Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Faza cu maioneza e nasoala, mereu am probleme cand fac salata beuf si de multe ori il pun pe Papa sa o faca (socrutzu).....de obicei o cumpar dar maioneza din comert e groaznica comparativ cu cea facuta acasa......merge doar la cartofi prajiti*p....
Haha cea mai hoaisa faza a fost cand vb cu mami pe net si ma invata online cum sa fac, mi-am adus mixeru langa lap da tot degeaba, s-a taiat......
Weet-weet cum a ieshit salata?:YD....
Muahhhhhhhh va pup you..
Haha cea mai hoaisa faza a fost cand vb cu mami pe net si ma invata online cum sa fac, mi-am adus mixeru langa lap da tot degeaba, s-a taiat......
Weet-weet cum a ieshit salata?:YD....
Muahhhhhhhh va pup you..
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
A iesit buna :yD dar nu mai buna ca aia pe care o face mama ... maioneza pe care o face ea ( de cele mai multe ori tata ) e mai tare decat aia pe care o fac eu ... si eu am folosit ulei de rapitza :shock: care nu e asa gustos ca ala de floarea soarelui si presupun ca are mai putin colesterol ..Maioneza o fac cu lingura de lemn , nu cu mixeru' .. nici nu vreau sa incerc ..
Soacra-mea a comentat , subtil , cand am zis ca am facut eu maioneza : " are mai mult colesterol " kkt ! nu ma intere' ! Aia din comert nu-mi place deloc
Am vazut un tren , Moshule :yD Doar in poza lol Dar cica e un tren pe aici , parca ii zice " trenul bananierilor " nush , nu-mi aduc aminte .. nu cred ca o sa il vad , ca sunt destule locuri unde tre' sa mergem si saptamana urmatoare o sa-mi para asa de scurta :cry:
Soacra-mea a comentat , subtil , cand am zis ca am facut eu maioneza : " are mai mult colesterol " kkt ! nu ma intere' ! Aia din comert nu-mi place deloc
Am vazut un tren , Moshule :yD Doar in poza lol Dar cica e un tren pe aici , parca ii zice " trenul bananierilor " nush , nu-mi aduc aminte .. nu cred ca o sa il vad , ca sunt destule locuri unde tre' sa mergem si saptamana urmatoare o sa-mi para asa de scurta :cry:
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
nu stiu de ce nu se vad. ia sa facem o proba.
daca atasamentul de mai jos se incarca...il dedic jidanului de Nicholas !
daca atasamentul de mai jos se incarca...il dedic jidanului de Nicholas !
- Fişiere ataşate
-
- 000_0020_0001_jpg.jpg (87.64 KiB) Vizualizat de 3617 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Necko scrie:Derbedeule, stii cit e ceasul? la ora asta pui tu poze cu... chiar! cine-i in poza?
Necko a scris pe subiectul nostru exclusivist...desi face parte si dintr-un alt subiect exclusivist !
BLASFEMIE ! BLASFEMIE !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Vorbind despre trenuri
am planuit o excursie la un County fair in Northampton weekendul asta. Am fost shi anul trecut, tipii au o gramada de locomotive cu aburi de pe vremea lui Pazvante... shi inca functzioneaza
am planuit o excursie la un County fair in Northampton weekendul asta. Am fost shi anul trecut, tipii au o gramada de locomotive cu aburi de pe vremea lui Pazvante... shi inca functzioneaza
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
NVM am rezolvat singura ca doar nu mai am 5 ani. Pfuai vreau o cafea aaaa , o felie de paine prajita si o TIGARE, asta ar merge pe "Buna dimineata Necko", dar cum sunt prea lenesa postez aici. Asa ma duc sa citesc cartea aia de *p yoga, si sa pun in practica ce citesc
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Nu vreau sa scriu pe " turism " asa ca pun aici ceva poze .. una din ele , este facuta special pentru un forumist .. care ma detesta *p
Monk , Moshule , dragilor , nu am nici o poza special facuta pentru voi ... Aseara s-a oferit cineva sa-mi faca o poza , dar am refuzat .. nu exista nici o poza cu mine , pentru ca .. mi-e mila de camera .. Daca vreti poze cu Fort-de-France sau cu niste caini superbi , sau cu vulcanul Pelée , o sa le pun aici .. Trenuri , nu am .. camera nu o iau cu mine , la mare , ca sa fac poze fetelor care-s topless .. asa ca .. numai peisaje :p
Monk , Moshule , dragilor , nu am nici o poza special facuta pentru voi ... Aseara s-a oferit cineva sa-mi faca o poza , dar am refuzat .. nu exista nici o poza cu mine , pentru ca .. mi-e mila de camera .. Daca vreti poze cu Fort-de-France sau cu niste caini superbi , sau cu vulcanul Pelée , o sa le pun aici .. Trenuri , nu am .. camera nu o iau cu mine , la mare , ca sa fac poze fetelor care-s topless .. asa ca .. numai peisaje :p
- Fişiere ataşate
-
- Pelée.JPG (27.78 KiB) Vizualizat de 3601 ori
-
- pentru_.JPG (60.89 KiB) Vizualizat de 3603 ori
Anti pro-ana
-
ce-i acolo in apa ca nu vad bine ?
ia mah camera cu tine la plaja si pozeaza niste negrese in tzatzele goale ? ce esti bula ?
ia mah camera cu tine la plaja si pozeaza niste negrese in tzatzele goale ? ce esti bula ?

