Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
nu are voie. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Merg oriunde-i rost de haleala. Trebe sa ma ingras si nu refuz nici-o mancare, indiferent de meridianu' de pe care provine. Dar aia romaneasca-i cea mai buna. Ma gandeam La Mama si-o ciorba de burta 

I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
mergem si acolo. iar dupa ciorba de burta bagam un snitel de porc. si bem 3 beri..ca niste jidani adeavratzi. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Io nu-s jidanca adevarata, nici macar d-aia falsa!! Io mis sudista bucuresteanca, nascuta bercenara, copilarita teleormaneanca, momentan northamptonshirista...sper curand zurichista....dar nu conteaza, mancare sa fie...tot stomac ai , fie ce-oi fi!! ( oare melcu' o avea stomac?? )
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
dar n-ai nimic cu jidanii, nu ?
-
Pai teoretic n-am, ca n-am cunoscut nici-unul pan acu. ;r
Numa sa nu fie d-aia cu perciuni scarliontati si palarii cum are tataie la tzara
Numa sa nu fie d-aia cu perciuni scarliontati si palarii cum are tataie la tzara

-
nu...eu ma rad si nici palarie nu am. insa...Hades...doar l-ai vazut si tu cum umbla. el ne zice ca are coafura afro...dar stim prea bine de ce si-a lasat parul astfel.
da, Nicholas are dreptate. si pe langa bani...se obisnuieste sa faci un cadou unui jidan...la prima intalnire. asa e obiceiul .
da, Nicholas are dreptate. si pe langa bani...se obisnuieste sa faci un cadou unui jidan...la prima intalnire. asa e obiceiul .
-
Hades arata ca Screech!! Ala din salvat de clopot!
Ok, cadou ( a se citi un servetel cu sigla companiei aeriene, sau un pix ), problema e ca tre sa dovedesti ca esti jidan. Neamuri ceva la auschivitz ??(cum pana mea se scrie ca nu le am cu franceza)
Ca nu prea arati ca unul care fu infometat si nici gazat ;b

Ok, cadou ( a se citi un servetel cu sigla companiei aeriene, sau un pix ), problema e ca tre sa dovedesti ca esti jidan. Neamuri ceva la auschivitz ??(cum pana mea se scrie ca nu le am cu franceza)
Ca nu prea arati ca unul care fu infometat si nici gazat ;b
-
Pai ce ? Auschivitz in franceza e ? nu in portugheza ? :con:
Chiar daca nu arat infometat...mie imi este foame mereu. Ce dovada mai buna ca sunt un jidan.
Iar Screech era jidan 100 %. Si cred ca si profesoru ala handicapat al lor...tot jidan era. Cum il cheama ?
Chiar daca nu arat infometat...mie imi este foame mereu. Ce dovada mai buna ca sunt un jidan.
Iar Screech era jidan 100 %. Si cred ca si profesoru ala handicapat al lor...tot jidan era. Cum il cheama ?
-
Mr Belding.
Aushvitz e in elvetiana, cu accent de argentiniana.
Daca toti infometatii E jidani, atunci cam toata populatia globului e jidanca. Inclusiv somalezii si aia din trinidad tobago
Aushvitz e in elvetiana, cu accent de argentiniana.
Daca toti infometatii E jidani, atunci cam toata populatia globului e jidanca. Inclusiv somalezii si aia din trinidad tobago
-
poke...nu exista limba argentiniana. Din cate stiu Argentina este tara vorbitoare de olandeza. deci...olandeza trebuia sa zici.
Mr. Belding....da .
Weet-weet...ai intrat in gura lupului. vezi sa nu te pape. :p
Mr. Belding....da .

Weet-weet...ai intrat in gura lupului. vezi sa nu te pape. :p
-
Heyy,
Yo am facut o ciorbita buna de cartofi si acum ma duc sa pap, ce marfa..am gasit la un magazin romanesc borsh la pliculetz....mie imi place mai acrit..
In rest voi ce faceti??....
PS: Intrebare...de ce lumea ii spune lui wEEt-wEEt "uda"....nu are nici o legatura..din cate stiu yo la ud se zice wEt si nicidecum wEEt....
Anyway,
va pup u..
Yo am facut o ciorbita buna de cartofi si acum ma duc sa pap, ce marfa..am gasit la un magazin romanesc borsh la pliculetz....mie imi place mai acrit..
In rest voi ce faceti??....
PS: Intrebare...de ce lumea ii spune lui wEEt-wEEt "uda"....nu are nici o legatura..din cate stiu yo la ud se zice wEt si nicidecum wEEt....
Anyway,
va pup u..
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
de ce ii zice asa ? poate nu stie engleza..si crede ca asa se zice. alta explicatie nu gasesc.
aiurea...ai facut ciorba buna. ai pus si tu trei cartofi la fiert in apa...cu porcarii d'alea la plic..si o numesti ciorba. :bleah:
aiurea...ai facut ciorba buna. ai pus si tu trei cartofi la fiert in apa...cu porcarii d'alea la plic..si o numesti ciorba. :bleah:
-
Poftim??:yD....
A iesit o ciorbita excelenta.....am pus cartofi, telina, albitura si ceapa. Morcovul l-am calit inainte de a aduuga toate legumele ..acrita un pic cu borsuletz si un pic de patrunjel e super bunaaa..pacat ca aici nu se gaseste leushtean. Soacramea a pus cateva fire in curte, a adus din Ro seminte...acum astept sa vina vara sa se faca*p
A iesit o ciorbita excelenta.....am pus cartofi, telina, albitura si ceapa. Morcovul l-am calit inainte de a aduuga toate legumele ..acrita un pic cu borsuletz si un pic de patrunjel e super bunaaa..pacat ca aici nu se gaseste leushtean. Soacramea a pus cateva fire in curte, a adus din Ro seminte...acum astept sa vina vara sa se faca*p
That's my ShiT
-
Ca veni vorba de engleza, am aflat in sfarsit cum se spune "a impulsiona" in engleza. Adica, motivul ptr care stau pe Net de atata timp. M-au ajutat niste fosti colegi de facultate, si era f simplu, dar lutzei de mine ii erau gandurile aiurea. Ii spun si lui OM, ca nici el nu stia "to give an impulse"
Nanuk, ce mishto de tine ca stii sa gatesti... da nu fitzi rele fetelor, daca ziceti toate pe forum ca stiti sa gatiti o sa am probleme ca eu nu stiu, si al meu e foarte suparat din cauza asta.

