Ganduri la final (sezonul 2002)

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Ganduri la final (sezonul 2002)

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 13, 2002 10:18 am

Asadar astazi s-a terminat sezonul competitional 2002 in Formula 1. Un sezon foarte urat , probabil cel mai urat de cand urmaresc eu acest sport. (si o fac de 15 ani)
Deja dupa primele 5 etape se stia cine va castiga. Dominatzia celor de la Ferrari a fost mult prea categorica. Nu am inteles de ce celelalte echipe nu au putut tine pasul cu calutzii cabratzi. Ce or fi bagat aia de la Maranelo in masini ?
Schumacher este pentru a 5 a oara campion mondial ! :mad:

Iata clasamentele finale in 2002 :

Clasamentul pilotzilor
1.Michael Schumacher (Ferrari) 144 p
2.Ruben Barrichello (Ferrari) 77 p
3.Juan Pablo Montowa (Williams BMW) 50 p
4.Ralf Schumacher (Williams BMW) 42 p
5.David Couldhard (McLarren Mercedes) 41 p
6. Kimi Rí¤ikkí¶nen (McLarren Mercedes) 24 p
7.Jenson Button (Renault) 14 p
8. Jarno Trulli (Renault) 9 p
9.Eddie Irvine (Jaguar Racing) 8 p
10.Nick Heidfield (Sauber Petronas) 7p
Giancarlo Fisichella (Jordan Honda) 7p
.............
(restu de pilotzi au sub 7 puncte. Au acumulat puncte 18 pilotzi)

Clasamentul Constructorilor
1.Ferrari 221 p
2.Williams BMW 92 p
3.McLarren Mercedes 65 p
4.Renault 23 p
5.Sauber Petronas 11 p
6.Jordan Honda 9 p
7.Jaguar Racing 8 p
8.BAR Honda 7 p
9.Arrows Cosworth 2p
Minardi-Asiatech 2p
Toyota 2 p

...........

De acum ne mai intalnim cu Foruma 1 pe 9 martie 2003 , la Marele Premiu al Australiei.

Eu tin sa-i remarc pozitiv pe tinerii Kimi Rí¤ikkí¶nen si Jenson Button care au ocupat la final locurile 6 si 7 la pilotzi. 2 driveri care peste catziva ani probabil se vor bate pentru titlul mondial ,daca vor dispune de masini bune.
Si vreau sa va mai spun...ca nu e cazul sa il laudatzi atata pe Schumacher. Daca Montoya sau Couldhard aveau masina lui Schumi..ieseau si ei campioni mondiali.
La anul sa speram ca va fi anul lui Montoya ! :p

Acum va las si pe voi...sa comentatzi putin sezonul 2002 in Formula 1.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Dum Oct 13, 2002 3:03 pm

Si eu tin sa-l remarc, inca o data, pe Giancarlo Fisichella, cel mai talentat pilot dupa Schumacher IMO. Rí¤ikkí¶nen nu m-a impresionat, dar nici nu m-a dezamagit, insa Button...se pare ca va fi inlocuit cu Alonso anul viitor, ce tampenie!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Re: Ganduri la final (sezonul 2002)

Mesajde Aragorn » Lun Oct 14, 2002 2:30 am

Initial trimis de Oribilul Mosh

Si vreau sa va mai spun...ca nu e cazul sa il laudatzi atata pe Schumacher. Daca Montoya sau Couldhard aveau masina lui Schumi..ieseau si ei campioni mondiali.

Mosule cu toate ca suntem prieteni tu ma scoti din sarite cu prostia ta...cum adika sa il laudam pe schumacher...adika are apropae dublu puncte sezonul asta decat locul 2 si asta e meritul numai masini? CE barichello nu a avut aceeasi masina? (si aici sa nu spui ca odata i-a dat locu lu schumacher, ca la randul sau schumacher ia dat de 2,2,2,2,2 ori pozitia 1).
Schumacher e de departe cel mai bun pilot de formula 1 actuala , si probabil din istorie...sau na printre primii.
Si te asigur eu ca daca era or Montoya or COulthard la Ferrari nu faceau mai mult ca Barichelo...
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 15, 2002 2:08 am

Stii bine ca lui Barichelo i se interzice sa se ia la intrecere cu Schumacher. Si d'asta tzi s-a parut tzie asa categoric neamtzul pe perioada intregului sezon. Chiar daca au beneficiat de aceiasi masina , Schumacher este avantajat de conducerea team-ului .
Crezi ca Barichelo sau Montoya sau Couldhard nu sunt la fel de talentatzi ca Schumacher ?
Hai..ca ma opresc aici ...ca iar o dam in polemici . Mai discutam noi despre Schumacher pe alte subiecte.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mar Oct 15, 2002 3:42 am

