Cum copiezi la examen???
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cum copiezi la examen???
Ce metode de copiat bune shi testate cunoashtetzi?
Una mishto e cea cu post it-uri in palma.
Altele mishto?
Una mishto e cea cu post it-uri in palma.
Altele mishto?
- Shadow_Mast3r
- Junior Member
N-am fost niciodata un expert in copiat, pentru ca pana prin clasa a 8-a mai si invatam. La liceu lipsa de experienta s-a simtit, iar in facultate mi-e mult prea lene ca sa ma mai preocupe aspectul asta. De obicei imi iau cursurile la mine si copiez direct dupa ele(de cele mai multe ori e posibil). Dar una din cele mai bune metode de copiat e aia copiutele facute sul dublu. Numai ca... e o metoda pentru studiosi.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
metoda "oups am scapat pixul"
Copiuta se pune sub talpa piciorului, astepti sa te controleze profu' atat pe tine cat si pe banca iar apoi la 10 min de la inceperea examenului te faci ca scapi pixul si in timp ce il ridici iei si copiuta de sub picior....se mai poate copia si cu cerneala "simpatica" sau cum s-a mai spus...direct dupa cursuri
-
Love2Fly - Junior Member
Cu fitzuici
Luam o foaie de caiet studentesc, o taiam in fisii de 2 sau 3 cm latime, dupa care scriam subiectele pe aceste fisii. Pe urma le pliam ca un evantai. Copiam tinindu-le in mina. Daca profu venea, nu faceam decit sa le string in palma si sa-mi sprijin capul in ea.
La faculta, era si mai simplu, cum profii ne dadeau anumite cursuri pe discheta, faceam acest gen de fitzuici direct in Word. Nu mai trebuia sa ma obosesc sa le scriu de mina, si in plus era si mai lizibil :-))
Luam o foaie de caiet studentesc, o taiam in fisii de 2 sau 3 cm latime, dupa care scriam subiectele pe aceste fisii. Pe urma le pliam ca un evantai. Copiam tinindu-le in mina. Daca profu venea, nu faceam decit sa le string in palma si sa-mi sprijin capul in ea.
La faculta, era si mai simplu, cum profii ne dadeau anumite cursuri pe discheta, faceam acest gen de fitzuici direct in Word. Nu mai trebuia sa ma obosesc sa le scriu de mina, si in plus era si mai lizibil :-))
- java
Initial trimis de java
nu numai ca e mai lizibil...dar incape mai multa materie pe o bucatica miiiica-mica de hartie.
uite o intamplare: o cunostinta mi-a povestit cum copia ea in liceu si facultate.statea picior peste picior sub banca si isi lipea fituicile pe picior de dedesubt.timpul examenului nu facea altceva decat sa-si ridice putin fusta si sa citeasca.
odata insa a prins un prof mai fustangiu,caruia ii luceau ochii catre picioarele ei si a prins-o.tipa s-a dus la el in pauza si i-a spus cu nonsalanta ca n-are nici o dovada(nu-i luase fituica)si ca daca o pica ea se duce la director sa se planga ca in timpul examenului nu s-a putut concentra pentru ca profu' se holba tot timpul la picioarele ei.pe cine or sa creada??
si a scapat cu bine,ba chiar a luat si nota mare.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
prima data cand am copiat? la autodictare in clasa a doua
in generala nu am mai copiat , insa in liceu am copiat numa in a 11-a . dar rupeam atunci. fel si fel de metode, depindea de prof si de metoda lui de supraveghere.in general, copiam direct din carte sau caiet ,desi stateam in a doua banca. uram sa copiez dupa fitzuici, ca nu aveam timp sa le fac si o gaseam o pierdere de timp. decat sa fac fitzuici , prefeream sa invatz. tot timpul ala era. acum o sa va povestesc o intamplare ,apropo de copiat. aveam test la laboratorul de fizica , si l-am sustinut in laborator, nu in clasa noastra. eu am stiut lucrul asta dinainte. kestia era ca profu era f al dreaq, nu se putea copia la el,iar eu,fiind la profil romana-lingvistica -intensiv, nu prea o aveam cu fizica. so, bancile din laborator nu prea erau ele banci, normal, ca in orice laborator. erau nishte mese si aveau deasupra un geam de sticla. sub fiecare astfel de geam erau multe coli, scrise de diversi profi si elevi cu eseuri, citate despre fizica , descoperiri in fizica . ei bine, eu am scris pe o foaie frumos lectiile, formulele si le-am bagat sub geamul ala de sticla de pe masa. profu vedea ca eu scriam full acolo, venea langa mine , m-a si controlat, dar nu s-a prins ca aveam foaia bagata acolo desi se uita fix pe masa .
ps: in faculta ,pana acuma, deci in primul an, nu am copiat deloc si nici nu am de gand. daca si la faculta copiez, atunci de ce draq o mai fac?

