8 mile.....oscar?
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
8 mile.....oscar?
Deja se pune problema daca 8 mile va fii nominalizat la oscar ptr la anul. Tinand cont de subiectul filmului si de reputatia regizorului si a producatorului. PE de alta parte filmul nefiind inca pe ecrane este greu de spus....dar mai jos am facut o lista cu, categoriile in care ar putea fii nominalizand:
Cea mai buna adaptare dupa o carte sau intamplare adevarata
Cea mai buna melodie dintr-un film
Cea mai buna coloana sonora
Cel mai bun rol masculin
Cel mai bun film al anului.
Deci vreau sa va spun ca la fiecare a doua reclama la TV indiferent de post, e o reclama la 8 mile! pe net la yahoo...in reviste, interviuri peste tot....este unul din cele mai vorbite filme alaturi de "gang-urile din ney york" ale lui Leo Di Capio.
Astept si parerile voastre (eu unul sunt de parere ca prima categorie este singura plauzibila ptr oscar)
pace
Cea mai buna adaptare dupa o carte sau intamplare adevarata
Cea mai buna melodie dintr-un film
Cea mai buna coloana sonora
Cel mai bun rol masculin
Cel mai bun film al anului.
Deci vreau sa va spun ca la fiecare a doua reclama la TV indiferent de post, e o reclama la 8 mile! pe net la yahoo...in reviste, interviuri peste tot....este unul din cele mai vorbite filme alaturi de "gang-urile din ney york" ale lui Leo Di Capio.
Astept si parerile voastre (eu unul sunt de parere ca prima categorie este singura plauzibila ptr oscar)
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
Filmul nu este in nici un caz de Oscar. Este un film bun si doar atat. Asta nu inseamna ca toate filmele care au luat Oscar au fost extraordinare insa chiar daca nu au avut calitatea precedent amintita au fost alcatuite dupa un anumit tipar ce le-a adus finalmente succesul ("Titanic" spre exemplu).
8 Mile nu indeplineste nici una din aceste conditii insa, repet, este un film bun. Mi-a placut felul in care a jucat Eminem, coloana sonora pe alocuri foarte bine aleasa si felul in care a fost regizat.
Imi place ca original, care are o simpatie deosebita pt EMINEM, a lasat o parere obiectiva privind sansele filmului la Oscar.
Filmul ar mai merita discutat. Cu siguranta a crescut cota de popularitate a artistului punandu-l intr-o lumina mai mult decat favorabila. I-am auzit pe unii care ziceau: "Saracu', prin ce a trecut."
In alta ordine de idei Eminem se vinde foarte bine. Peste talentul cu care este inzestrat are destula grija sa faca o valva intentionata in jurul lui indeajuns cat sa fie periodic pe prima pagina.
PS: cine imi poate spune sub ce nume pot gasi pe net rap battle-ul din sfarsitul filmului ?
8 Mile nu indeplineste nici una din aceste conditii insa, repet, este un film bun. Mi-a placut felul in care a jucat Eminem, coloana sonora pe alocuri foarte bine aleasa si felul in care a fost regizat.
Imi place ca original, care are o simpatie deosebita pt EMINEM, a lasat o parere obiectiva privind sansele filmului la Oscar.
Filmul ar mai merita discutat. Cu siguranta a crescut cota de popularitate a artistului punandu-l intr-o lumina mai mult decat favorabila. I-am auzit pe unii care ziceau: "Saracu', prin ce a trecut."
In alta ordine de idei Eminem se vinde foarte bine. Peste talentul cu care este inzestrat are destula grija sa faca o valva intentionata in jurul lui indeajuns cat sa fie periodic pe prima pagina.
PS: cine imi poate spune sub ce nume pot gasi pe net rap battle-ul din sfarsitul filmului ?
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Filmul a facut in weekend peste 54 milion $
Eu inca nu am avut ocazia sa il vad, dar ma duc in weekend-ul urmator, oricum unu de la mine din liceu la luat d.p. net si la vazut acum 1 sapt.(dar eu nu o sa fac asta).
;P :rolleyes: :o
Eminem's movie 8 mile is the second best rated R movie of the year"
Eu inca nu am avut ocazia sa il vad, dar ma duc in weekend-ul urmator, oricum unu de la mine din liceu la luat d.p. net si la vazut acum 1 sapt.(dar eu nu o sa fac asta).

