Nadira sau Izabela?!
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
Nadira sau Izabela?!
ce parere aveti? care dintre cele doua va parasi prima casa Big Brother?voi cu cine votati?
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Ma uitam si eu acum...si am vazut ce a zis Izabela....ca "bucurestenii traiesc pe spinarea la ardeleni ! " .
F*** *** **** de c***a imbecila si dobitoaca. *** A dracu sudoritza.
Sa plece din casa si ea si Nadira...si Andreea Raicu...si toata lumea.
mosule, mai moale cu injuriile
F*** *** **** de c***a imbecila si dobitoaca. *** A dracu sudoritza.
Sa plece din casa si ea si Nadira...si Andreea Raicu...si toata lumea.
mosule, mai moale cu injuriile
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Hai mai Vali..da-o incolo de treaba ca isi merita injuraturile. N-ai vazut ce a zis ? Chiar acum 5 minute.
Iarproasta de Nadira se vaita ca i-a mancat cineva chipsurile. Pai nici eu nu ma vait daca imi mananca cineva chipsurile.
Iar noi stam ca prostii...si ne uitam la Big Brother.... :p
Sa iasa Iza ! Bucurestiul si bucurestenii sunt cei mai buni !
Iarproasta de Nadira se vaita ca i-a mancat cineva chipsurile. Pai nici eu nu ma vait daca imi mananca cineva chipsurile.
Iar noi stam ca prostii...si ne uitam la Big Brother.... :p
Sa iasa Iza ! Bucurestiul si bucurestenii sunt cei mai buni !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Votat Nadira
Explicatia: desi arata bine Nadira nu se integreaza perfect in casa spre deosebire de Iza care face tot farmecul si tot deliciul emisiunii prin felul ei natural de a fi...Poate pe multi deranjeaza acest fel al ei de a fi dar e cool!
ps: m-am saturat de atata big brother...acasa big, la scoala big, pe forum vad ca apare si un forum special pentru big ce e asta? desi emisiunea e interesanta nu merita sa i se faca atata publicitate cel putin la noi in Romania!
Explicatia: desi arata bine Nadira nu se integreaza perfect in casa spre deosebire de Iza care face tot farmecul si tot deliciul emisiunii prin felul ei natural de a fi...Poate pe multi deranjeaza acest fel al ei de a fi dar e cool!
ps: m-am saturat de atata big brother...acasa big, la scoala big, pe forum vad ca apare si un forum special pentru big ce e asta? desi emisiunea e interesanta nu merita sa i se faca atata publicitate cel putin la noi in Romania!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Initial trimis de Oribilul Mosh
Hai mai Vali..da-o incolo de treaba ca isi merita injuraturile. N-ai vazut ce a zis ? Chiar acum 5 minute.
am auzit mah, da forumu nu e veceu.
si stai linistit, ca nu e numa gandirea ei, asha gandesc aia toti acolo
nadira se vede ca joaca teatru, da e buna cu spume

some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Am votat Izabela..
Pentru ca "tarfa sub acoperire nu se imbraca in roz", pentru ca "ma seaca" cu accentul ei....pentru ca uraste bucurestenii(apropos, cred ca a luat o tona de m@#$ de la bucuresteni)...si pentru ca e prea "impresara". Nadira nu e nici ea sfanta insa deocamdata nu s-a acomodat, merita a doua sansa...mai ales ca e buna rau!:)
-
Love2Fly - Junior Member
poola calului..le-as da pe amandoua afara odata....pe nadira aia n-o suport ca mi se pare o scarba si-o parsiva si pe muncitoroaica aia scarboasa ca e asa cum e:urata ca curu si muista si jegoasa....
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
You soft so, really awful, i rock the grand flow
-
b0mber - Junior Member
Ba,io unu nu ma uit la emisiune(m-am uitat numa prima oara) da am vazut reclama in ziar shi izabela aia are o fatza de spate sa mor io.Cred k rar de tot gasesti femeie mai urata ca aia.Io oricum nu votez cu nimeni k nu stau io sa dau 99 da centzi (+TVA)pe telefon ,da am vruit sa imi zic parerea:D
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Am votat si eu sa plece pocitania aia de Izabela, ca imi face scarba cand ii vad fata, sigur e barbat care si-a taiat puta si a luat hormoni sa-i creasca tatele, ca nu se poate ca o femeie sa fie asa de urata...