in generala nu am mai copiat , insa in liceu am copiat numa in a 11-a . dar rupeam atunci. fel si fel de metode, depindea de prof si de metoda lui de supraveghere.in general, copiam direct din carte sau caiet ,desi stateam in a doua banca. uram sa copiez dupa fitzuici, ca nu aveam timp sa le fac si o gaseam o pierdere de timp. decat sa fac fitzuici , prefeream sa invatz. tot timpul ala era. acum o sa va povestesc o intamplare ,apropo de copiat. aveam test la laboratorul de fizica , si l-am sustinut in laborator, nu in clasa noastra. eu am stiut lucrul asta dinainte. kestia era ca profu era f al dreaq, nu se putea copia la el,iar eu,fiind la profil romana-lingvistica -intensiv, nu prea o aveam cu fizica. so, bancile din laborator nu prea erau ele banci, normal, ca in orice laborator. erau nishte mese si aveau deasupra un geam de sticla. sub fiecare astfel de geam erau multe coli, scrise de diversi profi si elevi cu eseuri, citate despre fizica , descoperiri in fizica . ei bine, eu am scris pe o foaie frumos lectiile, formulele si le-am bagat sub geamul ala de sticla de pe masa. profu vedea ca eu scriam full acolo, venea langa mine , m-a si controlat, dar nu s-a prins ca aveam foaia bagata acolo desi se uita fix pe masa .

ps: in faculta ,pana acuma, deci in primul an, nu am copiat deloc si nici nu am de gand. daca si la faculta copiez, atunci de ce draq o mai fac?
- Hera
- Junior Member
eu unul copiez cu servite... e cel mai comod... iar daca nu reushesc sa le scot... pe pastrez pentru sesiunea urmatoare... sau poate chiar invatz cu ajutorul lor
:cow::cow:... mai nou am inceput sa bag si fitzuici... dar fitzuici xeroxate... ca mie imi este lene sa scriu asa ceva :S

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Ce profi avetzi bai Sopra in automatica ? Nu va semneaza foile ?
La noi nu merge cu servite !
Eu m-am bazat intodeauna pe copiutze pe care mi le fac eu insumi . Micutze,finutze . Le scot lejer. Nu a existat sa fiu prins pana acum . Cred ca m-or mai fi vazut profii ,dar nu au avut curaj sa spuna ceva.
Majoritatea profilor (daca nu totzi)...stiu ca elevii copiaza.....dar inchid si ei ochii . Altfel nu ar mai promova nimeni in vecii vecilor.
PS : in liceu si scoala generala nu stiam ce e aia copiatul . nu credeam sa existe asa ceva !
Eu m-am bazat intodeauna pe copiutze pe care mi le fac eu insumi . Micutze,finutze . Le scot lejer. Nu a existat sa fiu prins pana acum . Cred ca m-or mai fi vazut profii ,dar nu au avut curaj sa spuna ceva.
Majoritatea profilor (daca nu totzi)...stiu ca elevii copiaza.....dar inchid si ei ochii . Altfel nu ar mai promova nimeni in vecii vecilor.
PS : in liceu si scoala generala nu stiam ce e aia copiatul . nu credeam sa existe asa ceva !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
In general se semneaza... mai ales la alea importante. Cu servite e perfect... si iti creste adrenalina la maxim... mai ales dupa o noapte fara somn in care ai stat sa scrii servite... si cand vezi ca te lasa cu doar 3 foi semnate pe banca... si tu ai 4 din care una scrisa ireproshabil si nesemnata... si incerci sa faci in asa fel incat sa nu se vada decat 3 foi din cele 4... si copiezi servita pe una din foile semnate iar apoi o impaturesti si o bagi in buzunar... si te astepti sa o scoti pe urmatoarea... ah ce fain eInitial trimis de Oribilul Mosh
Ce profi avetzi bai Sopra in automatica ? Nu va semneaza foile ?

