Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! iti sug pu*a pentru posterul ala ! vin si te spal pe picioare !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
1. ti-o dau cu placere sa mi-o su*i...
2. vreau ca de acum inainte sa mi te adresezi cu domnisoara
3. o sa postez de cate ori vreau eu pe acest subiect
doar asa o sa vezi posterul.....*p
2. vreau ca de acum inainte sa mi te adresezi cu domnisoara
3. o sa postez de cate ori vreau eu pe acest subiect
doar asa o sa vezi posterul.....*p
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
am inteles, prea'cuvioasa domnisoara. la dispozitia dumneavoastra, duduitza scumpa.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
asa....si daca te porti frumos poate il "ciordesc" pe ala cu lotr 3
-
Oribilul Mosh scrie: Totzi cei care au postat pana acum pe el sunt virgini, neintretinand niciodata relatii sexuale.

The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
nu stiu. dar cum se fac literele alea ?
asta de exemplu ( Я ) e litera "ia" slava.
asta de exemplu ( Я ) e litera "ia" slava.

-
e posibil sa fie Silviutza. :yD
-
da. nu e ea cu d'astea. *p
habar n'am despre ce vorbitzi. ma chinui si eu sa adun posturi...sa nu treaca eye la cifra rotunda inaintea mea. dar cred ca am pierdut.
:cry:
habar n'am despre ce vorbitzi. ma chinui si eu sa adun posturi...sa nu treaca eye la cifra rotunda inaintea mea. dar cred ca am pierdut.
:cry:
-
Oribilul Mosh scrie:..sa nu treaca eye la cifra rotunda inaintea mea.
moshule, gisu lapu

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eu dupa cum am zis.....urmatoarea tinta ----> 20 k
-
Pentru ca un anumit thread exclusivist scoate la bataie locuri de munca, threadul nostru nu se lasa mai prejos. Conditii de angajare :
Totusi cei care nu indeplinesc aceste cerintze...vor urma o perioada de training, fiind asistatzi de celebrul profesor universitar MiG29, de la Scoala de inalte Studii Constanta. (pt. cursurile despre locomotive si beri)
Cursurile de aeronautica se vor efectua cu renumitul profesor doctor docent Love2Fly, iar cursurile de marire a penisului vor fi predate de conferentiar inginer Nicholas Alex.
De persoanele feminine se va ocupa lector Superba Oana.
Cursurile de maimutza vor fi facute alternativ de subsemnatul si de doctor honoris cauza monk.
Iar pt. limba portugheza avem pe sef de lucrari Wild Rose.
Domnilor profesori, va rog sa adresatzi viitorilor studentzi cateva cuvinte de inceput.
- cunoscatori ai principiului de functionare al locomotivelor pe carbune,motorina si electrice
- cunoscatori ai principiului de fabricare a berii pils
- cunoscatori ai limbii portugheze
- persoanele de sex masculin sa aibe penisul de minim 15 cm
- persoanele de sex feminin sa aibe minim 85 cm peste tzatze
- sa isi poata bate maimutza de 5 ori consecutiv
Totusi cei care nu indeplinesc aceste cerintze...vor urma o perioada de training, fiind asistatzi de celebrul profesor universitar MiG29, de la Scoala de inalte Studii Constanta. (pt. cursurile despre locomotive si beri)
Cursurile de aeronautica se vor efectua cu renumitul profesor doctor docent Love2Fly, iar cursurile de marire a penisului vor fi predate de conferentiar inginer Nicholas Alex.
De persoanele feminine se va ocupa lector Superba Oana.
Cursurile de maimutza vor fi facute alternativ de subsemnatul si de doctor honoris cauza monk.
Iar pt. limba portugheza avem pe sef de lucrari Wild Rose.
Domnilor profesori, va rog sa adresatzi viitorilor studentzi cateva cuvinte de inceput.
-
-
monk - Mesaje: 2747
eu ma incadrez si la 5. *p
lasa..noi suntem cadre vechi. astia noi tre' sa fie invatzatzi. *p
lasa..noi suntem cadre vechi. astia noi tre' sa fie invatzatzi. *p
-

-
asta se stia. nu e cazul sa repetzi.
Oana, una dintre elevele noastre desi este foarte bine pregatita la toate materile..absolvin cu note de la 8 in sus cursurile de cai ferate, aeroplane si limba portugheza vorbita in Brazilia....este foarte trista deoarece bustul ei lasa de dorit.
ce ar trebui sa faca in aceasta situatie ? vrea si ea sa intre pe acest subiect exclusivist.

