Nadira sau Izabela?!

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Nadira sau Izabela

Nadira
4
36%
Iza
7
64%

Voturi totale : 11

Nadira sau Izabela?!

Mesajde Jasmine » Joi Mar 27, 2003 7:17 pm

ce parere aveti? care dintre cele doua va parasi prima casa Big Brother?voi cu cine votati?

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 27, 2003 7:52 pm

Ma uitam si eu acum...si am vazut ce a zis Izabela....ca "bucurestenii traiesc pe spinarea la ardeleni ! " .
F*** *** **** de c***a imbecila si dobitoaca. *** A dracu sudoritza.

Sa plece din casa si ea si Nadira...si Andreea Raicu...si toata lumea.

mosule, mai moale cu injuriile
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Joi Mar 27, 2003 7:52 pm

am votat cu iza... pe mine ma seaca la culme modul in care vorbeste
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 27, 2003 7:57 pm

Hai mai Vali..da-o incolo de treaba ca isi merita injuraturile. N-ai vazut ce a zis ? Chiar acum 5 minute.
Iarproasta de Nadira se vaita ca i-a mancat cineva chipsurile. Pai nici eu nu ma vait daca imi mananca cineva chipsurile.

Iar noi stam ca prostii...si ne uitam la Big Brother.... :p

Sa iasa Iza ! Bucurestiul si bucurestenii sunt cei mai buni !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde sly » Joi Mar 27, 2003 8:06 pm

Votat Nadira
Explicatia: desi arata bine Nadira nu se integreaza perfect in casa spre deosebire de Iza care face tot farmecul si tot deliciul emisiunii prin felul ei natural de a fi...Poate pe multi deranjeaza acest fel al ei de a fi dar e cool!
ps: m-am saturat de atata big brother...acasa big, la scoala big, pe forum vad ca apare si un forum special pentru big ce e asta? desi emisiunea e interesanta nu merita sa i se faca atata publicitate cel putin la noi in Romania!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde vali » Joi Mar 27, 2003 10:26 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Hai mai Vali..da-o incolo de treaba ca isi merita injuraturile. N-ai vazut ce a zis ? Chiar acum 5 minute.

am auzit mah, da forumu nu e veceu.
si stai linistit, ca nu e numa gandirea ei, asha gandesc aia toti acolo

nadira se vede ca joaca teatru, da e buna cu spume :D
vali

Am votat Izabela..

Mesajde Love2Fly » Joi Mar 27, 2003 10:40 pm

Pentru ca "tarfa sub acoperire nu se imbraca in roz", pentru ca "ma seaca" cu accentul ei....pentru ca uraste bucurestenii(apropos, cred ca a luat o tona de m@#$ de la bucuresteni)...si pentru ca e prea "impresara". Nadira nu e nici ea sfanta insa deocamdata nu s-a acomodat, merita a doua sansa...mai ales ca e buna rau!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Mar 27, 2003 11:24 pm

Daca pleaca IZA noi ce mai comentam? sa plece nadira, ca oricum nu face mai nimic. si andreea e buna rau... da iza e tare-n gura si simpatica tare... mie imi place .... e dezghetzata!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde b0mber » Vin Mar 28, 2003 12:13 am

poola calului..le-as da pe amandoua afara odata....pe nadira aia n-o suport ca mi se pare o scarba si-o parsiva si pe muncitoroaica aia scarboasa ca e asa cum e:urata ca curu si muista si jegoasa....
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
b0mber
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Mar 28, 2003 12:29 am

Ba,io unu nu ma uit la emisiune(m-am uitat numa prima oara) da am vazut reclama in ziar shi izabela aia are o fatza de spate sa mor io.Cred k rar de tot gasesti femeie mai urata ca aia.Io oricum nu votez cu nimeni k nu stau io sa dau 99 da centzi (+TVA)pe telefon ,da am vruit sa imi zic parerea:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Ayrton » Vin Mar 28, 2003 10:14 am

Am votat si eu sa plece pocitania aia de Izabela, ca imi face scarba cand ii vad fata, sigur e barbat care si-a taiat puta si a luat hormoni sa-i creasca tatele, ca nu se poate ca o femeie sa fie asa de urata...