PS: o singura data am fost prins

- Sopra Tutt1
- Junior Member
<<<La GREU>>>
Eu copiez la greu cu mobilu'. Cel mai bun prieten al omului o fi cainele dar la examene pt. mine e mobilu'.Am un Motorola V66 pe care pot baga pana la 80 mesaje (e ceva) deci bag texte intregi ,in general chestiile mai importante.Sunt la Management Turistic Hotelier si Comercial (MTHC) deci la majoritatea examenelor ai nevoie de calculator.....profii stiu ca yo la calculator ma uit pe mobil
Merge tot timpul

IF LIFE IS A LESSON...THEN I AM THE TEACHER!!!
- Just #1
- Junior Member
In primu' rand eu nu copiez decat daca shtiu ca nu voi fi prins.Cat despre metode: sunt om multzime, insa preferata e cea cu copiutza sub maneca, aceasta fiind legata cu o atza in interior, astfel incat daca intinzi mana sa intre singura sub maneca(tre' sa ai putzina indemanare).

- Johnny_bz
- Junior Member
Doua chestii traznite, din auzite. Prima - metoda cu fituica lipita pe... talpa pantofului (deci nu pe podea). Presupune o pregatire yoga in prealabil si stat picior peste picior la examen, ochi ageri si un spatiu suficient intre scaun si masa de scris. Pe asta am aflat-o de la un prof care s-a prins de poanta dupa ce alti 3 inaintea lui stiau ca individul copia dar nu-si dadeau seama cum. A doua a fost de fapt un pariu pe care niste studenti l-au pus cu un prof. cum ca vor copia macar un subiect la examenul sau. Proful a spus ca le da 10 daca ei demonstreaza acest lucru. Bineinteles a stat in timpul examenului numai si numai langa ei, astia au copiat bine mersi un subiect si au luat 10. Au folosit metoda tablourilor care presupune de asemenea ochi f.ageri, prepararea in prealabil a tablourilor din sala respectiva de examen (fituicile au fost lipite inainte de aflarea subiectelor), plasarea in marginea randului langa sirul de tablouri. Complicat dar ... a mers pentru ca proful fiind preocupat sa-i monitorizeze pe indivizi nu s-a mai uitat in jur.
- belenenses
- Junior Member
Metoda cartilor de joc (dar pentru asta este nevoie de "ochi de vultur")! Faceti copiute pe bucati de hartie de dimnesiunea unor carti de joc, le lipti pe respectivele carti de joc, iar acestea le prindeti de pupitru, pe dededupt, cu pioneze. Nu este nevoie decat sa rotici cartile de joc si, asa cum spuneam, sa aveti "ochi de vultur".
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Hai ma nu mai stitzi alte metode?
Una beton e sa stai cu cel mai smart din clasa.Copiezi in prostie.
BAAAAAAAa, mai ZICETZI! IS disperat.
Una beton e sa stai cu cel mai smart din clasa.Copiezi in prostie.
BAAAAAAAa, mai ZICETZI! IS disperat.
- Shadow_Mast3r
- Junior Member
In copiat eram super meseriosh intr-un timp...acum,prin generala eram un fel de vedeta prin clasa.....eram singurul care aveam rabdarea sa fac copiutze super mici care sa incapa intr-un pix de plastic transparent.....
Deci mie imi era lene sa invatz si niste amarate de formule la mate sau fizica asa ca stateam o gramada si ma chinuiam sa scriu super mic cu un creion de 0,5 ascutzit pe o foaie minuscula pe care o bagam intr-un pic deala ieftin transparent ......metoda mergea cat de cat...
Alta metoda ......asta mai mult fantezista deca ptactica a fost cand o data la ora de istorie am incercat sa copiez cu o oglinda deaia de la ascutzitoare dupa o foaie lipite sub banca......nu prea am resuit.....
.....si mai era metoda aia cu "scrisu" pe o foaie cu un pix fara pasta,unde se vedea ce ai scris numai cand cadea lumina dintr-o anumita pozitie pe foaia respectiva.....metoda destul de bunicica....si ar mai fi si alte metode mai mult sau mai putin practice ......datr nu mi el mai amintesc acum.....
Deci mie imi era lene sa invatz si niste amarate de formule la mate sau fizica asa ca stateam o gramada si ma chinuiam sa scriu super mic cu un creion de 0,5 ascutzit pe o foaie minuscula pe care o bagam intr-un pic deala ieftin transparent ......metoda mergea cat de cat...
Alta metoda ......asta mai mult fantezista deca ptactica a fost cand o data la ora de istorie am incercat sa copiez cu o oglinda deaia de la ascutzitoare dupa o foaie lipite sub banca......nu prea am resuit.....
.....si mai era metoda aia cu "scrisu" pe o foaie cu un pix fara pasta,unde se vedea ce ai scris numai cand cadea lumina dintr-o anumita pozitie pe foaia respectiva.....metoda destul de bunicica....si ar mai fi si alte metode mai mult sau mai putin practice ......datr nu mi el mai amintesc acum.....
-
SatyR - Junior Member
hmm eu cam practic sportul asta intotdeauna......cea mai simpla si eficenta este copiatul direct din caietul deschis pe banca ,cateodata deschid cartea si stau cu ea in fata lucrari si nu ma prinde si pe altii care se ascund ii prinde...........pe urma ar mai fi o metoda : pe coperta caietului si cartii iti scri nume de formatii ,texte in engleza si alte chestii de astea(bineinteles nu pe toata coperta si intr-un mod aparent dezordonat),ai grija ca profa sa iti vada coperta mereu si sa observe ce ai scris ,apoi l afiecare lucrare iti scri subiectele pe caiet cu creionul,iar profa nu va lua in seama niciodata asta.BTW cer drept de autor pe metoda asta .,dar nu copii chiar intodeauna uneori mai invat sau merg pe intuitie........ 

