Miss Fanclub 2003 : Stormy Lady

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Cine merita sa fie Miss Fanclub ?

DeeDee
19
25%
Demona
17
23%
Stormy Lady
28
37%
Jasmyna
11
15%

Voturi totale : 75

Miss Fanclub

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 26, 2003 10:07 pm

Tot urmarind subiectul cu pozele forumistilor am gasit o gramada de fete dragutze si cateva frumoase. Si sunt foarte curios sa stiu care ar fi preferata forumistilor ...si de aceea voi face un sondaj. Am ales de departe cele mai frumoase 4 fete : DeeDee,Demona,Stormy Lady si Jasmyna. Fete care au innebunit un forum intreg.

Mai jos este atasata o poza in care le putetzi vedea pe toate 4.

Rugamintzi

1.postatzi intr-o maniera civilizata
2.nu facetzi referiri sexuale
3.nu postatzi off-topic
4.nu este nevoie sa scrietzi cu cine votati. putetzi folosi doar sondajul. voturile vor ramane secrete
5.votatzi corect netinand seama de prietenii

Nu voi ezita sa dau avertismente pentru mesajele in bataie de joc sau aiurea. Sau eu sau Hera vom penaliza. Special am facut pe generalitatzi acest subiect....

Optiunea mea poate o vetzi cunoaste mai tarziu ! *p

Enjoy !
Fişiere ataşate
miss fanclub.jpg
miss fanclub.jpg (123.88 KiB) Vizualizat de 5163 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: Miss Fanclub

Mesajde cubu » Lun Mai 26, 2003 10:12 pm

De ce sa ramana secret cu cine am votat? Am votat cu Stormy Lady... Mi se pare ce mai frumoasa... Apoi ar veni Demona, Jasmyna si la urma Dee Dee... parerea mea...

P.S. No offence, Demona...
indescifrabil
cubu

Mesajde gabuba » Lun Mai 26, 2003 10:34 pm

Am votat-o pe DIDI, care a concurat serios cu Stormy Lady si Jasmyna, dar a castigat.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Mr Hyde » Lun Mai 26, 2003 10:38 pm

Cu Dee Dee avem prea putine poze ca sa ne dam seama, iar Jasmyna e inca prea mica. In conditiile date am votat-o pe Demona.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Nightmare » Lun Mai 26, 2003 10:40 pm

Eu am votat-o pe Jasmyna.
Nightmare
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Mai 26, 2003 10:46 pm

Votat Demona. Cel putin in poza de-a pus-o Moshu arata mult mai naturala si mai "fresh" decat Jasmy sau Stormy.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 26, 2003 10:46 pm

We all want something beauiful
Man I wish I was beautiful

Am tot stat si m-am gandit si nu mi-a fost deloc usor. Cert este ca toate 4 sunt superbe. Pana la urma m-am decis. Votul meu a plecat spre Arad. Oribilul Mosh a votat cu Demona !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Lun Mai 26, 2003 10:54 pm

Arad? Parca era in Stuttgart! Daca e Arad atunci mai sunt sperante :p
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde vali » Lun Mai 26, 2003 11:06 pm

jasmyna, daca nu mai ai pantalonii aia de piele ai pierdut votul meu

stormy lady, ramane cum am stabilit :cool:
some people deserve to die
vali

Mesajde J'adore » Lun Mai 26, 2003 11:25 pm

Votat Demona,superba tipa. :)
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde ciuc » Lun Mai 26, 2003 11:58 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
[B]We all want something beautiful
Man I wish I was beautiful

[/B]

mosule, aia e din melodia mea :)

stormy lady, ca pare mai cu personalitate.. zic eu, ea stie mai bine.
MEDIIIIIC!!!! astaaaa.... NUUURSE!!!!!!!
ciuc
Junior Member

Mesajde SatyR » Mar Mai 27, 2003 12:31 am

Votai si io cu Jasmyna...
SatyR
Junior Member

Mesajde Darec » Mar Mai 27, 2003 12:39 am

Ma voi ati vazut-o pe The Babygirl?

http://www.babygirl.home.ro
Darec

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Mai 27, 2003 6:25 am

Demona este intradevar draguta, dar pare prea "trecuta prin toate" pentru mine...stormy are ceva inocent in ea...votat stormy!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde vali » Mar Mai 27, 2003 6:57 am

daca nu iese stomy, v-am rupt pe toti care ati votat cu cea care ii va lua locul :D

nicholas, cum adica "trecuta prin toate" ? tu ai ceva cu rockerii?
vali

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Mai 27, 2003 7:16 am

Hehehe..vali, ma crezi daca-ti spun ca mi-am petrecut copilaria ascultind Judas Priest si Van Halen? Ce am vrut sa zic este faptul ca precum si stiind unele aspecte ale fizionomiei, user-ul Demona (numai prin nickul ales de bunavoie si nesilita de nimeni, imi zice ceva) pare o fata mai traita, mai bine zis, seama cu machedoanca din spate de la Tarom, de care pina si acum, la virsta asta, imi este frica.:D

Oricum, nobilul nostru administrator, Oribilul Mosh, a omis sa zica care va fi premiul acordat, si cine il va inmina! Avind in vedere frumusetile din concurs, sint gata sa ma ofer voluntar!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mai 27, 2003 7:53 am

bah moshule io zic ca nu-i corect sondajul pe care l-ai facut.
din toate fetele zburdalnice de pe forum care si-au afisat pozele pe panoul de onoare al forumului tu ai ales doar 4. pai e corect ? daca mai sunt useri care ar vrea de exemplu sa voteze pe: matrasita,baby girl, jane doe, salma , jaded sau de ce nu pe depechemind si multe altele? ai ales 4 fete care consideri TU ca sunt in top. poate altii au alte pareri

te rog sa-ti revizuiesti atitudinea si sa afisezi de graba un sondaj corespunzator astfel sa putem vota pe cine vrem noi nu din ce ne oferi tu. ai inteles?
eyewitness