-
Ce urat vorbesti ! :mad:
Nu am vazut nici o creola ( *p ) topless , am vazut numa niste tanti batrane , la vreo 60 de ani , topless , atat ... si ceva pustoaice de la 2 la 10 ani .. asa ca , nimic interesant ... Asa ca , nu vorbi urat , ca nu e vina mea ca lumea nu vrea sa se dezbrace *p
In apa nu e nimic , sunt doar valurile .. asta a fost intentia mea . Majoritatea pozelor , le-am facut din masina .. si multe nu sunt asa bune , dar mie-mi plac , mai ales pozele facute noaptea .
Nu am vazut nici o creola ( *p ) topless , am vazut numa niste tanti batrane , la vreo 60 de ani , topless , atat ... si ceva pustoaice de la 2 la 10 ani .. asa ca , nimic interesant ... Asa ca , nu vorbi urat , ca nu e vina mea ca lumea nu vrea sa se dezbrace *p
In apa nu e nimic , sunt doar valurile .. asta a fost intentia mea . Majoritatea pozelor , le-am facut din masina .. si multe nu sunt asa bune , dar mie-mi plac , mai ales pozele facute noaptea .
Anti pro-ana
-
creola e una si negresa e alta.
si unde am vorbit urat ?
si unde am vorbit urat ?
-
Asta am zis si eu , " negresa " e diferit de " creola " . Nu imi place sa aud " negresa , negrotei , cioara " e urat ! Si nu sunt tzatze , sunt sani *p
Aici nu sunt negri , aici sunt creoli .. limba bastinasilor este creola . Uneori e greu sa inteleg ce zic unii in franceza , din cauza accentului creol .. si de cele mai multe ori , oamenii folosesc cuvinte in creola , ceea ce face sa nu intzeleg nimic ;P mai ales cand e vorba de glume ...
Plec , peste o ora , sper eu , la plaja .. si sper sa fac ceva poze
Aici nu sunt negri , aici sunt creoli .. limba bastinasilor este creola . Uneori e greu sa inteleg ce zic unii in franceza , din cauza accentului creol .. si de cele mai multe ori , oamenii folosesc cuvinte in creola , ceea ce face sa nu intzeleg nimic ;P mai ales cand e vorba de glume ...
Plec , peste o ora , sper eu , la plaja .. si sper sa fac ceva poze

Anti pro-ana
-
bine. atunci nici mie sa nu mi se mai zica jidan. ci ..evreu. *p
-
Meanie darken !
Moshule , io nu ti-am zis jidan .. tu ti-ai zis jidan :p Si oricum , io nu o sa-ti zic nici jidan nici evreu :p
Nanuka , atunci cand ajung acasa , o sa ma ocup de poze , aici am conexiune cam proasta si nici nu am multe poze ... Poate ajung si eu sa fac ceva poze in nord :mad:
Moshule , io nu ti-am zis jidan .. tu ti-ai zis jidan :p Si oricum , io nu o sa-ti zic nici jidan nici evreu :p
Nanuka , atunci cand ajung acasa , o sa ma ocup de poze , aici am conexiune cam proasta si nici nu am multe poze ... Poate ajung si eu sa fac ceva poze in nord :mad:
Anti pro-ana
-
Aha...Weet-weet. Deci ma desconsideri. Imi desconsideri rasa. Nici macar nu vrei sa pronuntzi. Gata...m-am suparat. E clar...ai ceva impotrivra evreilor. In nici un caz nu ma asteptam la tine sa fi rasista.

-
Ieri am fost la cumparaturi, mi-am luat o bluza alba, un gel de dus care miroase super a mandarine si a ceai verde, pentru dusurile mele de relaxare, si ciocolata alba delicioasa.
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
bravo tzie
eu caut o noua jacketa de piele de adaugat la colectzie...
O sa am nevoie deun shifonier nou cat de curand
eu caut o noua jacketa de piele de adaugat la colectzie...
O sa am nevoie deun shifonier nou cat de curand
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
ce bogata esti darken. eu nu am bani sa-mi cumpar un tricou din piatza...si tu iti iei jacketa de piele.
-
Oribilul Mosh scrie:Aha...Weet-weet. Deci ma desconsideri. Imi desconsideri rasa. Nici macar nu vrei sa pronuntzi. Gata...m-am suparat. E clar...ai ceva impotrivra evreilor. In nici un caz nu ma asteptam la tine sa fi rasista.
Da da da da da bineinteles Moshule . Uiti ca sunt maritata cu un creol ? *p Deci nu sunt rasista , ar fi o tampenie ! Nu am nimic cu evreii ... eventual am ceva cu tine sau cu Hades .. Si nu am nimic impotriva homosexualilor , altfel nu as mai vorbi cu Monk

Si eu vreau ciocolata alba :cry: si vreau sa merg la plaja si sa ii ia naiba pe aia de la Mercedes :mad:
Cine e Rootzschke ???
Later : Gata , stiu :yD
Anti pro-ana
-