Heyy everyone,
Deschid acest subiect pentru ca sunt curioasa sa vad parerea voastra in legatura cu mult iubitele socrele...
Chiar acum cateva zile am avut o mare rafuiala cu soacramea..o detest...si daca s-ar putea mi-as dorii sa nu mai am tangentze cu ea niciodata...hmm nu intru in detalii pentru ca sunt lucruri de rahat si chiar nu mi-as obosii mainile sa reintorc in vorba subiectul..cred ca l-am spus de 10.000 de ori la toata lumea...heheh
As vrea sa aflu de la voi parerile voastre..si sa-mi spuna cineva daca chiar e incantat de odiosenie si duce o viata buna si linistita ..avand legaturi stranse fara de care sa fie inebunit(a) de prezentza ei permanenta...si de curiozitatea ei exagerata...
Va pupic pe totzi,
Nanuka.
Soacra poama rea?:))
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Pia problema ta e una ultra discutata. In general soacrele de baieti sunt rele. Insa stii tu cum e treaba aia? daca o sa te certi cu ea mereu o sa va fie mai rau tuturor asha ca fi tu fata cu cap si taci si indura caci nu induri pt EA induri pt tine, pt ca tu sa nu fi stresata de aceasta cearta cu soacra.
Numai bine!
Numai bine!
-
Love2Fly - Junior Member
-Ce este arta vietii?
-Sa te casatoresti cu sora raposatei sotii ca sa nu trebuiasca sa te obisnuiesti cu soacra.

-Sa te casatoresti cu sora raposatei sotii ca sa nu trebuiasca sa te obisnuiesti cu soacra.

-
Nicholas_Alex - Junior Member
De la Sapanta !!
Una luata de la Cimitirul Vesel de la Sapanta:
Sub aceasta glie grea
Zace biata soacra-mea
Un nitel de mai tra-ia
Eu zace-am si ea tra-ia!
LS.
Sub aceasta glie grea
Zace biata soacra-mea
Un nitel de mai tra-ia
Eu zace-am si ea tra-ia!
LS.
who dares wins
-
LS. - Junior Member
Soacramea era o scorpie acum ceva ani . Cu trecerea anilor si-a dat seama ca suntem in anii '90. Nu in '50. Dar a ramas aceeasi bagareata unde nu-i fierbe oala, aceeasi curioasa. Eu nu o suport. E o prefacuta.
Cat despre faptul ca mamele baietilor sunt soacre rele...nu stiu. Eu am un frate si mama e o soacra splendida cu sotia fratelui meu. Pot spune ca mama mea a facut-o mai mult pe mama pentru cumnata mea, decat adevarata mama a cumnatei mele. Sunt cazuri si cazuri.
Cat despre faptul ca mamele baietilor sunt soacre rele...nu stiu. Eu am un frate si mama e o soacra splendida cu sotia fratelui meu. Pot spune ca mama mea a facut-o mai mult pe mama pentru cumnata mea, decat adevarata mama a cumnatei mele. Sunt cazuri si cazuri.
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
- dirklady
- Junior Member
Explicatie (posibila)
Ce sa mai comentam? Ptr baieti situatia e diferita treaba cu soacrele : eu de exemplu ma inteleg excelent cu soacra mea. Ptr sotia mea dar si ptr mine, maica-mea e cam bagacioasa si sincer nu prea imi place asta. Bine ca ne despart un ocean si un continent si suntem in sfirsit la casa noastra ca uneori imi cam pierdeam rabdarea si ma mai zbieram la ea.
Explicatia biologica/psihica ptr soacre si de ce ar fi ele asa de acre in special ptr nurori ar fi cam asa : in subconstient mamele de baieti sunt nemultumite de faptul ca urmasul lor s-a oprit doar la o femeie in loc sa "implanteze" cat mai multe si astfel genele ei sa aiba mai multe sanse de supravietuire. Parca v-am mai recomndat si alta data : ati pus mina pe cartea "Maimuta goala" de Desmond Morris? O carte solid scrisa de un doctor american dupa multe observatii.
Ce sa mai comentam? Ptr baieti situatia e diferita treaba cu soacrele : eu de exemplu ma inteleg excelent cu soacra mea. Ptr sotia mea dar si ptr mine, maica-mea e cam bagacioasa si sincer nu prea imi place asta. Bine ca ne despart un ocean si un continent si suntem in sfirsit la casa noastra ca uneori imi cam pierdeam rabdarea si ma mai zbieram la ea.
Explicatia biologica/psihica ptr soacre si de ce ar fi ele asa de acre in special ptr nurori ar fi cam asa : in subconstient mamele de baieti sunt nemultumite de faptul ca urmasul lor s-a oprit doar la o femeie in loc sa "implanteze" cat mai multe si astfel genele ei sa aiba mai multe sanse de supravietuire. Parca v-am mai recomndat si alta data : ati pus mina pe cartea "Maimuta goala" de Desmond Morris? O carte solid scrisa de un doctor american dupa multe observatii.
- Mariner101
- Junior Member
nu, de fapt mamele baietilor sunt ofticate ca fiul lor nu le mai acorda toata atentia lor ci altei femei si incearca sa-i gasesca nod in papura acesteia.
va spun eu, din vasta mea experienta de viata.
va spun eu, din vasta mea experienta de viata.

