Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
:cry:
Acum 2 zile imi dedicai melodii cu Gloria Estefan. Acum ma invitzi la plimbare. Ce e cu tine ? Esti d'a lu monk ?
Acum 2 zile imi dedicai melodii cu Gloria Estefan. Acum ma invitzi la plimbare. Ce e cu tine ? Esti d'a lu monk ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
ups, s-a interpretat gresit. cand am zis 'mergem la o plimbare' nu te invitam doar pe tine, ci pe toti de pe aici, inclusiv WR
si matrasita
, iar cand ti-am dedicat piesa am facut-o pentru ca stiam ca esti admirator al genului.
hiu, doamne, deja doi omosexuali in acelasi club ar fi prea mult.
monk, stai jos ma, ca nu-s d'al tau, huo.
si matrasita
, iar cand ti-am dedicat piesa am facut-o pentru ca stiam ca esti admirator al genului.
hiu, doamne, deja doi omosexuali in acelasi club ar fi prea mult.
monk, stai jos ma, ca nu-s d'al tau, huo.

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
Esta intr-adevar o zi frumoasa, dar nu de vara, ci de toamna tirzie. La mine. De aceea in loc de plimbari prelungite pe-afara practic activitati muncitoare indoors. Mai pe dupa-masa vizionez doua DVDuri cu Eric Clapton si merg la sport. Tot indoors. Ah, ce vara senzationala!
Don't hate me because I'm beautiful!
-

bad bad Annie - Junior Member
bad bad...decat sa-i faci dedicatie lu gabuba...mai bine imi faci mie. iti dau si bani, ca la lautari. nu multi, ce-i drept.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Aoleu! Cita gurile aveti! Bine, sa vad ce pot face azi! Mosh, mai bine de banii aia inchina un paharel pentru mine cu ai dragi!
-

s-a facut Annie. primul pahar de vin alb demisec pe care-l voi bea...va fi in cisntea ta. sa vedem ce dedicatie imi faci.
gabuba, tu ce-i dai pentru dedicatia ta ?
gabuba, tu ce-i dai pentru dedicatia ta ?
-

...
Oribilul Mosh scrie:Hades ----> cred ca pe vineri turnam episodul 2. (primul episod a fost distribuit ieri in Canada...si s-a bucurat de aprecieri)
ce faci cu pasaportul ? jidanii saraci ca tine au voie sa paraseasca ghetoul ?
in ce orash tunram al 2ilea episod? numai sunt sarac, datorita serialului care se bucura de milioane de spectatori, un adevarat succes...
PacE
There is no save game in real life...
- Hades
Hades....cred ca episodul 2 se va turna la gradina zoologica. Si asta din cauza lu' Rose..care nu este in Bucuresti. Acum sa nu imi spui..ca ai Animal Planet acasa.
Episodu 3 ma gandeam sa-l facem pe tren..inspre Brasov.
Episodu 3 ma gandeam sa-l facem pe tren..inspre Brasov.
-

Gabuba, dedicatziunea te-asteapta pe "muzica live...". Sa-mi comunici daca e pe gustul tau si de ce nu, ca nu stiu cum te ai tu cu domnu Belafonte. Si cu baladele de dragoste.
Draga Oribile, la tine mai dureaza, te rog sa-mi spui insa daca-i musai sa fie lautareasca sau merge si o Sam Brown?
Draga Oribile, la tine mai dureaza, te rog sa-mi spui insa daca-i musai sa fie lautareasca sau merge si o Sam Brown?
-

Sam Brown...e aia cu "all that I have it's all that you given me ..." ? :yD
Daca da....Sam Brown sa fie ! Lautareasca imi cant si singur.
Daca da....Sam Brown sa fie ! Lautareasca imi cant si singur.
-

multam fain, annie. esti o dulce. ma specializez pe ele daca e cazul
.
auzi? stii ce mi-ar placea sa te aud cantand? janis joplin. incerci?
LATER: ba nu, si Jewel, stii? stii melodia "Foolish games"? ti-as ramane recunoscator pe viata daca ai incerca s-o canti ;D
.
auzi? stii ce mi-ar placea sa te aud cantand? janis joplin. incerci?
LATER: ba nu, si Jewel, stii? stii melodia "Foolish games"? ti-as ramane recunoscator pe viata daca ai incerca s-o canti ;D
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

