Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)

since 2003

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 05, 2004 5:57 pm

MiG-ule...mai da-te draq de obsedat ! :O
Fişiere ataşate
obsesia.jpg
obsesia.jpg (7.29 KiB) Vizualizat de 4783 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Apr 05, 2004 7:27 pm

Am shi io o intrebare.Cine-i MiG-u asta k am auzit multe despre el.E baiat bun?
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 05, 2004 8:44 pm

MiG e un avion. Nu prea e bun...dar il acceptam asa cum e.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Apr 05, 2004 9:59 pm

Ma bucur ca il tolerati:DShi de ce e obsedat?:j
MiG29

Mesajde gabuba » Lun Apr 05, 2004 11:56 pm

forrest gumperi...ma dori dintii de mor. simt cum as vrea sa ma topesc sa nu mai simt durerea asta infernala. sa va explic si de ce. am un aparat dentar, de vreun an. l-am facut din ambitia mea de a avea dintii perfecti. nu l-am purtat decat vreo luna intr-un an, deci va imaginati. el trebuie rotit saptamanal pentru a-si face efectul....eu cum il port cam rar ma simt silit sa il rotesc mai des...pt ca il rotesc des imi strange dintii si imi impinge in gingii...si simt plasticul ala nenorocit in gingii si cum imi trage dintii...si mooooooooooooooooooooooooooooor
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde MiG29 » Mar Apr 06, 2004 12:12 am

Shi pe mine m-a durut aseara uo masea.Am luat 3 nurofenuri shi tot atatea algocalmine.Dupa vreo 3 ore a incetat shi durerea.Deci te compatimesc sincer:(
MiG29

Mesajde Weet-weet » Mar Apr 06, 2004 1:39 am

Radacina de cleshte Mutley :j
Nu , nu , nu fac mishto , shtiu ce e aia durere de masea shi shtiu si cum e sa te chinuiasca un nene doctor , sa scoata o masea fara anestezie .. sau o tanti , sa incerce sa-tzi scoata o masea , pe bucatzele .. Nashpa !
Nu mai vrea nimeni sa fac ceva poze acolo , in paradis ? Bine ... sa nu zicetzi ca nu v-am zis !
Va salut din mers :yD
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 10, 2004 2:12 am

Mutley....de ce nu raspunzi la telefon ? Ti-e mila de mine sa nu imi mananci banii ?
Cand am primti sms-ul tau...culmea...eram in gara...si priveam la acceleratul Timisoara Nord - Bucuresti Nord.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Apr 11, 2004 6:12 pm

Sunt in Poiana Brasov, da' mor de plictiseala.. E frig rrrau de tot, asa ca "frec menta" p`acasa... Vreau in Bucuresti!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Apr 11, 2004 11:09 pm

Moshule,nu raspund la telefon din principiu:DDa tu ce de plm nu mai intrii pa iahu?E pe bani?:j
MiG29

Mesajde Wild Rose » Lun Apr 12, 2004 12:31 am

Sta pe MSN
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 12, 2004 12:37 am

stau pe msn o pu**. am fost la servici. crezi ca imi pica banii din cer ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Apr 12, 2004 12:39 am

Nu. Ma gandeam ca banii cresc in copaci. :rolleyes:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Apr 12, 2004 1:21 am

Tu stai la servici non-stop?Incerc de miercuri seara sa vb cu tine,asa k las-o mai usor cu vrajeala asta pentru lutze:D

Baidauei,habar n-avetzi ca banii se trag la cserocs:p
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 12, 2004 1:24 am

sunt online acum. cauta-ma sa iti zic ce am facut.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Apr 12, 2004 1:38 am

Acuma aie prea tarziu...:D
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 12, 2004 9:44 am

monk, la orele 13 sunt poftit la masa la var'mea. vrei sa-i transmit ceva din partea ta ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nanuka » Lun Apr 12, 2004 7:26 pm

Hiya pals!!!

Hristos a-nviat!!!...(sorry pt intarziere), da' am fost zilele astea plecata si n-am putut scrie pe fanclub din pacate....now I'm back in bussiness hahaha.....

Anyway, totu' e bine aici?..muah va pupacesc......

PS: Domnule burscuc, ma bucur tare mult pt schimbarea de avatar..acest hipo te caracterizeaza*p foarte mult....e un dulcic grasutz si urecheat:yD......

Nooka...*p
Nanuka

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 12, 2004 9:43 pm

Adevarat a inviat !

