aurolacul » Vin Ian 09, 2004 7:11 pm

Hmm, o excursie in Romania de Craciun in 1999, chiar de new Millenium, ca sa sarbatoresc shi eu un Craciun in stil adevarat.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde F|y! » Vin Ian 09, 2004 9:23 pm

In general, am primit parfumuri si chestii d'astea, dar cel mai frumos cadou pe care il voi primi...:p este un lantisor de aur cu un medalion in forma de planor... si minunea se va intampla anul asta, pe 4 aprilie, cand voi deveni si eu majora!

:kiss:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Următorul

Înapoi la Antichitati