In schimb Nadira, e cea mai buna de .... dintre toate d-acolo, dar e impresara rau, nici nu poate sa paseasca de cate fite are-n cap. Dar sa ramana, poate se da pe brazda, si se schimba.
Ayrton

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Mar 28, 2003 9:29 pm

Eu cred ca o sa plece Izabela. Mie una nu-mi place deloc de ea, mai ales pentru ca vorbeste vulgar. E si urata pe deasupra. Mi-e antipatica!
Oricum, urmatoarea o sa fie Nadira.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Mar 28, 2003 9:37 pm

Categoric vreau sa ramana Nadira...sa-mi mai clatesc shi eu privirea...Dar oricum, amandoua sunt deplasate, stau shi ma intreb...cine **** a facut castingul???
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Jasmine » Sâm Mar 29, 2003 9:54 am

eu as vrea sa plece izabela pentru ca e prea exagerata in tot ceea ce face.. nu-mi place nici de nadira pentru ca nu face nimic ca sa se integreze.. in schimb e foarte draguta.. pacat,ar avea potential! oricum nadira o sa plece prima!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde iuly-k » Dum Mar 30, 2003 1:33 am

am votat-o pe isabela pt ca e ridicola si vulgara.iasa eu cred ca nu va iesi prima pt ca la urma urmei ea face in mare parte atmosfera de acolo.si in plus baietilor le convine prezenta ei.
iuly-k
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 30, 2003 11:26 pm

Asadar...a iesit Nadira...desi cei de pe fanclub au votat 7-4 sa nu iasa Nadira. :)

Bah...dar ce retragere i-a facut....atunci cand a parasit casa Big Brother. Ziceai ca s-a retras Pele din fotbal !

Din cauza lu Big Brother...am uitat sa ma uit la Nea Ovidiu. :cry:
Am ratat inceputul.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Dum Mar 30, 2003 11:30 pm

Baaaaaaa ce rahat... chiar nu merge nimic calumea in tara asta???
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 30, 2003 11:35 pm

Da bah..suntem cu totzii suparatzi. Soselele sunt stricate. Nationala a pierdut ..si s-a facut de rusine. Nadira a plecat de la Big Brother. Maine e luni. Nimic nu e bine .

Sa inteleg Hyde....ca tot de Nadira itzi placea ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Dum Mar 30, 2003 11:44 pm

Ba Mosh, imi place in continuare, maine sunt in MAX, fara autograf nu plec :D
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde vali » Lun Mar 31, 2003 12:30 am

mie imi placea nadira ca era inteligenta di desteapta pe deasupra :D

oricum, parerea mea este ca acum s-a scos, o sa gaseasca o televiziune sa ii dea un show ceva
vali

pacat si nu prea

Mesajde digital divide » Lun Mar 31, 2003 6:37 am

Pacat de Nadira (pentru orgoliul ei), cred ca era pe locul 1 sau 2 la I.Q., la maaare distanta de restul. Na ca tre' sa ma dau si io mare ca mi-a fost colega, dar o admir sincer, desi nu si-ar fi gasit niciodata locul in circul asta de maimute (btw, la nemti BB a fost numit Affentheater).
Si ce mi se pare si mai pacat: de ce nu l-a luat si pe Iantu asta cu ea, sa nu-l mai vad o data, cred ca Raicu era prea de ajuns pentru asa emisiune.
Oricum, totu-i bine cand se termina cu bine: si ea a vrut afara, si ceilalti au vrut-o plecata; si ei ii e mai bine, si celor dinauntru o sa le mearga mai bine fara ea. Macar pana la urmatoarea nominalizare ... unde e urmatorul sondaj ???
P.S. cui i-e dor de ea o poate vedea la fel de bine si in poze, ca oricum nu ne-ar fi aratat mare branza vreodata ...
digital divide
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Joi Apr 03, 2003 10:12 am

Mie imi pare rau ca a iesit Nadira din casa mai bine iesea Izabela mi se pare cam vulgara.
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Apr 13, 2003 6:32 pm

Bine ca n-a plecat Iza.....Nadira e mult mai batuta-n cap....adik mie imi place de Izabela,chiar dak multi zik ca e prea vulgara...
Deci ash fi votat cu Nadira.(NUBIRA)
Titina
Junior Member

Înapoi la Antichitati