Nanuk, ce mishto de tine ca stii sa gatesti... da nu fitzi rele fetelor, daca ziceti toate pe forum ca stiti sa gatiti o sa am probleme ca eu nu stiu, si al meu e foarte suparat din cauza asta.
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
Cine a zis ca stiu sa gatesc?..haha..
Stiu sa fac cred ca vreo trei feluri de mancare si-atat..sincer vb..*p..mama mi-a trimis prin mail cateva retete la ciorbite scrise ca la prosti:))...in rest sunt un adevarat dezastru in arta culinara...
Stiu sa fac cred ca vreo trei feluri de mancare si-atat..sincer vb..*p..mama mi-a trimis prin mail cateva retete la ciorbite scrise ca la prosti:))...in rest sunt un adevarat dezastru in arta culinara...
That's my ShiT
-
Oribilul Mosh scrie:Weet-weet...ai intrat in gura lupului. vezi sa nu te pape. :p
Lupu' ar putea sa ma mushte de acea parte a corpului pe care soarele nu a vazut-o ... Oricum , am destule pe cap ca sa ma intereseze ce nu-i convine lupului , am si io viata mea ...
Am vazut azi un curcubeu superb ! Am vrut sa fac poze Pelée-ului si nu am reusit ca era tot in nori si cand am vrut sa ies din masina sa fac poze Atlanticului a inceput sa ploua :cry:
Nanuka .. mi se zice uda ca unii nu au vazut al doilea "e" unii 'or avea probleme cu vedere ... "nu poci drept pentru care ca sa-ti spun" motivul exact .
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Pai ce parte a corpului nu ti-a vazut soarele ? N-ai zis ca faci plaja la nudisti ? 

-
Berry funny *p Pe unele plaje e interzist nudismul asa ca .. nu merci si oricum , ce sa vada soarele tot ? ete na !
Stie el soarele ce nu a vazut .. si nu-ti zic , ca mi-e rusine :p Oricum , pana plec , poate vede soarele tot , cine stie ? Poate o veni vremea frumoasa ..
Stie el soarele ce nu a vazut .. si nu-ti zic , ca mi-e rusine :p Oricum , pana plec , poate vede soarele tot , cine stie ? Poate o veni vremea frumoasa ..
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Weet-weet scrie:
Nanuka .. mi se zice uda ca unii nu au vazut al doilea "e" unii 'or avea probleme cu vedere ... "nu poci drept pentru care ca sa-ti spun" motivul exact .
Asta m-a dus cu gandul la numele actorului Johnny Depp. Am intalnit persoane care in loc sa-i spuna Depp ii spuneau Deep, la tine e invers:YD, oricum a fost prima chestie la care m-am gandit , referitor la nickul tau*p
That's my ShiT
-
Nanuka scrie:mama mi-a trimis prin mail cateva retete la ciorbite scrise ca la prosti
stie mama ce stie

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Uite...ca e trecut de orele 16 si n-am dat nici un post pe ziua de azi. Si ca sa remediem situatia va spun, dragi compatrioti, ca am la cuptor o varza domneasca cu un piept de pui.
-pofta buna, Gabriel !
-multumesc
-pofta buna, Gabriel !
-multumesc
-
De data asta Moshule nu-mi mai faci pofta... a fost ziua cuiva la serviciu si am mancat multe feluri de pizza si de prajiturele f. delicioase. In momentul de fata imi ling degetzelele.
Am stat de vorba pe-aici cu doua fete din Italia, si una erafoarte prietenoasa si frumusica. Stiau deja de mai toate cluburile si parcurile de pe-aici, desi sunt pe la noi doar de o luna. Nu doar cehoaicele sunt simpatice...
Am stat de vorba pe-aici cu doua fete din Italia, si una erafoarte prietenoasa si frumusica. Stiau deja de mai toate cluburile si parcurile de pe-aici, desi sunt pe la noi doar de o luna. Nu doar cehoaicele sunt simpatice...
aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
si eu am mancat la servici niste fursecuri si prajituri cu crema. dar dulciurile nu tin de foame. sunt mai mult la misto.
varza cu pui ramane varza cu pui !
varza cu pui ramane varza cu pui !

-