de Hades » Lun Sep 27, 2004 7:23 pm
ce scrie in primu post de la linku dat de monk:
"multi elevi buni care invata la licee serioase vor ramne cu 10 clase, in timp ce majoritatea celor care invata la licee mai slabe vor trece mai departe."
imi pare bine! DA imi pare BINE! de ce? fiinca astia intra in sava, viteazu, etc. si FREACA MENTA!!! si acum cand au vazut ce se intampla se dau lovitzi, au crezut ca au dat capacitatea au intrat intr-un liceu 'serios' si gata, mai invatza intr-a 12 la bac. atzi vrut licee 'serioase', trebuia sa invatzatzi calumea... astia nu stiu ce inseamna sa invetze sa nu ramana corijentzi... fiinca in liceele 'serioase' nu se lasa corijentzi sa nu strice imaginea liceului... asa la un liceu 'mai slab' il doare undeva pe profesoru x ca il lasa corijent pe unu, chiar repetent, ca oricum imaginea liceului ramane aceeasi... si sa vezi cum tocesc astia de la liceele 'slabe' sa treaca si ghicitzi ce... raman corijetzi, de ce? fiinca sunt profesori ai draq... atzi auzit voi de elevi exmatriculatzi in sava? sau in vianu? eu unu n-am auzit... la mine in liceu se exmatriculeaza pt orice greseala minora...
There is no save game in real life...