Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Da. Nu mai vreau sa fii pe locomotive. De maine te mutzi pe CM ! Ne-am inteles ?
Si daca vrei sa stii eu am vorbit cu Bad Bad Annie in particular. Am iesit din conferintza, dupa 10 minute. Si am vb. cu bad bad...vreo 2 ore...despre muzica, despre filme, despre meseriile noastre si nu in ultimul rand despre visele noastre.
Plus ca eu nu trebuia sa-ti fac nici o invitatie pe YM..atata timp cat te-am intrebat ceva pe YM si nu ai raspuns.
Oricum...sa traiasca paranoia !
De maine...te intreti cu nenea eye si tanti danone ! Asa sa stii !
Si daca vrei sa stii eu am vorbit cu Bad Bad Annie in particular. Am iesit din conferintza, dupa 10 minute. Si am vb. cu bad bad...vreo 2 ore...despre muzica, despre filme, despre meseriile noastre si nu in ultimul rand despre visele noastre.
Plus ca eu nu trebuia sa-ti fac nici o invitatie pe YM..atata timp cat te-am intrebat ceva pe YM si nu ai raspuns.
Oricum...sa traiasca paranoia !
De maine...te intreti cu nenea eye si tanti danone ! Asa sa stii !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
E 4 septembrie...in Romania ! Si tu esti roman, nu ?
Eu ti-am deschis si subiect ! :p
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=12549
Eu ti-am deschis si subiect ! :p
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=12549
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Am cetit. Ce fraier Love2Fly sa plece tocmai acum. Cred ca dai o petrecere monstroasa...cu gratare & bere. :p
-

noapte buna celor care merg la culcare sau dorm deja, yo din pacate mai am ceva treaba... maine ma trezesc la 9:30 si la 11:00 ma intalnesc cu 2 colegi (baiat si fata) k sa invatam la statistica... cool nu? mi-a cam pus capac sesiunea asta de restante...
sper sa trec examenele astea nenorocite...
deci, somn usor locomotivelor!!!
sper sa trec examenele astea nenorocite...
deci, somn usor locomotivelor!!!
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-

CrAsh0v3r - Mesaje: 899
e...monstruasa nu, dar maine seara imi fac ziua la un club/bar/resto unde se aduna de multe ori romanii si poate duminica un BBQ dar asta depinde de vreme, sa vedem
pacat ca Love2 tocmai a plecat,l-am sunat si pe aliosha ieri dar era la scoala, o sa-lmai sun diseara
pacat ca Love2 tocmai a plecat,l-am sunat si pe aliosha ieri dar era la scoala, o sa-lmai sun diseara
-

Dany_S - Junior Member
Ma duc si eu la culcare. Va urez o noapte buna si un week end placut.
pa,pa :hi:
ps : in atasament puteti vedea ce melodie asculta monk (am facut captura dupa Yahoo Messenger)
pa,pa :hi:
ps : in atasament puteti vedea ce melodie asculta monk (am facut captura dupa Yahoo Messenger)
- Fişiere ataşate
-
- monk.jpg (3.09 KiB) Vizualizat de 1507 ori
-

asoaiioai imi bblag piula i... sunt aicdtui cu rsadu si ne-am fcaut praf ! ... spertoa sa nu iitr trezerec pe ai mei ca sert ducere in puial mea petreecere de zirtu mea...
-

monk - Mesaje: 2747
Iete ca eu acu' vazui ce de s-a mai scris pe forum! Eu ziceam ca sinteti cuminti si dormiti!
A trebuit sa stau pina la ora asta (e 3 jumate la mine) sa-mi termin treaba de la care m-ati tinut voi, derbedeilor! Da' lasa ca n-as fi renuntat eu la asa eveniment ce am trait! Mama, am tastat si-am vorbit pentru prima oara pe messenger, va dati seama?
Pentru ca pina acum nu m-am indurat sa descarc softul ala de pe internet pe calculatorul meu de studio, dar uite na ca de dragul vostru am facut-o. Si zau c-a meritat.
Lasa Nanuky, nu fii trista, ca n-au intrat zilele-n sac, o sa-ti cint si tie odata! Si lui Love, el cred ca deja o fi plecat la ora asta, drum bun Love!
Ma duc la culcare acum si am de gind sa dorm pina miine la 12 si sa-mi iau micul dejun la ora unu. Lapte cald cu cereale si capsuni. OOOaaah! Ce somn imi e! ;t
P.S. Carevasazica a fost ziua ta, Monk! Lamultani! cu-ntirziere, cum stiu eu... ~(
A trebuit sa stau pina la ora asta (e 3 jumate la mine) sa-mi termin treaba de la care m-ati tinut voi, derbedeilor! Da' lasa ca n-as fi renuntat eu la asa eveniment ce am trait! Mama, am tastat si-am vorbit pentru prima oara pe messenger, va dati seama?
Pentru ca pina acum nu m-am indurat sa descarc softul ala de pe internet pe calculatorul meu de studio, dar uite na ca de dragul vostru am facut-o. Si zau c-a meritat.
Lasa Nanuky, nu fii trista, ca n-au intrat zilele-n sac, o sa-ti cint si tie odata! Si lui Love, el cred ca deja o fi plecat la ora asta, drum bun Love!
Ma duc la culcare acum si am de gind sa dorm pina miine la 12 si sa-mi iau micul dejun la ora unu. Lapte cald cu cereale si capsuni. OOOaaah! Ce somn imi e! ;t
P.S. Carevasazica a fost ziua ta, Monk! Lamultani! cu-ntirziere, cum stiu eu... ~(
Don't hate me because I'm beautiful!
-

