Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
meciul o sa fie pe TVR? si eu as vrea sa vad meciul pe net...da nu cred ca pot...poate gasesc ceva de la englezi. Daca nu...o sa urmaresc doar comentariu in scris 

Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-

dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Adevarul e ca m-am pregatit pentru meci...dar in alt mod. Am dormit vreo 2 ore...ca sa fiu odihnit...sa pot canta celebrul : "cand ne strangem la olalta...suntem o mare brigata...cantam cu totii impreuna...mu*e Manchester...na la pu*a ! " :p
se pare ca vom avea ploaie la meci. asta e. si la Dinamo - Stuttgard in '83 a fost...si atunci Dinamo i-a eliminat pe detinatorii entitre ai Cupei Campionilor.
deja cand ma uit pe geam vad lumea cu steaguri. deh..stadionul e vis-a-vis.
eu la 8 plec...si ma intalnesc cu Decret & ayrton.
ps : nu stiu cine televizeaza in Romania. nu obisnuiesc sa cumpar programul tv. ~)
ps2 : Love2, daca te-ai saturat de mine, k@tzy and Tanase...te rog ca pe viitor sa discuti numai cu dj_jaxxx , pana cand o debaneaza sefu' pe Nanuka
se pare ca vom avea ploaie la meci. asta e. si la Dinamo - Stuttgard in '83 a fost...si atunci Dinamo i-a eliminat pe detinatorii entitre ai Cupei Campionilor.
deja cand ma uit pe geam vad lumea cu steaguri. deh..stadionul e vis-a-vis.
eu la 8 plec...si ma intalnesc cu Decret & ayrton.
ps : nu stiu cine televizeaza in Romania. nu obisnuiesc sa cumpar programul tv. ~)
ps2 : Love2, daca te-ai saturat de mine, k@tzy and Tanase...te rog ca pe viitor sa discuti numai cu dj_jaxxx , pana cand o debaneaza sefu' pe Nanuka
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
ce-aveti bah azi?
K@tzy draga, n-ai cum sa fii in + pt ca + e un semn matematic care reprezinta adunarea. :p
NU!:)
p.s: pana la urma cate bilete s-au vandut la meci?
sunt in plus...
K@tzy draga, n-ai cum sa fii in + pt ca + e un semn matematic care reprezinta adunarea. :p
Love2, daca te-ai saturat de mine, k@tzy and Tanase...te rog ca pe viitor sa discuti numai cu dj_jaxxx , pana cand o debaneaza sefu' pe Nanuka
NU!:)
p.s: pana la urma cate bilete s-au vandut la meci?
-

Love2Fly - Junior Member
Meciul se joaca cu casa inchisa. ~)
S_au vandut 43 000 bilete. Restu probabil sunt invitatii, biletele englejilor si probabil abonatii lu Dinamo. Sper sa fie 55 000 oameni diseara.
S_au vandut 43 000 bilete. Restu probabil sunt invitatii, biletele englejilor si probabil abonatii lu Dinamo. Sper sa fie 55 000 oameni diseara.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Eu nu sunt microbist asa ca va las, ma duc acasa ca maine sunt mai batran cu un an. Si sa ne auzim cu bine maine
-

Tanase - Mesaje: 1238
Astazi isi serbeaza ziua doua locomotive. Le-am facut subiecte aniversare ambelor. Diferenta intre ele este de fix 10 ani. :p
Peste 2 zile e ziua altei locomotive. ~)
Acestea fiind spuse ma duc la culcare, cu bucuria ca i-am vazut pe viu pe Manchester United, una dintre cele mai galonate formatii din lume.
Noapte buna ! Hai ca mai sunt 5 ore si se trezeste k@tzy !
Peste 2 zile e ziua altei locomotive. ~)
Acestea fiind spuse ma duc la culcare, cu bucuria ca i-am vazut pe viu pe Manchester United, una dintre cele mai galonate formatii din lume.
Noapte buna ! Hai ca mai sunt 5 ore si se trezeste k@tzy !
-

Buna dimineatza. Eu m-am trezit la 11:45. :p
Dar de ce fuge Alex de tine ?
Dar de ce fuge Alex de tine ?

