Unu` din cele mai tari filme vazute de mine e Scarface....nu stiu cel face mai special fatza de celelalte filme dar nu se compara cu nici un film...Al Pacino face un rol de milioane....Acum am intzeles si eo cum sta treaba cu oamenii adevaratzi....si inca o chestie am mai prins din film....totu` duce la bine si din bine in bine pana dai de rau si te`ai dus la vale.
Sunt nou ma`...azi e prima mea zi pe fanclub..norok all:)
Ce zicetzi de filmu` Scarface....
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
unul dintre cele mai tari filme ever... al pacino ramane la inaltime
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Este un film bun, iar Al Pacino e intr-adevar la inaltime, k intotdeauna. Regizorul a reusit sa contureze f bine personajele. Iar subiectul cu mafiotii e cunoscut si ras cunoscut, problema e sa ti sub control intreaga desfasurare dar si accensiunea momentelor cheie,sa le spun , ceea ce se vede foate bine in Scarface. de exemplu momentele in care o vede pe sora lui in acel club plin de mafioti. Aparatul se apropie de personaj, iar sunetul te innebueste, exact ce se intampla si cu tony, Al Pacino. Incepi sa-i simti starile, si datorita sunetului dar si datorita jocului actoricesc.
- ketyy
- Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1