)
Eu personal numa pe Moshu il mai vad pe aici in vreo 10 ani...
)
Initial trimis de Aragorn
(...)mosule (...)te vei casatori (...)
)....O sa am timp sa ma intalnesc cu unii dintre forumishti (probabil shi cu OM :p), shi cu multzi altzii, incepand cu ai mei concetatzeni. S-ar putea sa ma plictisesc pana atunci, dar nu cred... Lutzele or sa se maturizeze, iar eu am sa fiu mai "batrana" decat este moshu' acum.
Initial trimis de Oribilul Mosh
Si ce daca ma casatoresc , Bobo ? Sunt catziva oameni casatoritzi si chiar cu copii care acceseaza fanclubul.
Ce ? daca ma casatoresc ...nu mai intru pe forum , nu mai vad meciuri din Champhions League si nu mai dau la** ?
Ai o conceptzie cat se poate de gresita !
Initial trimis de dEpEchEmIND
ma intalnesc cu unii dintre forumishti (probabil shi cu OM :p), shi cu multzi altzii, incepand cu ai mei concetatzeni.
chiar daca sunt doar de o luna si ceva aici... Oricum, pot spune ca pt mine a avut un impact major descoperirea acestui site - nu mai intru pe nici un alt site, intru mult mai des pe net, numai pt a vedea ce s-a mai zis si intamplat. Sper sa ramana la fel si peste 10 ani, si peste 100. Asta insa depinde in primul rand de noi - daca vor exista subiecte la fel de interesante, daca nu se vor raci relatiile deja create si vor apare chiar altele noi, totul va fi bine. Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator