Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Ca in fiecare seara ..si de aceasta data voi trage cortina. Nu-i nimic..in 4 ore jumate o ridica k@tzy care ne va anuntza ca azi e vineri...si maine e sambata.
La incheierea programului tre' sa o laud pe Koala..locomotiva cu cele mai lungi posturi, pline de substanta, sens si nu in ultimul rand coerente si amuzante. La polul opus...Love2Fly care tinde spre mintea Titinei
Noapte buna, loco !
----------------------
Buna dimineatza, k@tzy !
Salut, eye-ule ! Vezi pe ce loc ai iesit la ultima etapa de prono Cupele Europene ! :p
La incheierea programului tre' sa o laud pe Koala..locomotiva cu cele mai lungi posturi, pline de substanta, sens si nu in ultimul rand coerente si amuzante. La polul opus...Love2Fly care tinde spre mintea Titinei
Noapte buna, loco !
----------------------
Buna dimineatza, k@tzy !
Salut, eye-ule ! Vezi pe ce loc ai iesit la ultima etapa de prono Cupele Europene ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
La mine`i ora 3:00....deci in RO ar trebui sa fie 5...
Ca si Hades si eu mananc biscuiti...dar cred k Hades doarme dus deja la ora asta si a terminat biscutii.
Am auzit ca un brad de Craciun bate spre 2milioane anul asta in Ro....huo!Ce preturi..
Care`mi trimite si mie Par Avion niste portocale si o bucata de pizza,sa simt si eu spiritul Craciunului apropiandu-se...? ;D
Buna dimineata K@tzy,in curand te trezesti si tu...:kiss:
Ca si Hades si eu mananc biscuiti...dar cred k Hades doarme dus deja la ora asta si a terminat biscutii.
Am auzit ca un brad de Craciun bate spre 2milioane anul asta in Ro....huo!Ce preturi..
Care`mi trimite si mie Par Avion niste portocale si o bucata de pizza,sa simt si eu spiritul Craciunului apropiandu-se...? ;D
Buna dimineata K@tzy,in curand te trezesti si tu...:kiss:
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-

Matrashita - Mesaje: 804
k@tzy ...ai uitat sa spui ce zi e azi si ce zi e maine. si nici tanananana n-ai facut ~(
Buna dimineatza loco ! Plec si eu la munca....poate castig si eu azi 100 mii, ca Love2Fly :yD
Buna dimineatza loco ! Plec si eu la munca....poate castig si eu azi 100 mii, ca Love2Fly :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Neatza Moshule...inca inca mai rod la biscuitii mey
Ia si mie ceva de banii p care`i castigi,nu fii zgarcit...k sunt si eu un jidan sarac:p
Ia si mie ceva de banii p care`i castigi,nu fii zgarcit...k sunt si eu un jidan sarac:p
-

iti iau o poola daca vrei ! *p
gata...am pleca...ca ma cearta sefu' p'ormo....
-

Cred k mi s-ar potrivi mai bine CU-matra:)
Face nopti albe,asta face...ca nu poate respira(raceala naibii!) si ii e frica sa nu moara in somn...:p
Ce face zburatoru` meu preferat?
Face nopti albe,asta face...ca nu poate respira(raceala naibii!) si ii e frica sa nu moara in somn...:p
Ce face zburatoru` meu preferat?
-

Pishatul de Moshu s-a dus sa faca un ban sa-mi aduca mie biscuiti...dak s`o indura intr`un final..
Vreau acasaaaaaaa........vreau bradul meu de Craciun ca anu` trecut:(
Aaaaaaaa!!!!!!!
Vreau acasaaaaaaa........vreau bradul meu de Craciun ca anu` trecut:(
Aaaaaaaa!!!!!!!
-

Matrashita...esti o pishata ! De ce preiei vorbe inventate de mine si le folosesti ?
Pentru vorba cu pishatu...patent au doar Hades, monk si Love2Fly.
Love2....Driving home for Christmas...este o melodie pe care o canta multzi artisti. Unul dintre ei este si Chris Rea.
Pentru vorba cu pishatu...patent au doar Hades, monk si Love2Fly.
Love2....Driving home for Christmas...este o melodie pe care o canta multzi artisti. Unul dintre ei este si Chris Rea.
-