Daca ma crezi ca nu stiu nici un cintec de-al ei, poate doar pe-ala cu Mercedez Benz, da si pe-ala vag! Daca ai vreun mp3 cu ea, trimite-mi si mie la badbadannie@lycos.com.
-

pai am multe cu ea, da' nush daca mere sa-ti trimit pe mail. mi-ar placea la nebunie sa aud summertime de la janis si foolish games de la jewel , daca ai kazaa da un search si gasesti la sigur, asta pana incerc eu sa-ti trimit...
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

Summertime e ala scris de gershwin, summer time, when the living is easy/ fish are jumping...?
N-am Kazaa, mai bine trimite-mi unu' la intimplare, care-ti place tie!
P.S. Moshule, am afisat si dedicatziunea ta! Enjoy!
N-am Kazaa, mai bine trimite-mi unu' la intimplare, care-ti place tie!
P.S. Moshule, am afisat si dedicatziunea ta! Enjoy!
-

da, aia e. verifica mailu ti-am trimis summertime.
cu foolish games cum facem? o vrei si p-aia?
LATER: annie, nu mai spun ca daca faci summertime in primul rand o dedici lui necko, ea fiind o mare fana janis, de la care si stiu de piesa asta. cred ca daca o sa te auda cantand piesa asta o sa se simta foarte bine:)
cu foolish games cum facem? o vrei si p-aia?
LATER: annie, nu mai spun ca daca faci summertime in primul rand o dedici lui necko, ea fiind o mare fana janis, de la care si stiu de piesa asta. cred ca daca o sa te auda cantand piesa asta o sa se simta foarte bine:)
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

Annie, esti pur si simplu geniala. Nu am cuvinte. Multumesc mult pentru dedicatie.
Acum..spune-ne drept ! Tu castigi bani cu vocea ta, nu ?
Acum..spune-ne drept ! Tu castigi bani cu vocea ta, nu ?
-

He, he! Mai fac cite un backing vocal pe ici pe colo, cind se cere, insa de hobby asa, daca m-as ocupa de asta in mod special ar insemna munca multa si n-ar mai fi placut!
Gabuba, n-am primit mp3ul, dar daca e acel Summertime pe care-l stiu si eu, il fac cu mare placere, ca si mie-mi place la nebunie! Sa facem si pentru Necko ceva frumos, nu?
Gabuba, n-am primit mp3ul, dar daca e acel Summertime pe care-l stiu si eu, il fac cu mare placere, ca si mie-mi place la nebunie! Sa facem si pentru Necko ceva frumos, nu?
-

Daca Rotaru iesea primar, nu intram ieri in groapa cu masina si nu tzipa instructorul la mine.
Daca Rotaru iesea primar, acum functziona fantana arteziana din fatza muzeului.
Daca Rotaru iesea primar, se sarbatoreau zilele orashului.
Daca Rotaru iesea primar, nu lua |darken| ban.
Pinalti sucks! :bleah:
Daca Rotaru iesea primar, acum functziona fantana arteziana din fatza muzeului.
Daca Rotaru iesea primar, se sarbatoreau zilele orashului.
Daca Rotaru iesea primar, nu lua |darken| ban.
Pinalti sucks! :bleah:
-

dEpEchEmIND - Junior Member
...
Oribilul Mosh scrie:Hades....cred ca episodul 2 se va turna la gradina zoologica. Si asta din cauza lu' Rose..care nu este in Bucuresti. Acum sa nu imi spui..ca ai Animal Planet acasa.
hmm... putem lua atl forumist... am auzit ca jadore e prin bucuresti, ce face ea? poate vine... nu cred ca ne refuza, cine ar refuza un rol in serialul nostru???
PacE
There is no save game in real life...
- Hades
Jadore are vocea prea miorlaita. pe post de ce o bagam in film ? :yD
Nici de Eufrosin nu dau de 3 zile. nu stiu ce o fi cu el.
dar noi ne continuam proiectul. cand il terminam...il trimitem la cineva de specialitate. gandeste-te ca ce facem noi e ceva unic..ce n-a mai facut nimeni.
luam Palm d'Or la Canes pt. serial de scurt metraj.
Nici de Eufrosin nu dau de 3 zile. nu stiu ce o fi cu el.
dar noi ne continuam proiectul. cand il terminam...il trimitem la cineva de specialitate. gandeste-te ca ce facem noi e ceva unic..ce n-a mai facut nimeni.
luam Palm d'Or la Canes pt. serial de scurt metraj.

-