Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
fricoasa..ca'ntotdeauna ! 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
bine,bine ! ai o bombonica de la mine ! 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

nu-ti cer nimic in schimb.
e Craciunul. vreau sa fac o fapta buna ~)
e Craciunul. vreau sa fac o fapta buna ~)
-

vazand ca situatia e critica ... si descoperind ca 80 % din persoanele de la mine din cartier voteaza cu bonbonel .. am decis sa fraudez alegerile si sa bag in deruta pe cei care se duc la vot ... sa nu mai stie unde e sectia ...
ca aia care voteaza cu basescu sun oameni cu capu pe umeri si nu au nevoie de indicatoare.
azi cand am iesit de la liceu m-am intalnit cu stimatul domn love doi fly ... nu stiu ce cauta in zona ... cred ca iar s-a apucat sa distribuie droguri in liceu. :yD
ca aia care voteaza cu basescu sun oameni cu capu pe umeri si nu au nevoie de indicatoare.
azi cand am iesit de la liceu m-am intalnit cu stimatul domn love doi fly ... nu stiu ce cauta in zona ... cred ca iar s-a apucat sa distribuie droguri in liceu. :yD
- Fişiere ataşate
-
- DSC01036.JPG (150.08 KiB) Vizualizat de 1821 ori
-

monk - Mesaje: 2747
Buna seara locomotive :love:
Ati vazut " The Incredibles" ? Daca da...il stiti pe super-eroul care arunca cu gheatza? Avem si noi unul printre noi...eu sunt deja inghetzata! Nu e super-erou...dar de la o vreme totul e de ghetza pe langa el !
Mie nu imi place...ma obisnuisem altfel...nu credeam k daca vine iarna ingheatza locomotivele! Pacat !
Ati vazut " The Incredibles" ? Daca da...il stiti pe super-eroul care arunca cu gheatza? Avem si noi unul printre noi...eu sunt deja inghetzata! Nu e super-erou...dar de la o vreme totul e de ghetza pe langa el !
Mie nu imi place...ma obisnuisem altfel...nu credeam k daca vine iarna ingheatza locomotivele! Pacat ! like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
salutare!
bah moshule, ai zis k sambata... mi-am facut si yo planuri. duminica nu o sa fiu in bucuresti si in mare parte nici sambata. dar imi facusem timp special k sa vin sa iau cd-urile.
bah moshule, ai zis k sambata... mi-am facut si yo planuri. duminica nu o sa fiu in bucuresti si in mare parte nici sambata. dar imi facusem timp special k sa vin sa iau cd-urile.
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-

CrAsh0v3r - Mesaje: 899
monk scrie:azi cand am iesit de la liceu m-am intalnit cu stimatul domn love doi fly ... nu stiu ce cauta in zona ... cred ca iar s-a apucat sa distribuie droguri in liceu. :yD
Greshit....le distribui "ajutoarelor" mele din licee :p si in Mishu' cred ca stie tot forumul cine e cel mai "pishator" traficant de droguri.
btw...vreau si eu o placutza din aia :p
Azi iar am condus prin pantelimon fara carnet. Mi s-a urat cu viata
La anu' fac scoala de soferi, nu mai tine!!!
-

Love2Fly - Junior Member
Ca sa vina sa ia filmele...mi-e rau cu greatza si cu multe altele...printre ingrediente ar mai fi si oameni ocupati carora desi nu ne-au vazut de luni de zile isi fac timp doar k sa ia cd-urile
! ce trist !!!
! ce trist !!! like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
Crash...sunt eu vinovat ca maine m-a invitat nasha Marioara la ziua ei ?
Eu imi facusem planuri sa vin duminica pe la tine...cu filmele !
Eu imi facusem planuri sa vin duminica pe la tine...cu filmele !
-

kayla e dealerul tau ?!?!?!?! nu ma asteptam la ea ... sinecer ....
placutze nu mai am ca una a luat-o colegu celalalt .. daca vrei mai shparlim maine una.
placutze nu mai am ca una a luat-o colegu celalalt .. daca vrei mai shparlim maine una.
-

Moshule... Spune tu cateva cuvinte despre poza asta ;D :
- Fişiere ataşate
-
- DSC00847.JPG (703.02 KiB) Vizualizat de 1814 ori
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Ce mai pot spune ? Un pantof de mare domn...cum Love2Fly viseaza de ani buni sa-si cumpere. Pacat ca fac cat salariul sau pe 5 luni !
-

Oribilul Mosh scrie:Ce mai pot spune ? Un pantof de mare domn...cum Love2Fly viseaza de ani buni sa-si cumpere. Pacat ca fac cat salariul sau pe 5 luni !
Adevaru' e ca nu mi-am mai cumparat pantofi de vreo 3 ani....aceleasi 5 perechi le am
. Oricum...planuiesc sa-mi iau o pereche din Europ....pardon....Leonardo :p da' neaparat cu botu' ascutzit ca marii domni 
-

Love2Fly - Junior Member
-

Gata. Ma duc si eu la culcare....fara frica ca maine ma trezeste ceasul la 8:21. Somn de voie....
Noapte buna, Love2Fly ! Uite..ma duc sa mai numar banii 1data...si ma culc si eu.
Maine am promise 1 bere de la Jasmina si 2 beri de la monk. Abia astept sa ma uit la tine cum cheltui bani din propriul buzunar....
Noapte buna, Love2Fly ! Uite..ma duc sa mai numar banii 1data...si ma culc si eu.
Maine am promise 1 bere de la Jasmina si 2 beri de la monk. Abia astept sa ma uit la tine cum cheltui bani din propriul buzunar....
-

buna dimineatza katzy!!
mah io ma oftic: azi daca ajung la intalnire pot sta numai o ora shi ceva...doar atat
nashpa..
k taica-miu tre sa fie undev al 7:30 shi atunci ma ia p la 7 de-acolo.e careva p'aci care s-ar gandi sa faca o fapta buna shi sa mearga cu mine pana la arcu de trumf macar(ca de-acolo pot shi singura
),ca sa pot ajunge singura acasa shi sa stau mai mult la intalnire....? 
mah io ma oftic: azi daca ajung la intalnire pot sta numai o ora shi ceva...doar atat
nashpa..
k taica-miu tre sa fie undev al 7:30 shi atunci ma ia p la 7 de-acolo.e careva p'aci care s-ar gandi sa faca o fapta buna shi sa mearga cu mine pana la arcu de trumf macar(ca de-acolo pot shi singura
),ca sa pot ajunge singura acasa shi sa stau mai mult la intalnire....? 
- Titina
- Junior Member
titino te scosei si io dupa o saptamana de ignore pe forum si ma faci sa te pun la loc ....
acu, sincer .. chiar crezi ca cuiva ii pasa atat de mult ? io as zice mersi daca m-ar duce pana la taxi ...
acu, sincer .. chiar crezi ca cuiva ii pasa atat de mult ? io as zice mersi daca m-ar duce pana la taxi ...
-