nu stiu cine esti, cum arati sau ce gandesti dar imi dau seama ca esti in cautarea unei fete
daca esti curios in privinta mea .............. stii ce trebuie sa faci!!!!!
eu zic ca ar merita sa incerci
si mie mi-ar placea sa te cunosc
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Si mie mi-ar place sa te cunosc
Nici eu nu stiu cine esti cum arati sau cum gandesti iar de felul meu sunt curios, deci prin asta se intelege tot ceea ce m-ar interesa (totul sau nimic->prefer totul).
Daca doresti sa mai stii ceva, cunosti ce ai de facut.
Daca doresti sa mai stii ceva, cunosti ce ai de facut.
- Scorpion
Re: si mie mi-ar placea sa te cunosc
Initial trimis de irene
nu stiu cine esti, cum arati sau ce gandesti dar imi dau seama ca esti in cautarea unei fete
eu zic ca ar m erita sa incerci
buna sunt iulian din craiova shi as vrea sa ne cunoaste mai bine scriemi hi mie dc vrei pe adresa asta bluye_lions @yahoo.com
- nedelcu iulian
Numai daca te vad....
Irene,
I would like to see a picture with you.
As vrea sa vad o poza cu tine.
I would like to see a picture with you.
As vrea sa vad o poza cu tine.
- My_Name_is_Pula
nici eu nu stiu cine esti dar as vrea sa te cunosc
daca te intereseaza scriemi la NASHPA4e@email.ro sau NASHPA@bumerang.ro
Alex 16
daca te intereseaza scriemi la NASHPA4e@email.ro sau NASHPA@bumerang.ro
Alex 16
- NASHPA
Initial trimis de irene
eu zic ca ar merita sa incerci
DRAGA IRENE SI EU AS DORI SA TE CUNOSC . ASTEPT UN MESAJ DE LA TINE LA ADRESA DE E-MAIL vasy22ro@yahoo.com
- VASILICA
doamne,ce mesaje tampite...!
ma uitam la mesajele pe care ti le-au trimis diversi 'baieti' si incerc sa-mi imaginez ce fatza ai facut (...sper); doar atat.
- Vizitator
ciudate forumurile astea... loale
mah mah... yo zic ca cel putin 50% din fetele dp forum-uri sunt baieti astfel incat...si daca sunt fete in mare parte au niste fete de dihori opariti la fund sau ceva in genu' asta...rareori gasesti una draguta... daca gasesti evident...
oricum ar trebui sa avertizati in reguli ca nu sunteti responsabili de infarcturile produse dupa intalnirea dintre 2 forum-isti k sa le zic asa...
no such nick

oricum ar trebui sa avertizati in reguli ca nu sunteti responsabili de infarcturile produse dupa intalnirea dintre 2 forum-isti k sa le zic asa...

no such nick
- IaMa
12 mesaje
• Pagina 1 din 1