Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Crash..subiectu asta avea 5 stele. acum de ce are 4 ?
Eu am revenit acasa...si mi-am prajit un film. Roger Dodger. Merita sa-l urmariti. In continuareparca m-as uita...la I,Robot.
Eu am revenit acasa...si mi-am prajit un film. Roger Dodger. Merita sa-l urmariti. In continuareparca m-as uita...la I,Robot.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
yo l-am vazut... nu e cine stie ce... inca un film asemanator cu The Ring este FearDotCom
Daca vrei sa vezi un film de groaza... iti recomanda AVP... aaa, uitasem k ai zis ieri ca ti-e frica sa te uiti la AVP
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (5 membri si 0 vizitatori)
CrAsh0v3r, Dia The Koala, Hades, Oribilul Mosh, Rock Chick
Salutare Dia The Koala
Daca vrei sa vezi un film de groaza... iti recomanda AVP... aaa, uitasem k ai zis ieri ca ti-e frica sa te uiti la AVP
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (5 membri si 0 vizitatori)
CrAsh0v3r, Dia The Koala, Hades, Oribilul Mosh, Rock Chick
Salutare Dia The Koala

Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-

CrAsh0v3r - Mesaje: 899
Am vazut primele 20 de minute din I,Robot. Nu ma incanta pana acum.
Crash...de curiozitate....care e top 3 filme all-time in opinia ta ?
Crash...de curiozitate....care e top 3 filme all-time in opinia ta ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
...
as vrea sa vad toata seria The Godfather... cu pauze intre ele, de mers la baie, de dat o buca...
oricum vreau sa vad avp si the ring tot asa cu pauze intre filme... sa vad daca e mai tare avp decat the ring, desi nu cred...
oricum vreau sa vad avp si the ring tot asa cu pauze intre filme... sa vad daca e mai tare avp decat the ring, desi nu cred...
There is no save game in real life...
- Hades