Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
aaa... e bine ca nu faci confuzii ... risti mai putin sa fii dezamagita (ma gandesc ca porcushoru respectiv nu te poate dezamagi :p).
Cum se face ca toata ziua te uiti la desene ?! lipsa de activitate sau pasiune ?! sau si una si alta ?! :rolleyes:
Cum se face ca toata ziua te uiti la desene ?! lipsa de activitate sau pasiune ?! sau si una si alta ?! :rolleyes:
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
- svengali
Nu e vorba de dezamagiri Svengali ... e pur si simplu de cine mi s-a acrit sa aud ca ma bate la cap cu una si cu alta .. 'tata tot !
Poi ma uit la desene pentru ca sunt o pustoaica ... pentru ca iubesc japanimes/manga si pentru ca nici nu am mare lucru de facut .. vasele sunt spalate , aici e curat , rufe .. n-am chef de ele .. mancare , cand ne-o fi foame ... de lucrat nu lucrez , de invatat , ar trebui sa continui la franceza , dar mi-e sila .. asa ca ma uit la desene sau la filme in franceza care tot a invata franceza inseamna :o
Poi ma uit la desene pentru ca sunt o pustoaica ... pentru ca iubesc japanimes/manga si pentru ca nici nu am mare lucru de facut .. vasele sunt spalate , aici e curat , rufe .. n-am chef de ele .. mancare , cand ne-o fi foame ... de lucrat nu lucrez , de invatat , ar trebui sa continui la franceza , dar mi-e sila .. asa ca ma uit la desene sau la filme in franceza care tot a invata franceza inseamna :o
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Ei, chiar daca esti tu mai micutza asa cu vreo 5 ani :yD, totusi la 20 de ani nu te mai chemi pustoaica (decat daca as avea io 40)... mai ales ca daca te-ai maritat automat te maturizezi (zic io) 

Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
- svengali
Initial trimis de svengali
mai ales ca daca te-ai maritat automat te maturizezi (zic io)![]()

Fii serios ! Nu o sa ma maturizez .. nu cu sotul pe care il am !
Sa zicem ca am o gandire oarecum matura ... sa zicem .. am trecut prin destule in viata asta , asa ca nu-s chiar pustoaica , dar vreau sa uit de ceea ce am trait si ma comport ca o pustoaica .. spune-mi si mie cati oameni casatoriti ai vazut tu , sa stea ziua intreaga in pat , la tv , la desene , sa se gadile , bata cu perne , ude cu apa si tampenii de genul asta ? Crede-ma , in stilul asta raman pustoaica toata viata mea , chiar si cand o sa am copii , o slujba si ceva ani in plus ..
Apropo , nu am 20 :p mai am o luna si 12 zile ( aici e inca luni , la voi e deja marti :p ) . Numa' Monk mi-a dat 21 dar s-a scos dup-aia , ca cica vroia sa zica 19 ... vrajeala !
Anti pro-ana
-
hehe... pai nu amesteca maturizarea cu plictiseala, rutina si platitudinea intr-o relatie. Doi oameni care se harjonesc :yD nu inseamna ca sunt mai putin maturi decat doi care sunt timpi :p
Sa stii ca cel mai fericit cuplu pe care-l am acum in minte e aproape cum zici tu... si dupa 2 ani de casatorie se vede treaba ca le merge bine
Asa ca fii fara grija... pe de alta parte e drept ca un copil te-ar schimba si mai mult
P.S. la care voi e deja marti ?
... ca germania e pe acelasi fus orar cu franta... parca...
Sa stii ca cel mai fericit cuplu pe care-l am acum in minte e aproape cum zici tu... si dupa 2 ani de casatorie se vede treaba ca le merge bine

Asa ca fii fara grija... pe de alta parte e drept ca un copil te-ar schimba si mai mult

P.S. la care voi e deja marti ?

Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
- svengali
Nu suntem maturi deloc , crede-ma :p Cat despre cat de mult m-ar schimba un bebe ... ma indoiesc ... abia astept sa am unul , si nu stiu cat de mult o sa cresc .. vreau sa raman mereu asa , e mai bine , de ce sa iei viata in serios mereu ? Mai bine asa ....
Tu esti in Germania ? Dap , Franta si Germania sunt pe acelasi fus ... eu vorbeam de "voi" Romania :p credeam ca esti in tara :p
No , noapte buna copii .. e marti deja *p
Tu esti in Germania ? Dap , Franta si Germania sunt pe acelasi fus ... eu vorbeam de "voi" Romania :p credeam ca esti in tara :p
No , noapte buna copii .. e marti deja *p
Anti pro-ana
-
i think i`m gonna have a breakdown soon .... mai am putin si adorm in fata laptopului ... va zic noapte buna ( ca vad ca mai sunt cateva persoane on la ora asta
) ... io merg sa ma culc , sa visez ceva "mumos" (ma rog, in ultima vreme sunt atat de obosita incat nici macar nu ma pot refugia in lumea viselor ... trist ! )
NOAPTE BUNA !

NOAPTE BUNA !
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
Bha rinjitilor ... ultimele 3 posturi contin numa
, :yD sau :o
si cu asta ... 4 !
Stabilim un record ceva ?

si cu asta ... 4 !
Stabilim un record ceva ?
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
- svengali
Da, da stabilim un record...bey am si eu o intrebare..am cumva ceva pe fatza :con: NUsh de ce dah romanul din clasa de spaniola se chiombea la mine si zambea...:confused: mam dus la baie m`am uitat in oglinda, nu am nik...eu stiu poate el vede ce eu nu vad ;P
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
hehe... apoi daca nu te-ai schimbat prea mult intre timp, ti-as zice io de ce se uita la tine...
, da parca tu n-ai sti :hehe:
pana te dumiresti cu raspunsu, na un pupic sa nu mai plangi :p
:kiss:

pana te dumiresti cu raspunsu, na un pupic sa nu mai plangi :p
:kiss:
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
- svengali
svengali nu stiam ca esti pedofil si ca trimitzi pupici fetitelor de 15 ani. pe acest forum...doar eu am voie sa fiu pedofil !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
io cu don'soara in cauza ne stim de ceva vreme... mai precis din alta parte, nu de pe fanclub, asa ca sunt scuzat :p
Pupicu ala e pe obraz si nu pe botic ;D asa ca nu-s pedofil
oricum, n-a protestat :hehe:
leităr edit: nici io nu stiam ca intre timp a implinit 15 ani, si mai ales ca a facut chestia asta publica ... al'data era mai sfioasa
Pupicu ala e pe obraz si nu pe botic ;D asa ca nu-s pedofil

oricum, n-a protestat :hehe:
leităr edit: nici io nu stiam ca intre timp a implinit 15 ani, si mai ales ca a facut chestia asta publica ... al'data era mai sfioasa

Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
- svengali
:o
:hehe:
I can't live this life... ascult evanescence :
You
Hello
si mirfica Forgive me.
si October, era sa uit.
Si lies!! cum am omis?
----
ascult si nightwish. we dead to the world.
pana mea! azi am luat 10 la romana, 9 la conexiuni (nu va intrebati ce e aia, ca nici io nu stiu) 9 la chimie la lucrare (si eu ziceam ca iau patru!!!) si 10 la Geografie... pe referat.
:hehe:
I can't live this life... ascult evanescence :
You
Hello
si mirfica Forgive me.
si October, era sa uit.
Si lies!! cum am omis?
----
ascult si nightwish. we dead to the world.
pana mea! azi am luat 10 la romana, 9 la conexiuni (nu va intrebati ce e aia, ca nici io nu stiu) 9 la chimie la lucrare (si eu ziceam ca iau patru!!!) si 10 la Geografie... pe referat.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
auzi..Gabizzule..ne doare in p*** de ce note iei tu la scoala. daca pe viitor te mai prind cu astfel de posturi pe threadul exclusivist ma voi vedea nevoit sa te exclud din lot.
---------------
svengali...nu stiam ca Jadore este verishoara ta. *p
---------------
svengali...nu stiam ca Jadore este verishoara ta. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
-
monk - Mesaje: 2747
Lasa-l mah ca-si bate maimuta uitandu-se la hochei. 

Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
da. am observat pe casca portarului elvetian de la Avalanche (ala e de ai zis tu...eu nu am retinut cum i se scrie numele) ......niste femei in pasarica goala. *p
-
Bai ce atent e moshu asta la detalii...
Da pun pariu ca nu stii ce culoare erau ciorapii portarului.
Da pun pariu ca nu stii ce culoare erau ciorapii portarului.
Concurs NBA 2004-2005
-
m-am prins ca e intrebare capcana. n-avea ciorapi. si-a pus patinele pe piciorul gol. :yD
ti-au placut pozele de la Tulcea cu berica ? *p
ti-au placut pozele de la Tulcea cu berica ? *p
-
Da. Dar s-a schimbat destul de mult locul de acum 3 ani...
Gata am plecat acasa ca am de invatzat.
Gata am plecat acasa ca am de invatzat.

Concurs NBA 2004-2005
-
bafta ! eu ma pregatesc de culcare ca maine ma trezesc la 6:00 ! :cry:
stau sa vad ce face Tara Galilor...si ma culc. slaba sanse sa mai revina de la 0-1. :cry:
stau sa vad ce face Tara Galilor...si ma culc. slaba sanse sa mai revina de la 0-1. :cry:
-
cum ti-a priit desteptarea in sunet de goarna de fanfara ?! ;D
pese: crinutza nu mi-e vara, mi-e primavara :t
pese: crinutza nu mi-e vara, mi-e primavara :t
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
- svengali
ce goarna de fanfara ? am un umil radio cu ceas ca 90 % dintre romani. Radio Romania Actualitati e cel care ma trezeste in fiecare dimineatza. cel mai mult imi place cand e Octavian Vintila si zice : "sarut mana doamnelor si domnisoarelor, buna dimineatza domnilor ! "
azi a fost o zi superba. nici nu zici ca e 20 noiembrie. dimineatza la ora 7 era chiar placut. iar la orele pranzului chiar mi-a fost cald.
ma duc sa iau masa si sa beau un Golden Brau....ceea ce va doresc si voua.
azi a fost o zi superba. nici nu zici ca e 20 noiembrie. dimineatza la ora 7 era chiar placut. iar la orele pranzului chiar mi-a fost cald.
ma duc sa iau masa si sa beau un Golden Brau....ceea ce va doresc si voua.
-
Da, nu sunt vara`sa sunt primavarasa:hehe:
Moshule ,moshule, ai iest la atac :hehe: ... iti e ca nu mai vin sa vedem stapanul inelelor.. :p
Svengali iti eram datoare cu un :kiss: ( DA MOSHULE E PE OBRAZ!!) dar tu pe ym nu mai dai :con:
Moshu uite unu si pt. tine :p :kiss:
pese de pese: Gabitzu eu am luat un 3 la ora de dormit..
Moshule ,moshule, ai iest la atac :hehe: ... iti e ca nu mai vin sa vedem stapanul inelelor.. :p
Svengali iti eram datoare cu un :kiss: ( DA MOSHULE E PE OBRAZ!!) dar tu pe ym nu mai dai :con:
Moshu uite unu si pt. tine :p :kiss:
pese de pese: Gabitzu eu am luat un 3 la ora de dormit..

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Auziti ma...ajutati-ma sa fac o chestie pt un curs de probabilitate:
Deci probabilitatea ca sa tragi un as dintr-un pachet de 52 de carti este 1/13. Sa zicem ca joc poker si din primele 4 carti imi pica un as, care e probabilitatea ca a 5a carte sa fie tot as?
Multam anticipat
Deci probabilitatea ca sa tragi un as dintr-un pachet de 52 de carti este 1/13. Sa zicem ca joc poker si din primele 4 carti imi pica un as, care e probabilitatea ca a 5a carte sa fie tot as?
Multam anticipat

Concurs NBA 2004-2005
-
Initial trimis de dj_jaxxx
care e probabilitatea ca a 5a carte sa fie tot as?
probably the best beer in The World
-
- el MaLeFiCo
- Junior Member