Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Da...stim ca iei cate 300 mii de 5 ori pe luna ! 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
...mai vezi bere o poola!!
si eu care vroiam sa te cinstesc cu un metru de bere nemtzeasca nefiltrata in baru' ala din spate de la fostul Bingo Europa :p
Acum gata...te-ai lins pe bot.
N-am de unde...abia am luat 600.000 luna asta :p
Pishatule!
si eu care vroiam sa te cinstesc cu un metru de bere nemtzeasca nefiltrata in baru' ala din spate de la fostul Bingo Europa :p
Acum gata...te-ai lins pe bot.
N-am de unde...abia am luat 600.000 luna asta :p
Pishatule!

-

Love2Fly - Junior Member
Asta e. Te duci cu Titina si bei cu ea bere. Pe urma plecati si daca e frig afara...ii incalzesti mainile 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Atunci mergeti si va plimbatzi in Cismigiu si discutati despre romantismul operei lui Arthur Rimbaud sau despre asemanarile dintre Jules Laforgue si Emily Dickinson. :p
-

Ce banci moderne avetzi acum. Nu ca pe vremea mea...niste junghiuri...pe care scriam tot felul de prostii...de la echipe de fotbal...pana la subiecte de teza la chimie 

-

-

monk - Mesaje: 2747
Titino..eu ies cu tine...doar daca-ti iei limba in gura cu mine. Altfel ma duc cu Jasmi..si fac ce am de facut..pentru o pizza 

-

ce-ai jadore ? ti-e sila de pizza ? stim ca ai bulimie...dar totusi...pizza e ok, nu ? 

-

-

monk....jumate din portia mea de ce tre sa dau...sau jumate de pizza ?
sincer...nu ti-as da din nici una
sincer...nu ti-as da din nici una

-

Incepetzi sa va rugatzi pt Crash pt k tocmai mi s-a comunicat pe YM modul in care va fi executat!
saracu ` ! pt toti care au tinut macar putin la el...desi era greu de suportat...rugati-va !!!asta e tot ce puteti sa faceti :p
Tarta mea cu jeleu kiwi si capsuni face pronosticuri si le mistretzeshte doar doar o iesi el primu !
Eu mor de somn...k asa e dupa nopti nedormite ( intai in Twice...dupa aia la Crash...dupa aia.....etc etc ) ! N-am ce face....rezist ca sa salvez aparentele !
Buna seara locomotive! Titina nici macar moshu nu vine cu tine weekendul asta k avem alte treburi !! :p vezi poate vrea Crash...ca ultima dorinta inainte sa...u know
Ca tot intreba de tine pe aici zilele trecute!
Jadore :love: esti tare simpatica
monk...ma bag k sunt geloasa ma...cobor din copac pt Jadore...nu pt tine
saracu ` ! pt toti care au tinut macar putin la el...desi era greu de suportat...rugati-va !!!asta e tot ce puteti sa faceti :p
Tarta mea cu jeleu kiwi si capsuni face pronosticuri si le mistretzeshte doar doar o iesi el primu !
Eu mor de somn...k asa e dupa nopti nedormite ( intai in Twice...dupa aia la Crash...dupa aia.....etc etc ) ! N-am ce face....rezist ca sa salvez aparentele !
Buna seara locomotive! Titina nici macar moshu nu vine cu tine weekendul asta k avem alte treburi !! :p vezi poate vrea Crash...ca ultima dorinta inainte sa...u know
Ca tot intreba de tine pe aici zilele trecute!
Jadore :love: esti tare simpatica
monk...ma bag k sunt geloasa ma...cobor din copac pt Jadore...nu pt tine

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
pai normal .. cobcor sa o bati ca sa ma iei inapoi ! ... no chance ... hai inappoi sus ca se raceste creanga
-

N-ai de unde sa stii ! Poate poate apare de undeva...! Poate vine Lestat cu vreun vampir ...! Poate poate! By the way...Lestat e super mishto!
( din posturile citite zic...k in rest nu stiu )
( din posturile citite zic...k in rest nu stiu ) like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
Jadore..asa as putea spune si eu despre Il Capo..ca umbla cu fetite mici ca tine....daca tot e sa fim gretzosi !
-

Moshule 1 la mana de la mine la titina e cale lunga..asa ca nu compara 2. De unde stii ca `Capo umbla cu mine?poate nu umbla cu mine, sau poate eu nu umblu cu el :p 3. Nu poti compara din mai multe puncte de vedere, sa fi sigur de asta :o
PATRU: YOU CAN'T TAKE A JOKE :kiss:
PATRU: YOU CAN'T TAKE A JOKE :kiss:
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member