Pentru fanii Moulin Rouge

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Pentru fanii lui Baz Luhrmann

Mesajde Guinevere » Dum Iul 27, 2003 1:17 am

Am observat ceva despre filmele lui Baz Luhrmann: in general, people either absolutely hate them or absolutely love them. Se pare ca nu prea exista un in between!

Vreau sa spun de la bun inceput ca eu fac parte dintre aceia care ADORA Moulin Rouge, si ca am inceput acest topic in special pentru fanii lui Baz. Asadar, ii rog pe cei care nu gusta filmele lui, fie sa evite topicul, fie, daca tin musai sa ne spuna cit de stupide le considera, sa nu se supere daca mesajele le vor fi total ignorate, deoarece eu n-am de gind sa intru in polemica pe tema asta, si sper ca nici alti fani.

Probabil s-a mai discutat pe aici mult despre Moulin Rouge, poate si despre Romeo+Juliet. Dar sint sigura ca oamenii carora le-au placut aceste filme nu s-au saturat sa le disece!

Asadar, hai sa-i luam din nou la tocat pe Baz, pe Nicole, pe Ewan, pe Jim Broadbent, pe Leguizamo, pe Leguizamo din nou, pe Claire Danes si pe pretty-boy DiCaprio! Si nu numai! Cintecele si momentele voastre preferate, linkuri, poze, trivia etc... share them with us!
Guinevere
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 29, 2003 8:17 pm

autoarea acestui subiect m-a rugat sa schimb titlul threadului in cel de fata....astfel dumneaei sperand sa atraga mai multi cititori si scriitori.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Vin Oct 17, 2003 10:19 pm

Moulin Rouge... Imi place f.f.f.f.f mult filmul, l-am vazut de vreo 2-3 ori pana acum! Kiar sunt o fana Moulin Rouge (Dinainte sa apara filmul, eram fana Ewan Mc'Gregor) povestea e ABSOLUT SUPERBA, realizarea -si mai si, iar muzica-n-am cuvinte!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cel mai mult mi-a placut cum s-a potrivit cu filmul "your song"-melodia lui Elton John... Dar si "One day I'll fly away" e superba!!!!
"The hills are alive with the sound of the music/Noone can cheat the children of REVOLUTION!"
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde ketyy » Sâm Oct 18, 2003 1:54 am

Ma bucur k filmul Moulin Rouge a facut furori si prin alte parti.Si mie imi place foarte mult. Chiar mai mult decat Chicago, care este tot un musical si care a mai luat si oscar pt cel mai bun film al anului. Este intr-adevar bine realizat. Ati fazut ce montaj?rezizorul este in mare parte de vina. :))Sunt cadre foarte scurte in momentele de dans, de exemplu. Pai... dak nu le filma regizorul, nu prea avea ce sa faca monteuzul.:)adika nu avea de unde sa le scoata pt a face un asemenea montaj.
ketyy
Junior Member

Înapoi la Antichitati