Eu sunt copilul rebel din tine
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
-
DeathBride - Junior Member
dupa o gramada de ani prin shcoli de tot felu' am vazut, cred io, cam tot ce se putea in domeniu... cea mai facila e cu handsfreeul da la un moment dat m-am saturat de pleata shi n-a mai fost asha frumos... au inceput shi profii sa shtie n-ar mai merge ca pa vremuri chiar daca ashi mai avea pleata...
retzeta de care ma folosesc acu' are urmatoarele ingrediente: puse 1...n colege sa bata cursurile(macar parte din ele) la calc. dupa care se asheaza textu-n pagina pe 3 coloane cu caractere de 4/5/6 dupa ochii fiecaruia...
se pastreaza doar coloana din stanga(dai enter pana muti celelalte 2 coloane pe pg urm shi tot asha), se printeaza cu cea mai deschisa nuantza de gri(recomand imprimantele laser) si se obtzine una bucata copiuta cal I
Nota explicativa: se lasa paginile intregi(nu decupatzi) acoperite de 2-3 foi normale, se printeaza doar pe coloana din st pt a nu foi/rasfoi cele cateva pg de copiutze invizibile de la o dist mai mare de 1/2m. Suces!
P.S.
astept multzumiri pe pm!
retzeta de care ma folosesc acu' are urmatoarele ingrediente: puse 1...n colege sa bata cursurile(macar parte din ele) la calc. dupa care se asheaza textu-n pagina pe 3 coloane cu caractere de 4/5/6 dupa ochii fiecaruia...
se pastreaza doar coloana din stanga(dai enter pana muti celelalte 2 coloane pe pg urm shi tot asha), se printeaza cu cea mai deschisa nuantza de gri(recomand imprimantele laser) si se obtzine una bucata copiuta cal I
Nota explicativa: se lasa paginile intregi(nu decupatzi) acoperite de 2-3 foi normale, se printeaza doar pe coloana din st pt a nu foi/rasfoi cele cateva pg de copiutze invizibile de la o dist mai mare de 1/2m. Suces!
P.S.
astept multzumiri pe pm!
- nodingat
21 mesaje
• Pagina 1 din 1