Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
ba .. azi am facut super treaba ..... mi-am vopsit o parte din motoreta ...
maine ma duc sa cumpar si verde ...
o fac verde deschis in fatza si in spate se ajunge la verde inchis in degrade ... o sa fie super caterinca ca ii pun si flacari pe ea...
promit ca de azi inainte .. timp de o luna nu imi mai bat maimutza
maine ma duc sa cumpar si verde ...
o fac verde deschis in fatza si in spate se ajunge la verde inchis in degrade ... o sa fie super caterinca ca ii pun si flacari pe ea...
promit ca de azi inainte .. timp de o luna nu imi mai bat maimutza
-

monk - Mesaje: 2747
Copii,
Eu stau vreo 5 min si ma duc iar la Urgenta, toata ziua am umblat pe la spital, se pare ca iar mi-a recidivat infectia la san:(...s-ar putea ca-n seara asta, sa ma reopereze, sa-mi desfaca din nou incizia si sa curetze locul:(. tui mama masi de viata ca numai probleme am avut in ultima perioada si-acum bagamiash incep si schoala, sper sa rezolv tot cacatu asta inainte de 20. Sincer, va spun ca m-am saturat de durere, de chin, de timp pierdut si de nervi...
Ok eu am trecut doar sa va pupacesc, mai citesc vreo 2 min pe forum si -am tulito.
Va sarut.
Chicky care-i faza cu Po*tza de caine pe aberatia zilei???~p
Eu stau vreo 5 min si ma duc iar la Urgenta, toata ziua am umblat pe la spital, se pare ca iar mi-a recidivat infectia la san:(...s-ar putea ca-n seara asta, sa ma reopereze, sa-mi desfaca din nou incizia si sa curetze locul:(. tui mama masi de viata ca numai probleme am avut in ultima perioada si-acum bagamiash incep si schoala, sper sa rezolv tot cacatu asta inainte de 20. Sincer, va spun ca m-am saturat de durere, de chin, de timp pierdut si de nervi...
Ok eu am trecut doar sa va pupacesc, mai citesc vreo 2 min pe forum si -am tulito.
Va sarut.
Chicky care-i faza cu Po*tza de caine pe aberatia zilei???~p
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
Dany .. cam 90 - 95 .. da nu prea am unde sa merg asa tare cu ea .. (e modificata la motor) in loc de 49 de cm cubi .. are vreo 70 .. nu e motoru ei original .. oricum e o bestie :yD
-

dar voi va ocupati in timpul liber de iesiri d-astea,de obicei?povestiti-mi si mie cum a fost pe unde ati fost si unde ati fost!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

UnCopilutz - Junior Member
io aseara am facut legea pe net cu bobocii care vin .........
le-am zis ca daca nu vad petale de trandafir pe unde calc io .. mananca cacat .. si incep sa tai in stanga si in dreapta :yD
le-am zis ca daca nu vad petale de trandafir pe unde calc io .. mananca cacat .. si incep sa tai in stanga si in dreapta :yD
-

neata katzy.moshule,zi-mi de ce v-am intrebat!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

nici o locomotivutza on-line?nici macar cei care au terminat de multa vreme scolile ?
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-