In schimb Nadira, e cea mai buna de .... dintre toate d-acolo, dar e impresara rau, nici nu poate sa paseasca de cate fite are-n cap. Dar sa ramana, poate se da pe brazda, si se schimba.
In schimb Nadira, e cea mai buna de .... dintre toate d-acolo, dar e impresara rau, nici nu poate sa paseasca de cate fite are-n cap. Dar sa ramana, poate se da pe brazda, si se schimba.
-
Ayrton - Mesaje: 1790
Eu cred ca o sa plece Izabela. Mie una nu-mi place deloc de ea, mai ales pentru ca vorbeste vulgar. E si urata pe deasupra. Mi-e antipatica!
Oricum, urmatoarea o sa fie Nadira.
Oricum, urmatoarea o sa fie Nadira.
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Categoric vreau sa ramana Nadira...sa-mi mai clatesc shi eu privirea...Dar oricum, amandoua sunt deplasate, stau shi ma intreb...cine **** a facut castingul???
-
cutuma© - Mesaje: 3047
eu as vrea sa plece izabela pentru ca e prea exagerata in tot ceea ce face.. nu-mi place nici de nadira pentru ca nu face nimic ca sa se integreze.. in schimb e foarte draguta.. pacat,ar avea potential! oricum nadira o sa plece prima!
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Asadar...a iesit Nadira...desi cei de pe fanclub au votat 7-4 sa nu iasa Nadira.
Bah...dar ce retragere i-a facut....atunci cand a parasit casa Big Brother. Ziceai ca s-a retras Pele din fotbal !
Din cauza lu Big Brother...am uitat sa ma uit la Nea Ovidiu. :cry:
Am ratat inceputul.

Bah...dar ce retragere i-a facut....atunci cand a parasit casa Big Brother. Ziceai ca s-a retras Pele din fotbal !
Din cauza lu Big Brother...am uitat sa ma uit la Nea Ovidiu. :cry:
Am ratat inceputul.
-
Da bah..suntem cu totzii suparatzi. Soselele sunt stricate. Nationala a pierdut ..si s-a facut de rusine. Nadira a plecat de la Big Brother. Maine e luni. Nimic nu e bine .
Sa inteleg Hyde....ca tot de Nadira itzi placea ?
Sa inteleg Hyde....ca tot de Nadira itzi placea ?
-
pacat si nu prea
Pacat de Nadira (pentru orgoliul ei), cred ca era pe locul 1 sau 2 la I.Q., la maaare distanta de restul. Na ca tre' sa ma dau si io mare ca mi-a fost colega, dar o admir sincer, desi nu si-ar fi gasit niciodata locul in circul asta de maimute (btw, la nemti BB a fost numit Affentheater).
Si ce mi se pare si mai pacat: de ce nu l-a luat si pe Iantu asta cu ea, sa nu-l mai vad o data, cred ca Raicu era prea de ajuns pentru asa emisiune.
Oricum, totu-i bine cand se termina cu bine: si ea a vrut afara, si ceilalti au vrut-o plecata; si ei ii e mai bine, si celor dinauntru o sa le mearga mai bine fara ea. Macar pana la urmatoarea nominalizare ... unde e urmatorul sondaj ???
P.S. cui i-e dor de ea o poate vedea la fel de bine si in poze, ca oricum nu ne-ar fi aratat mare branza vreodata ...
Si ce mi se pare si mai pacat: de ce nu l-a luat si pe Iantu asta cu ea, sa nu-l mai vad o data, cred ca Raicu era prea de ajuns pentru asa emisiune.
Oricum, totu-i bine cand se termina cu bine: si ea a vrut afara, si ceilalti au vrut-o plecata; si ei ii e mai bine, si celor dinauntru o sa le mearga mai bine fara ea. Macar pana la urmatoarea nominalizare ... unde e urmatorul sondaj ???
P.S. cui i-e dor de ea o poate vedea la fel de bine si in poze, ca oricum nu ne-ar fi aratat mare branza vreodata ...
- digital divide
- Junior Member
Mie imi pare rau ca a iesit Nadira din casa mai bine iesea Izabela mi se pare cam vulgara.
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
23 mesaje
• Pagina 1 din 1