Mesajde cubu » Mar Mai 27, 2003 7:59 am

Bai Nicholas, aici e vorba doar de frumusetea exterioara, atat!!! Si Stromy Lady le intrece pe toate...
Daca ar fi sa alegem pe ansamblu, as zice ca Demona rules, ca fel de a fi si alte alea... Mai ales ca e roacherita...
indescifrabil
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 27, 2003 9:23 am

Eu am ales obiectiv cand am ales Demona. Adevarul este ca mi-ash dori o prietena precum Stormy. :p

Portnoy..in acest sondaj nu conteaza ca Demona e rockeritza , sau ca Stormy se pricepe la Formula 1. Le votam pe fete pentru aspectul fizic. Nu ne intereseaza daca sunt doctorante in fizica atomica sau prostituate.

eye-ule , nu am ales acest sondaj folosindu-ma de pararea mea. l-am ales dupa reactiile userilor la vederea pozelor. crede-ma ca am studiat putin pana sa aleg cele 4 fete. un sondaj cu mai multe fete ar fi fost de prisos. lasa asa ca e mai bine.
oricum...nu este foarte relevant acest subiect..dat fiind faptul ca practic votam niste poze. alta era situatia daca fetele stateau in fatza noastra.
oricum....eu zic ca e bine si asa.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 27, 2003 9:56 am

noi ipostaze cu cele 4 candidate......
Fişiere ataşate
miss fanclub 2.jpg
miss fanclub 2.jpg (91.75 KiB) Vizualizat de 5074 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Mai 27, 2003 10:15 am

mah,nu stiu ce sa zic!parca as zice demona, ca o vampiroaica ce este ea.pe de alta parte,singura pe care o stiu este jasmina si nu pot s-o las la greu,mai ales ca ei ii este frica de mine si tre' sa-i arata ca nu are de ce,ca de obicei le conving si nu folosesc violenta!si parca este si mai pe gustul meu,mai tzacanita si mai excentrica,asa ca mine.asadar,votez furoarea blonda,Jasmina.

ps moshule,ai fi putut sa bagi in sondaj si pe felina.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 27, 2003 10:24 am

SOD-ule , pozele felinei de pe forum lipsesc cu desavarsire. lumea nu o cunoaste. gandeste-te ca sunt multe fete frumoase pe forum , dar nu si-ai pus pozele. tocmai de aceea..acest subiect vine si ca o incurajare pentru ele. sa ne arate poze. :)

plus de asta...acest concurs Miss Fanclub este abia la prima editie ! stai sa treaca cateva saptamani..sa vedem cu cine voteaza lumea dintre cele 4....si la toamna...nu ne impiedica nimeni sa facem alt concurs....cu alte fete.

:o

Pana in prezent..Stormy , Demona si Jasmy ...se afla la egalitate cu cate 5 voturi ! lupta este foarte stransa !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde punct » Mar Mai 27, 2003 12:08 pm

am votat Demona
X
punct
Junior Member

Mesajde vali » Mar Mai 27, 2003 12:22 pm

eu am poze cu felina :D
vali

Mesajde eyewitness » Mar Mai 27, 2003 12:28 pm

si ce te dai mare? mare smecherie ca ai niste poze...sa te lauzi cand o sa ai originalu...

io votez furtunoasa...ca e fana raikkonen
eyewitness

Mesajde nocturna » Mar Mai 27, 2003 1:16 pm

as fi votat papusica Jasmyna da' ea a luat deja un titlu de miss. asa ca: votat Demona.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cubu » Mar Mai 27, 2003 1:20 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Portnoy..in acest sondaj nu conteaza ca Demona e rockeritza , sau ca Stormy se pricepe la Formula 1. Le votam pe fete pentru aspectul fizic. Nu ne intereseaza daca sunt doctorante in fizica atomica sau prostituate.

Moshule, nu inteleg cu ce m-ai contrazis... Acelasi lucru ii ziceam si eu lui Nicholas... Propun sa-ti stergi postul ala pentru bagare de seama... ;) De fapt doar bucata aia in care vorbesti cu mine...
indescifrabil
cubu

buna

Mesajde PreferatA » Mar Mai 27, 2003 1:38 pm

eu o sa votez ku storm lady deoarece pare matura are o privire inteligenta .. plus ka are un par superb :) un vot pentru Stormy :) kat despre deeDee pot sa zik ka are niste ochi superbi .. eu o stiu real si daca si mie ka fata mi-a taiat rasuflarea .. atunci .. la baietzi .. :) deci deeDee pe lokul II restul nu mi-au trezit interesu catushi de putzin
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Mesajde stefan » Mar Mai 27, 2003 2:57 pm

Daca tot erau la egalitate Demona cu Furtunoasa, am stricat echilibrul votand cu Demona, care mi se pare mai draguta, desi recunosc ca alegerea e grea - si Furtunoasa "are cu ce".
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Merge...

Mesajde NARAYAN » Mar Mai 27, 2003 5:12 pm

Votat!Stiu pe una dintre ele( din vedere) dar nu am votat cu ea!
Semnatura nu tre' sa depaseasca 4 randuri !

Whakawhiti te ra
A upane ka upane!
A upane kaupane whiti te ra!
Hi!!
NARAYAN
Junior Member

Următorul

Înapoi la Antichitati