Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
cine vrea sa vorbeasca cu mine ma apeleaza telefonic sau pe MSN Messenger. pe YM nu pot intra momentan. ne cerem scuze pentru inconveniente.
tu esti dihanie *p
tu esti dihanie *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Telefonic nu te aplez ca ie pe bani shi MSN-u nu l-am folosit in viatza mea shi nici n-am de gand.Da ma rog frumos de unde jtiai ca postu iti ie adresat tzie?Puate ma gandeam la Monk sau la Wild Rose?:DSau shtiai ca "dihanie"(
) il folosesc numa in dialogurile cu tine?:j

The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
-
monk - Mesaje: 2747
dihanie : 1.Animal salbatic, fiara, jivina, lighioana
2.Fiintza ciudata, monstru , namila
monk..azi mi-am batut de doua ori maimutza. o data la poza cu var'ta si a doua oara la salut big brother cand faceau pizdele dush. *p
tu de cate ori ti-ai batut-o ?
MiG, ce varza e Necko. bea bere cu cola. mai mult ca sigur ca in ciorba de perishoare isi toarna coniac.
2.Fiintza ciudata, monstru , namila
monk..azi mi-am batut de doua ori maimutza. o data la poza cu var'ta si a doua oara la salut big brother cand faceau pizdele dush. *p
MiG, ce varza e Necko. bea bere cu cola. mai mult ca sigur ca in ciorba de perishoare isi toarna coniac.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
tin sa va anunt, oameni buni, ca horibilus moshus a vrut sa vanda niste foreshti gampi de baza :hehe: contra dusmanului sau (cum care? unul dintre). eu zic sa na rasculam. sau nu merita? migule, ma bazez pe rationamentul tau 

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
da mah. am vrut sa-l dau pe Gabizz...ca si asa nu ne este de folos. ma gandeam sa facem achizitii noi. si asa am pierdut un jucator important...care s-a dus in tabara ailalta.
MOARTE TRADATORILOR !
MOARTE TRADATORILOR !
-
Oribilul Mosh scrie:monk..azi mi-am batut de doua ori maimutza. o data la poza cu var'ta si a doua oara la salut big brother cand faceau pizdele dush. *p
EU nu mi-am batut nici o data maimutza ieri ... acu depinde daca se pun si alte persoane de gen feminin aici ... :con:
-
moshu stii cum priveste lucrurile? adica , ceva de genu, eu-s bossu acilea si gabitzu , monk, astia ie mici si nu intelege, si fac shto de ei ca n-are minte, ca sa ma acoper pe mine si zic ca ma mai glumesc si io. pe migu nu-l dau, ca mi-a dat bere ceheasca si are peste 21 iq-ul
stai bre acilea, un' sa pleci? vrei sa ma lasi singur?

stai bre acilea, un' sa pleci? vrei sa ma lasi singur?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Mah , asta era subiect fain pana sa incepeti voi sa va certati ... Unde-i Oana ? Io-s singura aici ? Cum adica ???
In alta ordine de idei ... o sa scapati de mine .. oarecum .. ca plec pentru vreo saptamana , in Paris , iar ... Deci Moshule , vrei poze cu trenurile , locomotivele , power-car-urile de pe acolo ? Sa stiu daca sa ma agit au ba ...
In alta ordine de idei ... o sa scapati de mine .. oarecum .. ca plec pentru vreo saptamana , in Paris , iar ... Deci Moshule , vrei poze cu trenurile , locomotivele , power-car-urile de pe acolo ? Sa stiu daca sa ma agit au ba ...
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Distractie placuta-n Paris, si vreau si eu poze, dar nu cu trenuri/locomotive&co.. eu vreau poze cu tine 

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
cine se cearta ?
sigur ca vreau poze cu locomotive si trenuri. si cu mecanicii. si cu garile.
si cu CFRistii francezi *p
sigur ca vreau poze cu locomotive si trenuri. si cu mecanicii. si cu garile.
si cu CFRistii francezi *p
-
Wild Rose scrie:Distractie placuta-n Paris, si vreau si eu poze, dar nu cu trenuri/locomotive&co.. eu vreau poze cu tine
Am poze cu mine , un car ! Da' ar trebui sa le postez si mi-i lene si nu vreau comentarii .. si oricum , toate pozele cu mine , sunt numai cu bustul .. poate nici atat .. ca nu imi place sa imi fac poze .. cu mine entire *p
OribilulMosh scrie:sigur ca vreau poze cu locomotive si trenuri. si cu mecanicii. si cu garile.
si cu CFRistii francezi
Bine moshule , u've got a deal ! O sa trecem prin gara din Lyon si sper sa am vreme sa fac ceva poze .. numai ca e posibil sa fiu ocupata cu " fratiorul " meu .. vad eu ...
Gabizzu scrie:ha' ma stelutzule, pleci?:cry:
Da ma , plec , gandeste-te si tu la mine .. nu o sa gatesc ... o sa mai vad Paris-ul , poate o sa vizitez si eu catselul din Versailles si o sa imi vad fratiorul ! Cum sa nu fiu fericita ? Si scap si de voi :p Astia de ziceti ca nu va certati :p
Dap Mig-ule , au SNCF-isti ... dar tot dracu' ala e *p
( hai , iertati-ma , sunt cu fundu-n sus azi .. ce vreti ! )
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
ce tzoparlan e MiG. imi da mie lectii de engleza...iar el pe subiectul despre cupa Romaniei...a scris COLOUR. dupa el asa se zice la culoare in engleza. *p
-
Toparlan iesti tu mah.La engleza folosita de scripturile voastre ce vroiaia sa fac.Da ca sa vezi ca `s baiat bun recunosc ca am gresit.Da important ie ca am corectat.
Pese: pe chestia asta te-ai lins pe bot de bere olandeza.Poate iti aduca Zagorka,facuta la vecinii nojtrii din Sud:j
Pese: pe chestia asta te-ai lins pe bot de bere olandeza.Poate iti aduca Zagorka,facuta la vecinii nojtrii din Sud:j
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
excelenta bere. facuta in renumita statiune montana Stara Zagora...pe care de altfel am si vizitat-o. :yD
-
Adu-i mah si ei 1 kil de portocale....ca asa se aduce la copii. *p
-
Oribilul Mosh scrie:ce tzoparlan e MiG. imi da mie lectii de engleza...iar el pe subiectul despre cupa Romaniei...a scris COLOUR. dupa el asa se zice la culoare in engleza. *p
moshule stii ca in engleza vorbita de englezi COLOUR se scrie ... COLOR e in engleza americana ca aia e mai lenesi *p
-
MiG-ule, am aflat ca esti un om cu doua fetze ! Sa dispari din ochii mei ! Profitorule !
A doua fatza e la fel de urata ca prima ? :yD
A doua fatza e la fel de urata ca prima ? :yD
-
Da...si mie mi-a suflat 3 gagici! Al dracu drac! Profiterol, nu gluma!
Moshule, a zis Nana ca esti porc. A zis ea mai multe, niste cuvinte care pina si mie imi este rushine sa le pronunt..:yD
Moshule, a zis Nana ca esti porc. A zis ea mai multe, niste cuvinte care pina si mie imi este rushine sa le pronunt..:yD
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Poate cand vei avea timp ai sa ne spui povestea Nanei.....
-