Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
si filmul tau preferat care e ? American Pie ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
de ce eram sigura ca mai devreme sau mai tarziu o sa ma intrebi asta?:yD
imi place filmu... da nu e preferatu...nush daca am un film preferat... da'mi plac comediile:D
baaa...nu mai pot de suomn...imi acult mel pref si ma duc la nani...nuapte buna!!!!!!!!!!!!!
- kahlan
- Junior Member
hahaha, du-te !!!
la mine se opreste apa rece si calda la ora 9:00 si habar n-am cat timp o sa stea oprita. fac astia reparatii pe la niste conducte... noroc ca am 2 bidoane de 5L cu apa plata
imi fac si dush
la mine se opreste apa rece si calda la ora 9:00 si habar n-am cat timp o sa stea oprita. fac astia reparatii pe la niste conducte... noroc ca am 2 bidoane de 5L cu apa plata
imi fac si dush

Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-

CrAsh0v3r - Mesaje: 899
da...asta inseamna:yD
tocmai am descoperit intyr-o cana niste cafea cu lapte...iau doo guri de acolo, desi detest laptele...duar ca sa'mi fac portia de cofeina 4 today:D
l8er edit: moshule trezeste-te ma odata sa fii aici sa vezi evenimentu:p
tocmai am descoperit intyr-o cana niste cafea cu lapte...iau doo guri de acolo, desi detest laptele...duar ca sa'mi fac portia de cofeina 4 today:D
l8er edit: moshule trezeste-te ma odata sa fii aici sa vezi evenimentu:p
- kahlan
- Junior Member
Buna dimineatza ! M-am trezit !
Hai cu evenimentu, placinta !
Sa vedem postul 1000 mai repede. :p
Hai cu evenimentu, placinta !
Sa vedem postul 1000 mai repede. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

hai..fa-mi o poezie acum.
-

doresc sa fie o poezie de dragoste. cu strofe de 4 versuri si rima imperecheata. ritm iambic. hai...mai repede...pana ajung eu la 15 mii vreau sa fie gata. :p
-

iti fac si eu o poezie. e bine ?
-

Mai c-o fi si poet national acu' moga asta....
K@tzy, eu zic ca daca brodezi una macar ca eminescu-asa, te iarta moshu ca nu-i demna de moga.
...nu mai continui, ca mi-au venit in cap niste rime hazlii la moga....
K@tzy, eu zic ca daca brodezi una macar ca eminescu-asa, te iarta moshu ca nu-i demna de moga.
...nu mai continui, ca mi-au venit in cap niste rime hazlii la moga....
Don't hate me because I'm beautiful!
-

bad bad Annie - Junior Member
Eu nici nu stiu cine e Moga. Presupun ca un cantaret...de formatii d'astea ce asculta k@tzy. Cred ca de la Simplu..ca l-am vazut pe pereti la var'mea.
Gresesc ?
noroc, Crash Over ! ce e aia Thugz Mansion ?
bad bad , cum iti place Olimpiada pana acum ?
Gresesc ?
noroc, Crash Over ! ce e aia Thugz Mansion ?
bad bad , cum iti place Olimpiada pana acum ?
-

O sa te dezamageasca raspunsul meu, dar n-o urmaresc decit daca ma nimeresc seara la televizor pe canalul de sport, si ma interesez pe teletext de rezultate. Nici nu prea am timp, dar nici nu prea-mi place sa vad sportul la televizor, ci sa-l fac. Numele si ispravile sportivilor de-abia daca le stiu din auzite.
-

Eu ma intreb totusi cine e aceasta bad bad Annie care ne incanta cu prezenta-i pe locomotive. Desteapta e, avatar marfa are da' nu zice nimic despre ea. Cine-o fi bre Moshule? tu ce zici?
p.s: Poate ne faci o autocaracterizare bre Annie
p.s: Poate ne faci o autocaracterizare bre Annie

-

Love2Fly - Junior Member
Ca tocmai am venit de la sport, proaspata si plina de energie, iti voi povesti mai, draga Love2, cine sint eu:
I'm a flower
I'm a superpower
I'm the colour in your grey life
I'm the connecting wire
The black lady in the choir
I'm the colour in your grey grey grey grey life,
dupa cum bine spune cintecul... Pe scurt, eu sint acul si barosul, sacul si petecul, turcul si pistolul, sint perfectiunea si paradoxul, sint nimicul si haosul.
Asta sint eu, mai dragi locomotive...

-

Love..nu e lucuru curat cu fata asta. Cred ca e spion KGB...trimisa sa ne omoare. :cry:
-