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
deci..
aliosha: nu stiu de unde poti luat de pe net battle-ul...
eu am fost de 3 ori pana acum la cinema sa vad filmul, il am si de pe net...si mai mult ca sigur ca o sa procurez si dvd-ul cand o sa apara.
aliosha: ok ai dreptate si tu, dar tinand cont ce film a luat oscarul anul trecut, eu cred ca 8 mile nu ar fii o alegere proasta impotriva la "my big fat greek wedding" sau cum pula mea se numeste ala care s-ar putea sa-l nominalizeze. Oricum nu cred ca 8 mile in sine va fii nominalizat, si doar eminem ca best actor.
pace
eu am fost de 3 ori pana acum la cinema sa vad filmul, il am si de pe net...si mai mult ca sigur ca o sa procurez si dvd-ul cand o sa apara.
aliosha: ok ai dreptate si tu, dar tinand cont ce film a luat oscarul anul trecut, eu cred ca 8 mile nu ar fii o alegere proasta impotriva la "my big fat greek wedding" sau cum pula mea se numeste ala care s-ar putea sa-l nominalizeze. Oricum nu cred ca 8 mile in sine va fii nominalizat, si doar eminem ca best actor.
pace
-
in sfarsit am vazut si eu filmul
nu pot sa zic ca a fost mediu, mie chiar mi-a placut, dar de oscar, nu cred ca ar putea fi vorba (cel putin la sectiunea cel mai bun film)
dar la coloana sonora/melodie da... ar fi ceva sanse
nu pot sa zic ca a fost mediu, mie chiar mi-a placut, dar de oscar, nu cred ca ar putea fi vorba (cel putin la sectiunea cel mai bun film)
dar la coloana sonora/melodie da... ar fi ceva sanse
X
KNICKSONLINE.COM
KNICKSONLINE.COM
-
rady - Junior Member
Can you say:
L.A. Confidential (Curtis Hanson)
Beautiful mind, Ed Tv, Apollo 13, etc. (Brian Grazer)
Respekt!
L.A. Confidential (Curtis Hanson)
Beautiful mind, Ed Tv, Apollo 13, etc. (Brian Grazer)
Respekt!
-
Lord Barty - Junior Member
nedumeriri
Ptr Aragorn: Uite de ce am zis ca sunt cunoscuti!
Regizorul: Curtis Hanson
a regizat si produs filmul L.A. Confidential care a fost nominalizat la oscar in '95, film ptr care Kim Bainger a luat oscar ptr rol secundar feminin. In decembrie 2002 a aparut ca actor alaturi de Jack Nicholson in filmul Adaptation care mai mult ca sigur va fii nominalizat la oscar anul acesta.
Producatorul: Brian Grazer (unul din cei mai de succes producatori de la Hollywood).
A luat oscar anu trecut ptr filmul "Beautiful Mind" si in 93 ptr Apollo 13.
e de ajuns tu ce zici?
Regizorul: Curtis Hanson
a regizat si produs filmul L.A. Confidential care a fost nominalizat la oscar in '95, film ptr care Kim Bainger a luat oscar ptr rol secundar feminin. In decembrie 2002 a aparut ca actor alaturi de Jack Nicholson in filmul Adaptation care mai mult ca sigur va fii nominalizat la oscar anul acesta.
Producatorul: Brian Grazer (unul din cei mai de succes producatori de la Hollywood).
A luat oscar anu trecut ptr filmul "Beautiful Mind" si in 93 ptr Apollo 13.
e de ajuns tu ce zici?
-
Am vazut filmul, e incredibil, dar nu cred ca merita Oscar decat pentru coloana sonora!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
aha!
yup, sunt deacord ca cel mai bun film & actor, ies din joc deoarece sunt altii care merita aceste premii (vezi topicu oscar 2003), insa la primele trei are toate sansele. deja la GLobul de aur e nominalizat la "cea mai buna piesa dintr-un film).
pace
pace
-
Ar fi una din cele mai tari bombe din istoria Oscar daca ar lua Eminem premiu pentru cel mai bun actor! Si totusi, cum ar fi daca ar fi ...?
-
uite cum ar fii...
s-au anuntat astazi nominalizarile si Eminem a fost nominalizat ptr sectia "cea mai buna melodie dintr-un film" ptr piesa Lose Yourself!....
era de asteptat!
pace
era de asteptat!
pace
-
Dupa ce am revazut de n ori filmul, am ajuns la concluzia ca Eminem nu prea are legatura cu actoria... Sorry!
-
Am reusit si eu(ca de obicei, cu intarziere) "8 mile" si tre' sa spun ca ma asteptam mai mult. Am impresia ca filmul e facut doar pentru devoratiorii de HH si ca nici macar nu are pretentii la Oscaruri sau alte asemenea. In fond actiunea e destul de banala si imaginea lui Eminem vinde mai mult decat filmul in sine.
Ce mi-a placut acuma... 2 faze in mod deosebit: atunci cand Rabbit si unul din prietenii lui lucreaza la masina in fata casei si incep sa improvizeze pe linia de la "Sweet Home Alabama" si a doua, evident, battle-ul din final, cam cireasa de pe tort a filmului.
Ce mi-a placut acuma... 2 faze in mod deosebit: atunci cand Rabbit si unul din prietenii lui lucreaza la masina in fata casei si incep sa improvizeze pe linia de la "Sweet Home Alabama" si a doua, evident, battle-ul din final, cam cireasa de pe tort a filmului.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Cred ca nici nu a participat la selectiile de anul acesta, ci va participa la editia viitoare! Cel putin asa am inteles eu!
-
19 mesaje
• Pagina 1 din 1