Mosule, ce zici tu suna cam asa: Ce crezi ca eu sau tu nu suntem la fel de talentai ca Schumacher, sau ce nici Iliescu nu e talentat ca Schumacher? sau hai sa o luam pe chestii mai legate intre ele: Ce eu, sau tu, sau sopra nu suntem la fel de talentati ca hagi, mutu, popescu la fotbal?????
Adika mosule nu te inteleg? Deci dupa tine un campion mondila de 5 ori e la fel de talentat ca oricare altul...? Asta mi se pare o totala prostie...
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 15, 2002 6:24 pm

Sa zicem ca eu sunt un mare pilot..si am o Dacie SuperNova. Iar tu ai un BMW Z3...si habar nu ai sa conduci .
Totusi...tu vei castiga daca vom face intrecere..chiar daca eu sunt mult mai talentat ca tine !
E ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mie Oct 16, 2002 12:17 am

Bai omule eu nu inteleg cum poti sa negi un lucru evident? Schumacher e un pilot mare si foarte talentat, n-are rival pe orice masina ar fi si gata... Ferrari era nimik pana a venit el, la fel ca si Benetton...asa ca...
Aragorn
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Mie Oct 16, 2002 1:17 am

Ma Moshule, ma bag si eu in polemica voastra. Spui ca Barichello n-are voie sa concureze cu Schumacher...da' in calificari de ce si-o fura mereu, si inca la diferente substantiale??? Insusi faptul ca Schumacher e pilotul nr 1 spune destule...crezi ca daca Barichello era mai bun, nu il preferau germanului? Despre masini... e adevarat ca Ferarri e in acest moment cu 2-3 clase peste competitori, dar ce zici, cum spunea si BOBO, de perioada Benetton? Sau de inceputurile la Ferarri, cand masina era varza?
Schmacher si-a facut multe antipatii datorita asa-zisei lui arogante, totusi e cel mai bun pilot pe care l-am vazut vreodata, il consider chiar peste Senna.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 16, 2002 10:31 pm

Bine,gata ! Hai ne certam pe alte threaduri ! Asta era pentru a trage concluzii dupa sezonul 2002 !
In afara de Schumacher..ce altceva va mai impresionat ? Eu am spus !

Ce asteptatzi in 2003 ? Eu astept un alt campion mondial decat Schumacher !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Mie Oct 16, 2002 10:59 pm

Pai nu prea m-a impresionat nimic, in afara de masinile Ferarri. M-au dezamagit:
- masinile McLaren Mercedes, slabe, slabe rau
- Montoya - credeam ca mai creste raportat la sezonul trecut
- conducerea Renault, care renunta la Button in favoarea lui Alonso
- Fisichella, desi nu prea e vina lui, masina e cam varza
- Villeneuve, asta ma dezamageste de ani buni
- Jelena Dokic (:D), care umbla cu slabanogul de Bernoldi, pe deasupra un pilot netalentat
Ce astept de la 2003:
- al 6-lea titlu pt. Schmacher, obtinut de data asta in ultima etapa ( desi nu vad cum ar putea cineva sa-i reziste)
- Fisichella la o echipa de top (slabe sperante)
- sa se ieftineasca carturile in Herastrau :)
Mr Hyde

Mesajde Stormy Lady » Lun Noi 18, 2002 2:59 pm

.............................
Experienta conteaza enorm de mult...
Cand spui Ferrari automat te gandesti la Scumacher si abia dupa un timp la Barrichello,dar sa ne gandim la alta echipa...McLaren,de exemplu.Pilotii sunt aproape egali; totusi,nimeni nu poate nega ca D.Coulthard a adunat atatea puncte in clasament--asta pt. ca nu bubuie motorul ca Raikkonen!Iar o chestiune de experienta!Daca nu ar fi fost problemele cu motorul,talentul lui Kimi si-ar fi spus cuvantul ...In sezonul 2002 a abandonat de multe ori,dar cursele duse pana la capat au fost terminate in puncte!Si ce puncte!Coulthard a mai avut curse la care nu s-a clasat prea bine....

Nu stiu ce ati inteles din mesajul meu,n-am mai scris de mult despre F1...dar macar n-am uitat despre ce e vorba....

Sunt de acord cu Moshu', Raikkonen si Button s-au facut remarcati!Pe primul il vom vedea luptand pentru titlul mondial! (intrebarea e cat de curand...)
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
Stormy Lady
Junior Member

Înapoi la Antichitati