Acest hipo care ma caracterizeaza este un frumos rinocer ! :yD

Acum am venit de la var'mea. S-a imbatat unchi'miu...si vroia sa o dea pe vecina'sa. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Mar Apr 13, 2004 12:51 am

Hristos a-nviat !
Nimic interesant pe aici ? linishte muuuulta ...
Ce fain de voi ca mancati drob si cozonaci :cry:Eu am mancat crabi :rolleyes:
Gata , va plictis iar .. somn usor !
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Nanuka » Mar Apr 13, 2004 4:27 am

Hahaha Bursucule scuza-ma uite nu mi-am dat seama lol..of course ca stiu ca e rinocerrrrr....anyway ...nu conteaza...ce mi-e rinocer, ce mi-e hipo..tu semeni cu amandoi*p...e bine??..:yD...parca tu mi-ai zis ca-ti plac hipo si uite mi-a stat gandu la ei....

Trezirea!!!!!!!!!....eu imi termin berica pana una alta, c-am pupat-o de vreo juma de ora...nu stiu de ce....nu prea am chef de baute..da stiti si voi ca inceputu e greu ca dup-aia ti se deschide apetitu ...

Nuka.... :silly:

Weeti au fost buni crabii??...eu am avut de toate de Pasti da nu m-am indopat....i-am lasat pe altii, eu mai nou m-am reapucat de fumat si m-am axat prea mult pe cafelutza, berica si alte alea ..hehehe... ;M ( intelegeti voi)

Pup u pup u...
Nanuka

Mesajde wwritza » Mar Apr 13, 2004 1:39 pm

Fericitilor!!!Va invidiez!! Auzi la ei...cozonaci, drob, vin ... :cry:
Asta-i primul Paste cand nu pap si eu asa...si mi-e dor de cozonacii lu' mamaia , mai ales cand ii uita in cuptor si ii scotea jumate arsi...yamy...ce buni erau, si de vinul lu' tataie, ascuns(vinul :P ) pe undeva inca din toamna ca astfel nu prinde Pastele, si de mielul killarit de vecinu...

Anul asta am baut vin prin Franta, si am halit cocosh cu nu stiu ce ( cica e ceva traditional in Franta. Weet, nu stiu cum ii zice...era intr-un sos rosu ).O fi fost el cocos frantuzesc, dar tot mai bun e mielul romanesc.

Ma bucur ca pe acasa inca se stie cum sa se sarbatoreasca Pastele. Astia, in afara de oua de ciocalata si iepurasi dragalashi, nu stiu altceva.

Nanuka, stiu ca tocmai a fost Pastele, dar eu inca astept porcu' ala, stii tu care !! :D
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 13, 2004 1:42 pm

pokenitza...cine ti-a dat voie sa scrii aici ? nu vezi ca e thread exclusivist ?
in afara ca aratzi bine si te pricepi la fotbal....ce calitati mai ai ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde wwritza » Mar Apr 13, 2004 1:57 pm

Stiu sa fac un foc de tabara..., sa schimb roata de rezerva (am experienta numai pe Dacii 1300 si 1310 ), pot sa fac un traseu de munte in 5 ore fara pauze, stiu sa instalez un cort , masaje, sa schiez, stiu sa fac mamaliga ( de preferat pe vatra cu foc de lemne ca iese mai gustoasa. trust me! ), salata de boeuf (sau cum naiba se scrie), torturi ( cu accent pe o) ...si diverse alte chestii...

multumit???
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 13, 2004 2:08 pm

oho...sunt foarte multumit ! meritzi cu prisosintza sa faci parte din grupul nostru exclusivist.....de mari talente. *p
mmmm....ce-mi place mamaliga ! ;d
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde wwritza » Mar Apr 13, 2004 2:22 pm

wow, ce onoare!!! ziua incepe bine (avand in vedere ca aci e 1 juma dupe masa :lol: )
de acum am un motiv sa traiesc!! tocmai survolam threadu cu sinucideri ;f dar de acum nu mai am nevoie...
wwritza

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 13, 2004 2:29 pm

am plecat sa ma intalnesc cu Wild Rose si cu Mutley, cainele prostanac. :p
pa,pa !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde wwritza » Mar Apr 13, 2004 2:33 pm

papaus. cand revii, si daca mai sunt inca in viata, iti povestesc cum a fost meciul de Paste st.etienne cu laval...
wwritza

Mesajde Weet-weet » Mar Apr 13, 2004 8:03 pm

Nanuka , au fost tare buni crabii ... cam mult de lucru la ei , dar buni .
Poke , poate stau eu in Franta ( nu acum , acu' sunt la mare la soare :yD ) dar nush toate specialitatile vietii ...
Sunt de acord Poke , aia in afara de ciocolata in diferite forme , nu stiu .. aici macar au crabi , au un fel de gogosi cu creveti , peste legume ... dar nu am drob , miel :cry:
io am plecat ... nu spui unde *p
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde gabuba » Mar Apr 13, 2004 8:12 pm

cum adica nu spui unde? noua nu ne spui unde? nu-mi vine a crede! ce secretoasa ai devenit dintr-o data! ;S
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locomotive