Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
ntz ntz...pei daac n'ai fost cuminte, ai racit:p
eu m'am obisnuit cu motanu, mi'ar fi prea lene sa am grija de un catel...sa'l scot afara....d'abia ma tarasc pe mine:D
sa ma vezi pe mine plictisita de viata~p
asa vroiam eu sa ma fac mai demult...poate un pic mai deschis...da roscat...am renuntat ca e pacat de tuate nuantele care le am in par:D
eu m'am obisnuit cu motanu, mi'ar fi prea lene sa am grija de un catel...sa'l scot afara....d'abia ma tarasc pe mine:D
sa ma vezi pe mine plictisita de viata~p
asa vroiam eu sa ma fac mai demult...poate un pic mai deschis...da roscat...am renuntat ca e pacat de tuate nuantele care le am in par:D
- kahlan
- Junior Member
Lol, umpic mai deschis cred ca ar insemna portocaliu :hehe:
Ce sa fac si eu, pana la urma tot ma fac bruneta, m`am decis bruneta raman, nu mai concep ideea de a avea alta culoare parul meu, decat negru (:|
NEATZA MOSHULE.
Moama nu am somn, si daca nu adorm in 10 min I`m dead!
Ce sa fac si eu, pana la urma tot ma fac bruneta, m`am decis bruneta raman, nu mai concep ideea de a avea alta culoare parul meu, decat negru (:|
NEATZA MOSHULE.
Moama nu am somn, si daca nu adorm in 10 min I`m dead!
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
Buna dimineatza !
Ce sunt discutiile astea ? Aici e locomotivele sau asociatia miscarii feminine ? Nu ma intereseaza pozele voastre cu pisici, nici sfaturile pt. cand va borati ficatii de la prea mult alcool, nici cum va intindeti voi paru si vi-l dati cu spuma. :p
Love2...cand la Montreal e 11:40...la Chicago e 10:40...asa ca nu te mai lua de Jadore !
Bai Jadore...cum mah..galop galop ?
Si inca inca ceva...nu va lasati pacaliti de Aliosha & zoso ! De acum ei sunt locomotive cu norma intreaga ! Dupa cum se observa posteaza zilnic pe la noi ! ~)
Deh...ce-i frumos si lu' Dumnezeu ii place...dar la 2 muritori ordinari asa ca ei.
Ce sunt discutiile astea ? Aici e locomotivele sau asociatia miscarii feminine ? Nu ma intereseaza pozele voastre cu pisici, nici sfaturile pt. cand va borati ficatii de la prea mult alcool, nici cum va intindeti voi paru si vi-l dati cu spuma. :p
Love2...cand la Montreal e 11:40...la Chicago e 10:40...asa ca nu te mai lua de Jadore !
Bai Jadore...cum mah..galop galop ?
Si inca inca ceva...nu va lasati pacaliti de Aliosha & zoso ! De acum ei sunt locomotive cu norma intreaga ! Dupa cum se observa posteaza zilnic pe la noi ! ~)
Deh...ce-i frumos si lu' Dumnezeu ii place...dar la 2 muritori ordinari asa ca ei.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Moshule, nu m`am exprimat bine, dar oricum cand te`am vazut venind spre noi, in fatza ochilor mi`a venit o imagine cu un pustan de 10 ani, bine hranit si cu un zambet inocent pe buze, cutreierand strazile
totusi trebuie sa incerc sa adorm, noapte buna!
totusi trebuie sa incerc sa adorm, noapte buna!
-

J'adore - Junior Member
Nanuka, am vb. cu k@tzy si am stabilit ca daca mai stai pe invisible te scoatem din locomotive. Locomotivele nu stau invisible pe forum...pentru ca nu le este frica de nimeni. Nu sunt speriate de bombe...si nu au de cine si de ce sa se ascunda.
Jadore...cum mah pustan de 10 ani care cutreiera strazile ? Adica sunt un vagabont de 10 ani ? Ce sunt eu ? Gavroche ?
Daca mai continuati cu sfaturile de cosmetica pe aici...va povestesc despre parul meu de la su'bratz si despre flocii de la poola ! ~)
Jadore...cum mah pustan de 10 ani care cutreiera strazile ? Adica sunt un vagabont de 10 ani ? Ce sunt eu ? Gavroche ?
Daca mai continuati cu sfaturile de cosmetica pe aici...va povestesc despre parul meu de la su'bratz si despre flocii de la poola ! ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

noua campioana olimpica la 1500m ..k@tzy, mie mi`a parut rau ca nu ai mai stat :yD
Moshule daca vrei tu sa fi Gavroche. Da, auzi daca tot ai zis de flocii de la pola la la ....eu nu inteleg cum voi barbatii va iritati cand va radeti la poola, eu cred ca asta e o scuza pt ca va e lene sa va faceti ;h
Dar de parul dp cur nu vrei sa ne povestesti? :A
Moshule daca vrei tu sa fi Gavroche. Da, auzi daca tot ai zis de flocii de la pola la la ....eu nu inteleg cum voi barbatii va iritati cand va radeti la poola, eu cred ca asta e o scuza pt ca va e lene sa va faceti ;h
Dar de parul dp cur nu vrei sa ne povestesti? :A
-

