Intalnirile forumiste in februarie

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Intalnirile forumiste in februarie

Mesajde bhuttu » Mar Feb 04, 2003 1:21 pm

Mai crede cineva in conceptul asta? Sau am ramas singurul prost? Oricum, pentru miercurea asta propun BackStage. Se mai inscrie cineva?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde marian jan » Mar Feb 04, 2003 3:29 pm

credca o sa ajung si eu...
bravo baixule!
marian jan

Mesajde ckride » Mar Feb 04, 2003 9:58 pm

o sa trec pe acolo. La fel si vali, care nu mai are net zilele astea :). Deci maine in Backstage pe la 6-7 ca de obicei, da ?
ckride
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Feb 04, 2003 11:18 pm

normal.nu stiu de ce,dar am impresia ca se duc intalnirile forumiste,dar ma bucur ca sunt niste oameni pe care pot conta intotdeauna.nu-i asa,domnilor?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde vali » Mar Feb 04, 2003 11:39 pm

intocmai. i will be there.
some people deserve to die
vali

1523

Mesajde baixinho© » Mie Feb 05, 2003 10:00 am

Vin si io dar:
1) o sa ajung mai tarziu
2) o sa stau pana pe la 10.30 maxim
3) nu o sa fiu o companie prea placuta

ma mai primiti in aceste conditii? :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde vali » Joi Feb 06, 2003 1:36 am

asha...

a fost
superba oana
bauxinio
bhuttu
alin
neamtzu
SOD
io

oana, copiii ca frati-tu e motivul pt care nu vreau sa am copii.
vali

1527

Mesajde baixinho© » Joi Feb 06, 2003 10:10 am

...dar ideea cu Forumul despre care am vorbit si ieri ramane valabila. :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde afra » Sâm Feb 08, 2003 3:10 pm

Miercurea viitoare, adica pe 12, voi veni si eu cu K.Tot in BS pe la 6-7?
afra
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Feb 08, 2003 3:20 pm

Ai terminat cu sesiunea? Ce scor?
bhuttu

Mesajde afra » Sâm Feb 08, 2003 4:08 pm

Din cinci examene am picat unul.Si voi mai avea vineri un examen care este mai usor.Asa ca o sa pot veni miercuri.Apoi voi lua vacanta si o sa vin mai des.
afra
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Feb 08, 2003 6:45 pm

Pentru ca stiu ca va este dor de mine...in aceasta miercuri am sa vin si eu. Pe urma cred ca o sa iau pauza...ca re-incepe UEFA Champhions League.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Feb 08, 2003 7:06 pm

afra, va asteptam cu interes (data trecuta ti-am adus filme)

moshule, poti sa nu vii

bad girl, tu poti sa vii

superba, lasa-l pe frati-tu acasa.
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Feb 08, 2003 7:15 pm

Ia te uita...ce face vali pe gazda. Cine esti tu ba..sa zici la oameni ce sa faca ? Ce ? Ie la tine acasa ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

1540

Mesajde baixinho© » Dum Feb 09, 2003 9:57 am

Initial trimis de vali
(...)moshule, poti sa nu vii(...)

subscriu

mi-am adus aminte: miercurea trecuta au mai fost, in afara celor enumerati de vali, mama Oanei si fetele de la Amadeus. astept miercurea care vine cu foarte mare interes, in speranta ca surprizele vor fi nu numai mai multe, ci si mult mai placute
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Feb 09, 2003 10:42 am

Las' ca pana la urma poate am sa vin..sa mai scot un pic de mediocritate intalnirea voastra.
Oribilul Mosh
Junior Member

1542

Mesajde baixinho© » Dum Feb 09, 2003 11:22 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Las' ca pana la urma poate am sa vin(...)

poate nu.

Initial trimis de Oribilul Mosh
(...)sa mai scot un pic de mediocritate intalnirea voastra.

poate din in loc de de, dar ca sa faci o asemenea afirmatie trebuie sa fii ferm convins ca "intalnirea" noastra este mediocra. pe de alta parte, chiar si in cazul in care asa ar fi, prefer sa stau in mediocritatea mea.

miercuri vin si eu. cu oleaca de noroc, poate va onorez cu prezenta inca de la orele 18.00. numa' sa spuneti unde, ce si cum.

PS: vali ti-a dat un sfat, nu ti-a interzis un lucru.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Feb 09, 2003 11:25 am

Ok ,baixole. Ne vedem miercuri seara. :ham:
Oribilul Mosh
Junior Member

1544

Mesajde baixinho© » Dum Feb 09, 2003 1:34 pm

ma astia care veniti la intalneli, io zic sa mergem miercuri acu in club "un doi si un unu" sau in Piranha, ca poate asa nu se duce nimeni in Backstage, iar pe la 5 jumate seara asa ne sucim si sa ne ducem, totusi, in Backstage, ca poate asa scapam de unele surprize neplacute. parerea mea!
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Feb 09, 2003 1:39 pm

A....beton ,daca nu mai venitzi. Ca si asa n-aveam chef de voi. O sa fie iar o intalnire redusa..cu OM,SO,CF(crazy_felina) si Cruela.
Cool.
Oribilul Mosh
Junior Member

foaie verde matostat/subiectul acum e de cacat/ca OM s-a bagat :p

Mesajde marian jan » Dum Feb 09, 2003 2:16 pm

uoooooo!gata!vine cine vrea.nu mai sarim asa.o sa fiu si eu probabil.sper sa ne adunam o groaza de oameni,sa ne imbatam si dup-aia sa ne scoatem ochii:D

in curand,o sa plec cu baixu la 22:30 ca sa prindem metrou' spre grigorescu :p
bravo baixule!
marian jan

1546

Mesajde baixinho© » Dum Feb 09, 2003 2:30 pm

Initial trimis de Alin
(...)sa ne imbatam si dup-aia sa ne scoatem ochii:D(...)

eu stiu lu cui o sa-i scot ochii.