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
bleah ! nu-i adevarat. sau cel putin in cazul meu. Soacra mea e cea mai buna prietena a mea. dea Domnul la toata lumea soacra cum este a mea ! sa-i de Dumnezeu sanatate si zile multe ! e frumusica, desteapta, zimbeste tot timpul si ma rasfata mai ceva ca pe fata ei.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Eu am avut cateva divergente cu socrela, era prea bagacioasa, vroia ea sa stie tottttt...
De multe ori o surprindeam ca sterge parchetu in fata ushii noastre, frectii era curioasa sa vada ce vorbim sau ma rog ce facem....stia lucruri pe care noi nu i le spusesem nicioada.
Am inghitit, inghitit pana intr-o zi cand mi s-au ridicat piticii la cap si-am inceput sa ma iau la hartza cu ea, da rau de tot, numai scantei ieseau din mine...asa ca am hotarat sa ne mutam...ne-am facut bagajelul si-acum stam frumos la apartamentul nostru fara sa ne mai phoota nimeni la melodie...
Dupa vreo 3 luni i s-a facut dor de noi si a inceput sa ne caute...cat de zgarcita era cu noi inainte, pe-atat de darnica este acum, bani, mancare, dulciuri de toate...e o minunatie de soacra*p..acum o ador dar nu mai mult de 3 zile:yD...daca trec 3 zile si inca ne lovim una de alta, parca iar se strica treaba...lol
Pup you:p
De multe ori o surprindeam ca sterge parchetu in fata ushii noastre, frectii era curioasa sa vada ce vorbim sau ma rog ce facem....stia lucruri pe care noi nu i le spusesem nicioada.
Am inghitit, inghitit pana intr-o zi cand mi s-au ridicat piticii la cap si-am inceput sa ma iau la hartza cu ea, da rau de tot, numai scantei ieseau din mine...asa ca am hotarat sa ne mutam...ne-am facut bagajelul si-acum stam frumos la apartamentul nostru fara sa ne mai phoota nimeni la melodie...
Dupa vreo 3 luni i s-a facut dor de noi si a inceput sa ne caute...cat de zgarcita era cu noi inainte, pe-atat de darnica este acum, bani, mancare, dulciuri de toate...e o minunatie de soacra*p..acum o ador dar nu mai mult de 3 zile:yD...daca trec 3 zile si inca ne lovim una de alta, parca iar se strica treaba...lol
Pup you:p
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
11 mesaje
• Pagina 1 din 1