Alegerile mele :
Cel mai nebunatic user : Gabyzzu, Jaded, Decret.
Cel mai simpatic user : SOD, Sopra, Moshu', Kick, Zgubilici.
Cel mai sufletist user : Superba Oana.
Cel mai profund user : Mirela, Gabyzzu, Aliosha, bhuttu, darkshines.
*la alegerea acestor useri nu au contribuit deloc relatiile in care ma aflu eu cu acest utilizatori. Precum la alegerea moshului.
ACUM O CATEGORIE SPECIALA :
"Userul anului"
La aceasta categorie nu intra numai cei care au fost obiectivi, sau cei care au lasat posturi rare dar admirabile, ci si cei care au facut "istorie" si au fost controversati.
1. Gabyzzu - in prima parte a anului 2002 am reusit sa irit tot forumul, sa fac ca pe toate subiectele sa fiu denumit isuportabil, stupid, idiot din cauza muzicii Andre, si am scos din monotonie forumul chiar daca am putea spune ca intr-un mod negativ. Dar de la jumatatea anului a avut loc "Marea revenire" intr- noua forumula, mai buna si mai eficenta.
2. utzele - aici intra toate cele care au numele termina in "utza" . Chiar daca in lunile de vara si la inceputul toamnei au reusit sa strice forumul prin mesaje de kterinca de proasta calitate, si au fost off topic oriunde, si ele au scos forumul din monotonie, si in final au devenit chiar simpatice.
3. Aliosha - un user vechi care s-a mentinut prin aceleasi posturi de buna calitate, intotdeauna cred ca o sa ramana userul ce ne aduce cu picioarele pe pamant.
4. kick Ass - un user bun (nu las suflet

) ce a mobilizat forumul in diverse directii.
5. Mirela - o absenta in partea a doua a anului, dar sa nu uitam tactul cu care a postat in prima parte a anului 2002.
6. k-gula - o vedeta ce si-a gasit timp de net. Admirabil.
7. SOD - user ce a ajutat forumul prin sprijinul sau. Singurul user la ale carui posturi am ras cu lacrimi.
Propun sa se faca intr-un post mare de tot lista cu categorii, si nominalizatii, iar votarea sa se incheie cel tarziu peste 2 zile. Dupa care la un post de genul celui de mai sus sa se numere voturile si sa se stabileasca castigatorii. Dar pana la anuntzarea castigatorilor sa nu mai fie permisa lasarea nici unui post pana la stabilirea castigatorilor.
Propun o comisie de jurizare formata din : Gabyzzu, Oribilul Mosh, SOD si cine-o mai vrea. (maxim 5 pers.)
Si poate face nentu' sopra niste diplome, ne intalnim cand are timp don. SOD in backstage luam un microphon si citim numele nominalizatilor de pe niste foi, si anuntzam castigatorii. Iar prezentatorii sa fie in acelasi stil : useri. Deci vedete prezinta vedete. Si macar pt. asta useri din alte orase pot face un efort sa vina... (poate aranjam - platim - sa cada asta intr-o sambata, duminica..) - ce parere aveti despre proiect?