Initial trimis de Alin
(..)in curand,o sa plec cu baixu la 22:30 ca sa prindem metrou' spre grigorescu :p

da' ce te face sa crezi ca o sa imi creeze placere compania ta? huoooooooo! nu merg cu tine in acelasi metrou nici picat cu ceara! mai bine merg cu Ilustrul!
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Feb 09, 2003 7:21 pm

Daca eu ash fi Bad Girl ,iar Decret ar fi Jasmyna ash fi spus : "astazi m-am intalnit cu sisa mea scumpa ! " . Dar eu nu sunt Bad Girl si nici Decret nu e Jasmyna. Eu sunt Oribilul Mosh , iar Decret e Decret...si am sa povestesc asa cum stiu eu despre intalnirea noastra de astazi.

Nu voi face referire la vestimentatzia huliganica a lui Decret...cu gluga in cap si pantaloni largi. Nu voi spune ca daca n-ash stii ca e Decret..mi-ar fi frica de el. O sa trec direct la scopul intalnirii noastre. Acela ca...ne era dor unul de celalalt ca nu ne mai vazusem de vreo 2 luni. Si ce bine ne-a mai parut....ca ne-am intalnit.

Si am vrut sa mergem sa sarbotorim momentul..la La mama...dar acolo nu erau locuri libere. Asa ca ne-am suit in 92 (in acelasi 92 amandoi..ca nu ne dusmanim chiar asa tare...precum baixo cu Alin) si am mers in Mat Sports Pub. Si oh..Doamne...ce am mai mancat ! Il las pe Decret sa descrie ce am servit acolo..eu va spun doar ca am baut Pilsner Urquell . Bere ceheasca adevarata...care nu i-a placut lui Decret...si nici nu stia ce e aia. In momentul acela..m-am gandit la 2 buni prieteni d'ai mei care ar aprecia berea ceheasca. Nu va dau nickurile lor..va spun doar ca unul e baiat si celalalt e fata...si amandoi au ca litera de inceput a userului d p forum : M . Unu' dintre ai are si cifre la nick..ceva cu 29. Iar celalat are numele adevarat la nick.
Asa.

Oricum..a fost placut sa il reintalnesc pe Decret..in aceasta zi hibernala....si saptamana viitoare speram sa reeditam aceasta intalnire.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Feb 09, 2003 9:07 pm

Vestimentatzie huliganica? Eu cred k eram chiar decent imbracat :)

De consumat am consumat urmatoarele : Fiecare cate o pizza uriasha,demult n-am mai mancat o pizza in care sortimentele sa acopere in totalitate blatul,ce sa spun,pt 95.000 cat am dat pe ea am mancat pe saturate...de pofta am comandat shi cate 2 mici shi ei mari shi frumoshi insa eu n-am mai putut manca decat unul, nemaiavand loc in stomac,pe al doilea daruindu-l cu drag acestui butoi fara fund care este OM :) La acestea am adaugat deja celebra bere ceheasca...insa moshule, nu am zis k nu mi-a placut, a fost buna, insa in ignorantza mea nu pot sa o disting de o Stella spre exemplu...asta e...shi mie mi-e rushine de mine :p

Pai o reeditam, ca doar vrei caseta inapoi :)

p.s. Aliosho, in sfarshit pusei mana pe cd-ul ala cu Deltron 3030...ce sa zic...f. interesant...mai imi plac shi beatboxeri aia de la Rahzel,sublimi...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde marian jan » Mar Feb 11, 2003 1:53 pm

pana la urma ramane ora 18-19-backstage,ok?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde bhuttu » Mar Feb 11, 2003 11:30 pm

Eu miercurea asta s-ar putea sa nu vin, da' s-ar putea sa si vin. Vedeti voi miercuri seara...
bhuttu

1561

Mesajde baixinho© » Mie Feb 12, 2003 9:43 am

eu tre' sa plec pe la 7, deci 99 shift 5 cre' ca nu vin.
ANTI

baixinho©

Mesajde vali » Mie Feb 12, 2003 1:47 pm

6.30 pm will be there.
wait for me

and biciz, daca ziceti ca veniti la 6, veniti la 6. daca nu, ziceti ca veniti la 7, ca sa nu ma invart pe acolo juma de ora intrebandu-ma daca nu cumva am gresit ziua
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 12, 2003 1:57 pm

Eu voi ajunge intre 18:30 si 19:00. Se pare ca vom avea un forumist in premiera. Cel putin mie mi-a promis ca are sa vina.
Nu va zic despre cine e vorba. E surpriza. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mie Feb 12, 2003 2:20 pm

Io nu vin diseara in BS. De fapt, cam tot ce ma lega de BS s-a dus, asa ca propun mutarea intalnirilor forumiste in Piranha. Cine e pentru, impotriva, daca se abtine cineva?
bhuttu

Următorul

Înapoi la Antichitati