-

Da. Arati mai bine asa...decat cu boielile alea pe la ochi. :p
Aha. Asa se zice acum ? :yD
Se duce cu parintii la tara
Aha. Asa se zice acum ? :yD
-

k@tzy pe toata lumea vrea sa faca locomotiva. mai are putin si cred ca ii zice si lu taica'su sa intre pe forum...sa faca 100 de posturi...ca poate il acceptam pe locomotive.
Black Eyes...nu are nevoie de inscriere. Daca vrea...poa sa intre direct. Pozele o recomanda.
(sunt sigur ca la toamna va veni la intalniri forumiste, nu ca fricoasa de k@tzy ~( )
Black Eyes...nu are nevoie de inscriere. Daca vrea...poa sa intre direct. Pozele o recomanda.
(sunt sigur ca la toamna va veni la intalniri forumiste, nu ca fricoasa de k@tzy ~( )
-

ehhh...gata, m-am potolit!:D
vroiam sa am aproape persoanele dragi...atentie...fara membrii familiei:yD
pei de cand incepe liceul...o sa fiu colega cu black eyes...o voi cunoaste personal...vom fi pretene... deci o sa am voe sa vin cu ea:yD
si o sa fie si de pe forum!*p
tigrutza...ai cuvantu!
:yD
l8er edit-->moshule..ii zice ca nu are voe sa postezeeee...
mesajul asta il transmit din partea ei:
"merci Moshule :yD, si multumiri si lu` K@tzy ca vrea sa ma faca si pe mine locomotiva
. Si ce sa va mai zic?! Sunt colega cu K@tzy!!! Yeee! Ce bucurie! Si ii multumesc si lui Hades, ca m-a informat ca sunt in acelasi liceu cu K@tzy!"
transmision ended!:yD
vroiam sa am aproape persoanele dragi...atentie...fara membrii familiei:yD
pei de cand incepe liceul...o sa fiu colega cu black eyes...o voi cunoaste personal...vom fi pretene... deci o sa am voe sa vin cu ea:yD
si o sa fie si de pe forum!*p
tigrutza...ai cuvantu!
:yD
l8er edit-->moshule..ii zice ca nu are voe sa postezeeee...
mesajul asta il transmit din partea ei:
"merci Moshule :yD, si multumiri si lu` K@tzy ca vrea sa ma faca si pe mine locomotiva
. Si ce sa va mai zic?! Sunt colega cu K@tzy!!! Yeee! Ce bucurie! Si ii multumesc si lui Hades, ca m-a informat ca sunt in acelasi liceu cu K@tzy!"
transmision ended!:yD
- kahlan
- Junior Member
O sa-i dam cuvantul lu' Tigrutza...cand o s-o bifeze xkran sau zoso la locomotive. Se face cel tarziu pana maine.
Tigrutza
Tigrutza

-

Lumea sa te strige Forrest...nu skater.
Hades, cum a fost la coada la pasapaorte ? Ai intrat in vorba cu oamenii de acolo ? Ce ziceau ?
Hades, cum a fost la coada la pasapaorte ? Ai intrat in vorba cu oamenii de acolo ? Ce ziceau ?
-

E deja dupa-amiaza omule. Ce good morning ? Sau i te adresai lu' :love:2Fly ? La el acum este 9 dimineatza. :p
-

Hades scrie:in sfarsit, mi-am luat pasaportu
De ce? :p
Abia am reusit sa termin si eu turul de informare al forumului. Nimic special, acolo doi useri isi serbeaza ziua, dincolo se mai scrie in jurnale, la vecini nu pot sa ma uit ca au ridicat un gard inalt de piatra ca cica noi aruncam cu pietre la ei in curte. Mai sunt niste comentarii imperinente la poze pe generalitati.....eh.....ce marfa e wwritza! ]azi pleaca alex iar pt doo saptamanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiii [/quote]
In 2 saptamani se pot intampla multe ;D
anyway....10:47.....am aproape 47 de minute de ochi deschisi....nu mai pot...mi-e somn! :p
-

Love2Fly - Junior Member