Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
nu mah..lasa..ca si asa ai fost amabil ca m-ai imprumutat cu bani. mergem cand iau si eu salariu si mancam ca porcii. :p
somn usor, placinta !
somn usor, placinta !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Si eu ma retrag. Mai citesc trei versuri din Minulescu, mai imi admir maieul...si ma culc.
Noapte buna la toate locomotivele !
ps :Crash, hai recunoaste ca lucrezi la video chat ! la ora 1 mereu dispari si pui pe busy YM-ul. ~)
ma si miram de unde ai avut 500 euro sa ma imprumuti pe mine
Noapte buna la toate locomotivele !
ps :Crash, hai recunoaste ca lucrezi la video chat ! la ora 1 mereu dispari si pui pe busy YM-ul. ~)
ma si miram de unde ai avut 500 euro sa ma imprumuti pe mine

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

stiu ca nu le suporti. n-am intalnit prea multi oameni care sa faca din placere ceea ce fac. dar asta e....pt. bani se pare ca suportam orice. ~)
hai..spor la treaba ! eu am iesit ! vb. maine !
hai..spor la treaba ! eu am iesit ! vb. maine !
-

Love2Fly scrie:Buna seara locomotivitzelor....ce faceti? hahahaha, va pupicutzulesc pe tooooti, haha - haha. Eu am mancat o tocanitaculica cu ardei grasutz coptucutzuletz apoi am baut niste apicutzulica si acum va mumacesc....muuuuuuuuuaaaahhhhhhaaaaaa....ha-ha ha. Va pupicutz pe toti, v-a vost dorutz de mine? Bursucel, k@tzyculica, ce faceti mah catelushilor?
Hai ca v-am pupicutulat...muahhah
Ha ha hah aha ha
:p
Lavu ma imita!!!!!!!
De ce ma imitzi huh?? , ziii de ce, de ce???:p
Eu am trecut sa va pupacesc, muah muah, sa va spun ca va iubesc mult locomotivelor....
Acum ies, ne vedem mai tarziu:kiss:

That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
era sa aprind tigarea invers. Pumpkin in caz ca nu intelegi pe sub. de regim alimentar: FAZA CU VOMATUL E VECHE, SI A DURAT NUMAI 1 SAPT!degeaba mi`ai dat sfaturile alea, ca nu am nevoie de ele, dar iti multumesc ca ai fost draguta si m`ai informat ...cu toate ca stiam lucrurile astea deja. ;h
hac....am ametit, hac m`am imbatat, hac am uitat sa adaug ceva pe sub. de regim ...hac cica o partida de sex face cat x km alergati....hac ....... slabire usoara fetelor ...
Hac, ma duc sa dorm cu tweety.
Moshule ce tanar esti, inca mai tin minte ziua in care te indreptai spre mine acolo la stadion.....galop galop :j
hac....am ametit, hac m`am imbatat, hac am uitat sa adaug ceva pe sub. de regim ...hac cica o partida de sex face cat x km alergati....hac ....... slabire usoara fetelor ...
Hac, ma duc sa dorm cu tweety.
Moshule ce tanar esti, inca mai tin minte ziua in care te indreptai spre mine acolo la stadion.....galop galop :j
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
Jadore, aici e 11:40 PM, la ora asta fetitele cuminti dorm in Chicago asha ca stanga imprejur in pas alergator...:p
Ma duc si eu sa-mi dorm ultimul somn aici :p
Imi doresc noapte buna mie si tuturor romanilor aflati pe [GMT-5, CMT-8].
Va pup mah frumosilor!
Ma duc si eu sa-mi dorm ultimul somn aici :p
Imi doresc noapte buna mie si tuturor romanilor aflati pe [GMT-5, CMT-8].
Va pup mah frumosilor!

-

Love2Fly - Junior Member
Noapte buna zburatorule!!!
Drum bun, s-ajungi cu bine-n Romania...hai te sarutam..
Sweet dreams:)
Later edit:
Am incerat si eu cat am putut sa-ti dau un sfat Jadoric, cu toate ca stiam ca tu stiai, de fapt banuiam adik eram sigura ca stii:D
Drum bun, s-ajungi cu bine-n Romania...hai te sarutam..
Sweet dreams:)
Later edit:
Am incerat si eu cat am putut sa-ti dau un sfat Jadoric, cu toate ca stiam ca tu stiai, de fapt banuiam adik eram sigura ca stii:D
That's my ShiT
-

