Un loc unde poti intr-adevar vedea filme bune

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Un loc unde poti intr-adevar vedea filme bune

Mesajde FrozeN » Vin Oct 19, 2001 5:19 pm

Multi din ziua de azi spun despre filme gen Tomb Raider ca sunt de calitate.
Pentru cei din Bucuresti treaba e mai buna pentru ca exista CINEMATECA, unde baga filme vechi, multe dintre ele fiind intr-adevar de calitate. A doua la mana e ca preturile sunt foarte mici. Cu ajutorul unui carnet de student sau elev iti faci abonament cu 40.000 lei abonamentul pe 1 an!!! Dupa care la fiecare film platesti cate 15.000
Pentru cei mai tineri dintre noi, cred c-ar fi buna oportunitate.

E destul de greu de crezut ca mai e lume din Bucuresti care sa nu stie de CINEMATECA, dar eu mi-am facut datoria si am zis si aici.
FrozeN
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 31, 2001 5:26 am

Eu ma uitam inainte la Telecinemateca...era pe Acasa in fiecare zi un film clasic. Asta acum vreo 2-3 ani...ca acum Acasa ne-o ofera pe Mihaela Tatu ,telenovele & manele.
Si pe TVR...era o data pe saptamana "Filmul secolului" ....unde tot asa se prezentau filme de Oscar..de prin 50,60.
Printre filmele vechi ce m-au impresionat cel mai mult se numara Dr. Jivago si Cool Hand Luke cu Paul Newman & George Kenedy.
In prezent,dupa parerea mea, nu prea mai potzi urmari un film bun la TV (exceptzie face HBO-ul..dar care totusi nu prezinta filmele ce au facut istorie in decursul timpului...ci doar ultimele noutatzi).
In rest la cinematografe....cam scumputz un bilet...40-50 mii nu-i de colo !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde FrozeN » Joi Noi 08, 2001 5:28 pm

Tu citesti cu atentie inainte sa postezi?

Cu ajutorul unui carnet de student sau elev iti faci abonament cu 40.000 lei abonamentul pe 1 an!!! Dupa care la fiecare film platesti cate 15.000
Pentru cei mai tineri dintre noi, cred c-ar fi buna oportunitate.

Scrisesem in postul anterior. Asa ca nu mai trebuie sa-ti faci probleme pentru ca vei plati 40-50.000!
FrozeN
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 09, 2001 8:18 am

Da fratiorul meu...am citit cu atentzie ce ai scris ! Dar eu am vazut aproape toate filmele mai veki...prezentate la Cinemateca.
De exemplu...am revazut duminica asta The Good The Bad And The Ugly....iar sambata dupa meciul cu Slovenia Romania 1 a programat Papillon...de'abia astept sa-l vad !
Iar pe TCM,miercuri noaptea itzi recomand Cat on The Thin Roof.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Noi 09, 2001 12:05 pm

Frozen nu te mai chinui frate, ii explic eu...
Blink, prietenul nostru se refera la CINEMATECA (doua cinematografe din bucuresti care ruleaza filme vechi) nu la TELECINEMATECA (aia la care te cultivi tu...). De-aia trebuie sa platesti pentru fiecare film. Frozen, scrie mai citet te rog... :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 10, 2001 9:37 am

Vai Dano..cat esti de desteapta !!! Si eu care credeam ca se refera la Telecinematela de la televizor !
Nici prin cap nu imi trecea ca este vorba despre cinematograful ce se afla intre romarta si cismigiu ! Bine ca mi-ai zis...ca eu nu prea am fost prin Bucuresti...si nu prea stiu asa bine ! Poate imi trimitzi prin mail..o harta a capitalei sa ma descurc si eu mai usor !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Noi 12, 2001 12:54 pm

Nu-ti trimit mah, te las in rataceala ta.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 12, 2001 5:40 pm

:) Atunci ma voi multumi cu filmele pe care le ofera Antena 1 ,duminica la pranz.
Am revazut For a few dollars more cu Clint Eastwood si Lee Van Cleef....si astept saptamana viitoare The Big Country,din 1958 cu Gregory Peck.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde FrozeN » Mie Mar 27, 2002 12:45 am

In ultimele doua saptamani am vazut la cinemateca doua filme ce meritau intr-adevar vazute :

-Solaris (regia Andrei Tarkovski)

-Craii de curtea veche (dupa romanul cu acelasi nume a lui Mateiu Caragiale)
FrozeN
Junior Member

Înapoi la Antichitati