Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Lumea pleaca de aici pentru ca nu poate tine pasu' cu noi. Alt motiv eu nu vad. Tu, k@tzy ?
Lasa ...ca poate o convingem pe jane doe sa vina !
(aia cred ca e nebuna...a trecut de 200 mii. recunoaste...ca nu-i mai luam recordul)
Lasa ...ca poate o convingem pe jane doe sa vina !
(aia cred ca e nebuna...a trecut de 200 mii. recunoaste...ca nu-i mai luam recordul)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
da...asta e!cu scoru nu cred ca avem ce face...but whoz the team, anyway?whoz the girl?whoz the man?uite cum un joculetz leaga prietenii! ~)
locomotivele rulz!
nush daca o sa vina jane doe la locomotive...poate-i prea ocupata in arcade...
locomotivele rulz!
nush daca o sa vina jane doe la locomotive...poate-i prea ocupata in arcade...
- kahlan
- Junior Member
Da-i tu un PM in numele echipei ! *p
Sa recunoastem...ca in comparatie cu jane doe...suntem o echipa de liga a doua. Punctajele noastre adunate...nu fac cat al ei. :cry:
Dar ramanem...ECHIPA !
Sa recunoastem...ca in comparatie cu jane doe...suntem o echipa de liga a doua. Punctajele noastre adunate...nu fac cat al ei. :cry:
Dar ramanem...ECHIPA !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

DA!
Si, bineinteles...you are the man and I am the girl!
intr-un fel mai bine ca s-a intamplat asa...ca ne puteam certa pana la adanci batraneti...ne-am unit pentru ca am fost invinsi!
hai ca nu mai plictisesc lumea...ii dau un pm...stai mai intai sa intre!ca mi-e lene sa caut un post al ei...
Si, bineinteles...you are the man and I am the girl!
intr-un fel mai bine ca s-a intamplat asa...ca ne puteam certa pana la adanci batraneti...ne-am unit pentru ca am fost invinsi!
hai ca nu mai plictisesc lumea...ii dau un pm...stai mai intai sa intre!ca mi-e lene sa caut un post al ei...
- kahlan
- Junior Member
nu tre' sa cauti post de-al ei. du-te la tabla de recorduri de la Bomb Jack.
noi..suntem ca oamenii cu elfii...care s-au unit in LOTR2, daca stii despre ce vorbesc. :p
noi..suntem ca oamenii cu elfii...care s-au unit in LOTR2, daca stii despre ce vorbesc. :p
-

Of,of...erau zarzarii'nfloriti
Cand eram indragostiti
Of,of...zarzarii s-au scuturat
Si-amandoi nu ne-am luat
:cry: :cry: :cry:
Ascult de juma de ora melodia asta.
Cand eram indragostiti
Of,of...zarzarii s-au scuturat
Si-amandoi nu ne-am luat
:cry: :cry: :cry:
Ascult de juma de ora melodia asta.
-

nu. nici vorba. doar ascultam Romica Puceanu. e vorba despre o femeie ...pe care a parasit-o iubitul...nu e vorba despre mine. :p
Mai zice si asta :
Of,of...ma sarutai printre flori
Of,of...si-mi jurai c-ai sa te'nsori
Of,of...cand s-or coace prunile
Of,of...si-om culege viile ....
Of,of...prunele s-au scuturat
Of,of...si tu neica..m-ai uitat
Pacat de prune ca s-au scuturat. Mai sunt bune doar de tzuica acum.
Mai zice si asta :
Of,of...ma sarutai printre flori
Of,of...si-mi jurai c-ai sa te'nsori
Of,of...cand s-or coace prunile
Of,of...si-om culege viile ....
Of,of...prunele s-au scuturat
Of,of...si tu neica..m-ai uitat
Pacat de prune ca s-au scuturat. Mai sunt bune doar de tzuica acum.
-

de ce e prost ? poate a gasit alta mai buna. :yD
-

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 8 (1 membri si 7 vizitatori)
Ma duc sa ma uit la un film cu Paul Newman. Revin mai pe seara.
Nici eu nu am apa. Cica e 2 saptamani oprita..in sectoarele 2,3. Dar ma spal ca in armata..cu apa rece. Doar pe cap..cu apa calda...sa nu ma prostesc si mai rau. :p
Ma duc sa ma uit la un film cu Paul Newman. Revin mai pe seara.
Nici eu nu am apa. Cica e 2 saptamani oprita..in sectoarele 2,3. Dar ma spal ca in armata..cu apa rece. Doar pe cap..cu apa calda...sa nu ma prostesc si mai rau. :p
-

Sunt la datorie. Am fost in depou sa spal locomotivele..cu apa rece. :p
ce se poate intampla la o fata daca se spala cu apa rece ?
ce se poate intampla la o fata daca se spala cu apa rece ?
-

pai nu inteleg. numai fetele racesc daca se spala cu apa rece ? eu nu pot raci ?
explica-mi si mie cum functioneaza mecanismul.
lasa ...ca in curand nu va mai avea cine sa rada...asa ca zii aici !
explica-mi si mie cum functioneaza mecanismul.
lasa ...ca in curand nu va mai avea cine sa rada...asa ca zii aici !
-

Aha. Si ce daca racesti la ovare ? E un fel de SIDA sau ceva grav ?
-

Nu mai bursuky...hai ca deviem prea mult pe subiectul asta:yD....singura chestie nasoala e ca poti raci atat de tare ca poti ramane sterila, acum nu e o regula..cum te speli cu apa rece gata te imbolnavesti, dar nu este indicat...corpul unei femei este f sensibil....si gata nu-ti mai raspund la acest subiect*p
Katzy e fragila, mica....si din tinerete se acumuleaza racelile repetate..te-ntrebi mai tarziu de ce ai aia si aia....asta e placa lu maicamea ..hahahaha...oops...am ras..si eu care ziceam ca ma schimb*p
Katzy e fragila, mica....si din tinerete se acumuleaza racelile repetate..te-ntrebi mai tarziu de ce ai aia si aia....asta e placa lu maicamea ..hahahaha...oops...am ras..si eu care ziceam ca ma schimb*p
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
Mai e si Evelina. Dar cred ca s-o fi certat cu frati'su in seara asta...si n-a mai apucat sa posteze.
Oricum...The Empire Strikes Back.
Oricum...The Empire Strikes Back.

-

Vorbesc pe voice cu sotzul Nanukai ! Are accent de american. :yD
-

Chiar mah, cam putina populatie pe forumul asta in ultima vreme. Ieri pe unde ati fost? Iar o intalnire fo(ru)mista, ceva?
Mda.. si eu abia m-am trezit si am venit direct aici la comp.
Mda.. si eu abia m-am trezit si am venit direct aici la comp.
-

dEpEchEmIND - Junior Member
Buna dimineatza, locomotive. Mmmmm...ce zi frumoasa de vara. As manca placinta cu mere sau prajitura cu visine.
depechemind ----> AMR 9 (adica au mai ramas 9 zile. mai cuminte de atat nici nu se poate
)
Hades ----> cred ca pe vineri turnam episodul 2. (primul episod a fost distribuit ieri in Canada...si s-a bucurat de aprecieri)
ce faci cu pasaportul ? jidanii saraci ca tine au voie sa paraseasca ghetoul ?
depechemind ----> AMR 9 (adica au mai ramas 9 zile. mai cuminte de atat nici nu se poate
)
Hades ----> cred ca pe vineri turnam episodul 2. (primul episod a fost distribuit ieri in Canada...si s-a bucurat de aprecieri)
ce faci cu pasaportul ? jidanii saraci ca tine au voie sa paraseasca ghetoul ?
-