V-ati identificat ?
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
V-ati identificat ?
V-ati identificat cu vreunul din personajele prezente in acest show?
Eu cred ca semen cu Soso ..da doar cred. A nu se intelege fizic..tot ce e fizic la el n-are nici o legatura la mine. Baiatu' asta nu e homosexual da' se misca de parca ar fi unul....
Eu cred ca semen cu Soso ..da doar cred. A nu se intelege fizic..tot ce e fizic la el n-are nici o legatura la mine. Baiatu' asta nu e homosexual da' se misca de parca ar fi unul....
Go go shift+7 keep running!
-
Bamse - Junior Member
Eu ma identific cu fizicul lui Mumu...si cu psihicul Alidei.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
-
cutuma© - Mesaje: 3047
nu
nu ma ident cu nimeni din casa bb
Live your life and think before you act!Don't be influenced by other people!Be original!Be like ANIMAL X!
- Raluk_animal x
- Junior Member
Nu m-am identificat nici eu cu vreunul dintre personaje. Acum, fara sa afirm ca eu as fi cine stie ce, ca nu-s
, mie mi se par destul de slabuti cei din casa. Si nu ma refer la aspectul fizic, normal. Parca ma asteptam la altceva - persoane mai iesite din comun, caractere mai puternice, ceva de genul asta. Hmmm...
Am zis

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
Mda, X-tina... intr-adevar, te-ai identificat perfect. Ha! Interesanta comparatia Alidei cu Izabela... cele doua sunt chiar identice... ca doua lacrimi... :confused:
Ma rog... nu conteaza asta... important e ca tie iti place Alida si fiecare are o parere. Parerea mea - Alida e buna daca le opresc aia apa, la cat plange si cat de sensibilo-exagerata este... Sorry
Am zis
Ma rog... nu conteaza asta... important e ca tie iti place Alida si fiecare are o parere. Parerea mea - Alida e buna daca le opresc aia apa, la cat plange si cat de sensibilo-exagerata este... Sorry
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
-
genicon - Junior Member
Eu cu Nadira!
Pacat ca nu mai este! Nu mai am la ce sa ma mai uit.
De ce m-am identificat cu Nadira? Sunt exact versiunea masculina a ei(a caracterului ei) , da' mai urat din pacate! Am fost foarte surprins sa realizez ca nu sunt singurul asa.Si nu ma laud ca sunt mai putin social , e doar o consecinta!
---
PS: Nu va luati de mesajul meu , OK?!sunt sensibil!PA!
Pacat ca nu mai este! Nu mai am la ce sa ma mai uit.
De ce m-am identificat cu Nadira? Sunt exact versiunea masculina a ei(a caracterului ei) , da' mai urat din pacate! Am fost foarte surprins sa realizez ca nu sunt singurul asa.Si nu ma laud ca sunt mai putin social , e doar o consecinta!
---
PS: Nu va luati de mesajul meu , OK?!sunt sensibil!PA!
- costel300
- Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Eu ma identific ... cu psihicul Alidei.
moshule, ashea smiorcait ejti?! sau te dai sensibil?
cat despre Violeta cea sensibila shi sincera, tocmai ce-am vazut-o povestindu-shi in public fanteziile erotice cu Florin, gesticuland larg shi intrebandu-l daca o aude. nu mi-a placut.
cea mai potrivita interventzie din emisiunea respectiva a fost a carcotashului debarasator, care in final a venit shi a scos-o cu fortza pa andreea (raicu) din emisie, certand-o ca iar a spus numai prostii. parol.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Initial trimis de genicon
Mda, X-tina... intr-adevar, te-ai identificat perfect. Ha! Interesanta comparatia Alidei cu Izabela...
Deci am zis ca mie imi place de Alida,dar nu seman cu ea!Nu sunt asha de sensibila.
seman cu Izabela(la caracter) si cu Andreea(ca....putin si io sunt fitoasa.....cateodata).
- Titina
- Junior Member
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Numai in moemntul acesta simt ca totushi seman putin cu Alida.Ca acuma's trista shi-mi vine sa plang.(dintr-un motiv...)
Din ce motiv?

El este departe,foarte departe,...dar totusi nu e chiar asa de departe.
:a
-
CR@ZY - Junior Member
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Numai in moemntul acesta simt ca totushi seman putin cu Alida.Ca acuma's trista shi-mi vine sa plang.(dintr-un motiv...)
alida nu are nevoie de un motiv ca sa planga, ne-am convins cu totzii ieri, daca mai aveam vre-o indoiala. tu ai unul (motiv), deci nu semeni cu ea.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
24 mesaje
• Pagina 1 din 1