J'adore - Junior Member
Uite ca mi-a fost lene sa ma scot de pe invisible, asha am ramas de pe vremea cand postam cu Nanuka, inainte sa fiu banata. Gata nu mai sunt pe invisible*p...
Pe mine una nu m-ar deranja daca ai incepe sa ne povestesti despre orice fel de par de-al tau:p
Pe mine una nu m-ar deranja daca ai incepe sa ne povestesti despre orice fel de par de-al tau:p
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
Si totusi eu ma duc la nani, in 3 ore jumate trebuie sa ma trezesc (:|
Moshule astept explicatii! tot nu inteleg cum dracu va iritati asa de rau! femeile cand se fac cu lama la piz....lala dc dracului nu se irita! LENESILOR!!! :hehe:
Moshule astept explicatii! tot nu inteleg cum dracu va iritati asa de rau! femeile cand se fac cu lama la piz....lala dc dracului nu se irita! LENESILOR!!! :hehe:
-

J'adore - Junior Member
Pt ca se grabesc si d-aia...pt barbatzi e o mare corvoada chestia cu barbieritu...nu stiu, OM da-ne explicatii*p
Eu ma duc la patutz ca e aproape 3 dim si tre sa ma trezesc cam in 5 ore...
Ne auzim mai tarziu locomotivelor...
Va sarut, sa aveti o zi minunata:)
Eu ma duc la patutz ca e aproape 3 dim si tre sa ma trezesc cam in 5 ore...
Ne auzim mai tarziu locomotivelor...
Va sarut, sa aveti o zi minunata:)
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
Pai sa iti explic : tu nu te iriti cand te razi la pizda pt. ca probabil te razi des. Nici eu nu ma irit cand ma barbieresc, pt. ca ma barbieresc la 3-4 zile. Dar daca m-as rade la poola m-as irita, pentru ca nu ma rad des...nu ? Si tu daca te-ai rade la 3 luni...te-ai irita.
Acesta este motivul.
k@tzy , la tine cum e ?
Acesta este motivul.
k@tzy , la tine cum e ?

-

nu..mie imi plac 2 Stupid Dogs si Tom & Jerry !
-

clasicele...the good ol days:yD
din astea relativ noi care'ti plac?:p
ce prost e camu, vroiam sa fac si eu o poza covorului, cu lumina aprinsa, jaluzele trase & co si tot se vede negru~(
si nu e ce credeti voi, ca i'am dat drumu la cam si e bine bagat la calc

- kahlan
- Junior Member
Pai 2 Stupid Dogs sunt noi. Sunt facute dupa '90.
In rest nu prea imi plac astea noi. Dar citeste pe subiectul de desene animate pe forumul de cinema. Am scris pe acolo. Vezi ca's vreo 2 subiecte.
In rest nu prea imi plac astea noi. Dar citeste pe subiectul de desene animate pe forumul de cinema. Am scris pe acolo. Vezi ca's vreo 2 subiecte.
-

La unu am scris si eo mai demult:yD
offf...imi amintesc de 2 stupid dogs...eram mai mica , ma uitam cu ditamai ochii la tv pe cartoon...de acolo'mi am engleza:D
acum nu mai prind cartoonu asa bine, nush de ce...si cateodata e tradus in romana...dar cam varza...adica se aude si in ro si in eng la fel de tare si nu intelegi mai nik
offf...imi amintesc de 2 stupid dogs...eram mai mica , ma uitam cu ditamai ochii la tv pe cartoon...de acolo'mi am engleza:D
acum nu mai prind cartoonu asa bine, nush de ce...si cateodata e tradus in romana...dar cam varza...adica se aude si in ro si in eng la fel de tare si nu intelegi mai nik
- kahlan
- Junior Member
si eu tot de la Cartoon am invatat engleza ! in a 9 a eram corijent la engleza...iar la sfarsitu la a 12 a...am dat BAC la engleza si am obtinut o nota f. mare, pe propriile-mi cunostiinte.
-

traiasca (,) cartoonu!!!:yD
anu trecut...in a nooa am iesit a dooa pe liceu la olipiada,cu ciuciu meditatii, n'am invatat gramatica sau alte alea la engleza de cand ma stiu:D
nush ce fac anu asta, ca nu mai prea prind cartoonu;n
anu trecut...in a nooa am iesit a dooa pe liceu la olipiada,cu ciuciu meditatii, n'am invatat gramatica sau alte alea la engleza de cand ma stiu:D
nush ce fac anu asta, ca nu mai prea prind cartoonu;n
- kahlan
- Junior Member
Eu il prind... da degeaba, ca acum sunt traduse in romana desenele.
Eu am invatzat engleza din muzici.
Eu am invatzat engleza din muzici.
-

dEpEchEmIND - Junior Member
k@tzy este un copil exploatat de parinti !
depeche, ce mai faci tu ?
depeche, ce mai faci tu ?

-

-

dEpEchEmIND - Junior Member