bad bad Annie - Junior Member
intr-adevar a fost o seara pe cinste, ar trebui sa ne organizam si sa mai petrecem seri din astea mai des:D
sunt foarte incantat ca am cunoscut-o pe bad bad Annie... o voce extraordinara si un suflet nemarginit.
monkule, ce faci nana??? te-ai facut praf... n-am vazut asa ceva...
yo mi-am terminat treburile pe aici. acum ma duc sa ma culc... la 9:30 ma trezesc, la 11:00 tre sa fiu in obor... o sa invat pana cu colegii pana pe la orele 15:00 dupa care dau fuga acasa
eventual o sa trag un pui de somn dupa-amiaza si seara o sa intru pe forum
in mare, asa ar trebui sa se desfasoare ziua asta...
v-am pupat, noapte buna sau mai bine zis buna dimineata !!!
sunt foarte incantat ca am cunoscut-o pe bad bad Annie... o voce extraordinara si un suflet nemarginit.
monkule, ce faci nana??? te-ai facut praf... n-am vazut asa ceva...
yo mi-am terminat treburile pe aici. acum ma duc sa ma culc... la 9:30 ma trezesc, la 11:00 tre sa fiu in obor... o sa invat pana cu colegii pana pe la orele 15:00 dupa care dau fuga acasa
eventual o sa trag un pui de somn dupa-amiaza si seara o sa intru pe forum
in mare, asa ar trebui sa se desfasoare ziua asta...
v-am pupat, noapte buna sau mai bine zis buna dimineata !!!
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-

CrAsh0v3r - Mesaje: 899
Buna dimineatza ! Dupa 5 ore de somn ma infatisez si eu in fatza domniilor voastre !
Pumpkin..si eu care credeam ca am scapat de tine. :cry: Si acum nu mai zice ca a fost gluma...pt. ca stiu ca vorbeai serios. Esti foarte patimasha cateodata !
monk...ti-am zis ca esti handicpat. acum ciu-ciu petrecere de ziua ta. ce poola mea fac cu cadou' tau ? ziua lu Decret a trecut....cred ca i-l dau lu' Hades de ziua lui. am dat 580 euro degeaba. ~(
Pumpkin..si eu care credeam ca am scapat de tine. :cry: Si acum nu mai zice ca a fost gluma...pt. ca stiu ca vorbeai serios. Esti foarte patimasha cateodata !
monk...ti-am zis ca esti handicpat. acum ciu-ciu petrecere de ziua ta. ce poola mea fac cu cadou' tau ? ziua lu Decret a trecut....cred ca i-l dau lu' Hades de ziua lui. am dat 580 euro degeaba. ~(
-

lasa ca e abia 2:10 la tine. te culci si tu pe la 4, ca maine e sambata. 

-

Da, maine e sambata si nu am scoala, duminica nu am, luni nu am, dar marti am, si ce fac daca luni la ora asta nu dorm? ;f
Vreau sa dau timpul inapoi sa fiu iarasi in romania, sa nu am griji, sa dorm cat vreau, sa nu am scoala!!!
Vreau sa dau timpul inapoi sa fiu iarasi in romania, sa nu am griji, sa dorm cat vreau, sa nu am scoala!!!
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
dar de unde ati venit ?
-

ce faci, bai putoare ? ai dormit 5 ore la pranz ? 

-

Love2Fly scrie:Ai crezut ca am murit neica?
k@tzy , din ce roman e replica asta ?
-