Love vad ca ai facut tu stanga imprejur inaintea mea ;nSomn usor, si drum bun. Am insomni nu pot sa dorm, asta nu inseamna ca nu sunt o fetita cuminte. Cine nu ma crede sa il intrebe pe moshu, nu`i asa moshule ca am fost cuminte cand ne`am intalnit?
Nanuki stiam ca stii ca stiu :hehe:
Zoso really?
Nanuki stiam ca stii ca stiu :hehe:
Zoso really?
-

J'adore - Junior Member
Am si eu 2 poze facute inainte sa ies in orash, asha ca sa nu prind pe nimeni sa-mi planga de mila ca eu bolesc dupa o operatie...sunt brand new baby, 9 lives hehe:yD...
PS: Aici ma pregteam sa-mi fac paru cu straightneru si tocmai mi-l dadeam cu spuma:)...deci dupa cum bine observati, sunt intreaga...
PS: Aici ma pregteam sa-mi fac paru cu straightneru si tocmai mi-l dadeam cu spuma:)...deci dupa cum bine observati, sunt intreaga...
That's my ShiT
-

Uite aici Jadoric
http://www.conair.com/conair/products/detail.jsp?product=527
E super si nu e scump, eu am dat 35$ pe el..
..nu stiu pretu din USA, abia au aparut...il reglezi la ce temeeratura vrei, dupa tipul de par pe care-l ai..si iti lasa paru soft, smooth...foarte cool*p
http://www.conair.com/conair/products/detail.jsp?product=527
E super si nu e scump, eu am dat 35$ pe el..
..nu stiu pretu din USA, abia au aparut...il reglezi la ce temeeratura vrei, dupa tipul de par pe care-l ai..si iti lasa paru soft, smooth...foarte cool*pThat's my ShiT
-

Ehh lasa-i ca sunt si ei curioshi*p..ce te ofuschiezi atata matzo?:yD
Eu sunt naturala la par, am incercat toate culorile, roscata, blonda, albastra, neagra...mi-am dat seama ca tot naturalu e cel mai frumos:)...l-am avut si ondulat la un moment dat, dar permamnetu mi l-a ars rau asha ca acum ma cam feresc a sa-mi mai fac experimente in par mai ales ca vreau sa-l las sa creasca pana la fund*p
Eu sunt naturala la par, am incercat toate culorile, roscata, blonda, albastra, neagra...mi-am dat seama ca tot naturalu e cel mai frumos:)...l-am avut si ondulat la un moment dat, dar permamnetu mi l-a ars rau asha ca acum ma cam feresc a sa-mi mai fac experimente in par mai ales ca vreau sa-l las sa creasca pana la fund*p
That's my ShiT
-

Ms mult nanuki, cu toate ca degeaba il iau, ehe, somebody likes how I look with curly hair, asa ca ii fac pe plac, chiar si aici :j
K@tzy neatza, si eu am nevoie de par nou, ca dobitoaca m`am vopsit roscata sapt trecuta, iar acum imi vreau brunetul inapoi
, dar trebuie sa mai astept ca sa nu imi ard parul si mai rau. ;o
K@tzy neatza, si eu am nevoie de par nou, ca dobitoaca m`am vopsit roscata sapt trecuta, iar acum imi vreau brunetul inapoi
, dar trebuie sa mai astept ca sa nu imi ard parul si mai rau. ;ol'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
Nanuki, CATEAUA din poza a fost a mea, dar i`am dato matusii mele, cea care a fatato a fost cateaua mea Frida, care acum din pacate a murit. Acum am alt caine, aceiasi rasa, numai ca e baiat si se numeste King, e dita mai animalul, e de 2 ori cat catelusa din poza, si are culorile mai inchise.k@tzy pe motanul tau il cheama tano...hihihi eu stiu un pitt care poarta numele asta, e alb si e un scump, il ador ~s
-

J'adore - Junior Member
Destul de bine, oricum e f cuminte, cand ma duc la supermarket il iau si pe el, fara lesa, si ma asteapta la iesirea din magazin, nu se misca de acolo pana nu apar eu.
P.S. asa arata un om plictisit de viata
P.S. 2 culoarea parului nu e asa de deschisa precum pare si da deabea facusem baie! o data la un an, mere. http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10091&stc=1
bAI CE AM RACIT, IMI CURGE NASUCUL DE IERI DE DIM :no:
P.S. asa arata un om plictisit de viata
P.S. 2 culoarea parului nu e asa de deschisa precum pare si da deabea facusem baie! o data la un an, mere. http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10091&stc=1
bAI CE AM RACIT, IMI CURGE NASUCUL DE IERI DE DIM :no:
- Fişiere ataşate
-
[Extensia bmp a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
-

J'adore - Junior Member