Oana, una dintre elevele noastre desi este foarte bine pregatita la toate materile..absolvin cu note de la 8 in sus cursurile de cai ferate, aeroplane si limba portugheza vorbita in Brazilia....este foarte trista deoarece bustul ei lasa de dorit.
ce ar trebui sa faca in aceasta situatie ? vrea si ea sa intre pe acest subiect exclusivist.
-
Tocmai cu Oana te porti asa ? Rushine ! E fata faina , stiu eu :yD
Eu ... am 85cm peste ce ai zis tu :p ca am spatele mare :p
Deci pot sa postez aici :yD Si asa o sa invat si eu cate ceva .. nu despre maimutza , ca nu ma intere , dar despre locomotive
Eu ... am 85cm peste ce ai zis tu :p ca am spatele mare :p
Deci pot sa postez aici :yD Si asa o sa invat si eu cate ceva .. nu despre maimutza , ca nu ma intere , dar despre locomotive

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Oana este profesorul nostru. Tu esti doar laboranta. :yD
ce stii tu despre locomotive, Weet ? *p
ce stii tu despre locomotive, Weet ? *p
-
Bai sa umplut forumu de ielitijti.Shu nu numa forumu.Shi`n piatza ie elitijti,vinde cartofi,muorcovi,mere,ietc.Shi in 48 am vazut doi ielitijti azi,n-aveau bilete shi i-a luat controlu.Acuma sincer mi-e shi frica sa ies din casa ca puate dau nas`n nas cu altzi ielitijti.Shi cum io n-am fost nu sunt shi bineinteles ca uo sa fiu vreuodata ielitizt,mi-e putin teama.Daca se ia de mine...Cre ca singura solutzie ie sa ma fac shi io elitizt da sunt constient ca nu dispun de calitatzile necesare,nu-mi place sa ma bag singur in sema,umoru meu nu ie asa natural ca la altzii,imi plac locomotivele,shi lavorare stanca.Asta ie:D.Asa ca ma multumesc ca sa scriu acilea cu uoamenii de rand:j
Pese: puostu asta l-am scris din plictiseala shi usor ametzit de uaresce alcuale shi uo melancuolie care-mi vine can ploo.Deci ie pe bune? :con:
Pese: puostu asta l-am scris din plictiseala shi usor ametzit de uaresce alcuale shi uo melancuolie care-mi vine can ploo.Deci ie pe bune? :con:
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Oribilul Mosh scrie:ce stii tu despre locomotive, Weet ? *p
hahahaha...asta-i replica ta de agatat, moshule?..hahahaha...scuza-ma..dar nu ma pot abtine..hahahaha...hahahahaha..
Parca te vad in fatza la vreo discoteca, incarcand sa agati vreo fata:
donshoara, stiti ceva de locomotive? Nu? Odata am vazut un copac lovit de un meteorit! Avea numarul tau de tel. scris pe el. Meteoritul, nu copacul. O sa-l scriu si eu pe el meu pe un meteorit, poate cade la tine in gradina. Nu? Nu ai gradina? De ce strigi dupa ajutor? Nu! te rog! Imi este frica de oameni! Sint asa de multi! *looool*
-
Nicholas_Alex - Junior Member
MiG29 scrie:puostu asta l-am scris din plictiseala shi usor ametzit de uaresce alcuale
MiG, data viitoare sa nu mai pui esentza de rom in mucenici...ca iar de imbetzi...si scrii prostii p'acilea. Ai grija !
da,Nicholas...de mic copil am visat sa stau pe o banca in parc...sa tin o fata de mana si sa-i povestesc despre transformatoarele de inalta tensiune ce intra in componentza unei locomotive. locomotivele,acesti gigantzi ai epocii moderne.
-