Aia e moshule! m-am interesat si cica asha e.
A propos....datorita formatarii premature a HDD-ului meu sunteti rugat daca se poate sa-mi acordati intr-o zi cateva minute in care sa-mi repuneti (rescrieti) radioheadul si the doorsul, the smiths pe niste blankuri + pozele si filmele de la intalniri forumiste dat fiind faptul ca NU MAI AM NIMIC
NU MAI AM NIMIC!!!
V-as fi profund recunoscator + 2 beri la fanutza sunt asigurate si daca e prea frig hai, treaca de la mine, doo beri in BS :p
Pt. informatii si detalii va rog sa apelati cu incredere nr. de tel. al subsemnatului..
A propos....datorita formatarii premature a HDD-ului meu sunteti rugat daca se poate sa-mi acordati intr-o zi cateva minute in care sa-mi repuneti (rescrieti) radioheadul si the doorsul, the smiths pe niste blankuri + pozele si filmele de la intalniri forumiste dat fiind faptul ca NU MAI AM NIMIC
NU MAI AM NIMIC!!!
V-as fi profund recunoscator + 2 beri la fanutza sunt asigurate si daca e prea frig hai, treaca de la mine, doo beri in BS :p
Pt. informatii si detalii va rog sa apelati cu incredere nr. de tel. al subsemnatului..

-

Love2Fly - Junior Member
Love2...vorbim maine in BS....sa vedem ce se poate face !
Acum ma reintorc la munca. Mai vorbim diseara....
Acum ma reintorc la munca. Mai vorbim diseara....
-

*Tralalalaaaaaaaaaa'u de riguare*
Buna seara locomotive, e intuneric , deci ash putea sa va spun buna seara. Toma m'am trezit din suomnu meu de dupa' amiaza. Nu ash renuntza la suomnu meu de dupa amiaza pentru nimic in lume:D
Printre altele, pentru maine tre sa fac ordine& co. la mine in camera, dar bineintzeles ca las asta pentru maine dimineatza shi ma voi aglomera.
Am racit, jooy, de mult n'am mai facut p'asta, ma duc sa'i contaminez p'ailaltzi;n
Buna seara locomotive, e intuneric , deci ash putea sa va spun buna seara. Toma m'am trezit din suomnu meu de dupa' amiaza. Nu ash renuntza la suomnu meu de dupa amiaza pentru nimic in lume:D
Printre altele, pentru maine tre sa fac ordine& co. la mine in camera, dar bineintzeles ca las asta pentru maine dimineatza shi ma voi aglomera.
Am racit, jooy, de mult n'am mai facut p'asta, ma duc sa'i contaminez p'ailaltzi;n
- kahlan
- Junior Member
Cartea ie in curs de desfashurare, interesant este ca ai mei inca nu s'au obishnuit cu asta:D
Zilele aste, ce'i drept, nu m'am ocupat la fel de mult, avand teme, apoi ducand la ore tarzii anumite activitatzi in afara de citit.Dar merge bine~)
peseu-clocatzilor, puate va trezitzi clocatzi de tot intr'o zi:D
Zilele aste, ce'i drept, nu m'am ocupat la fel de mult, avand teme, apoi ducand la ore tarzii anumite activitatzi in afara de citit.Dar merge bine~)
peseu-clocatzilor, puate va trezitzi clocatzi de tot intr'o zi:D
- kahlan
- Junior Member
super tare....si-a adus domne aminte....STARCRAFT...jocul tineretzii mele :p
Thanks God for cold fusion
Gata! plec si eu de la munci. Ma asteapta o pizza fierbinte pe undeva prin vreo pizzerie!
V-am pupat pe portofele! :bye:
-

Love2Fly - Junior Member
salutare !
Crash...maine nu vin d'acasa la intalnire...si nu ma car cu cd-urile dupa mine. Vin duminica pe la tine. Pregatesti si tu ceva de mancare, o bautura. OK ?
n-am primit numerele. zi-le aici !
Crash...maine nu vin d'acasa la intalnire...si nu ma car cu cd-urile dupa mine. Vin duminica pe la tine. Pregatesti si tu ceva de mancare, o bautura. OK ?
n-am primit numerele. zi-le aici !
-

le are Hades. a zis ca tzi le imprumuta numai daca-ti iei limba in gura cu el...sambata in Backstage !
-