Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Titina..dar cu toate acestea tu iti iubesti verisorul, nu ? ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
vita, care esti tu ... am optiune sa dau sa citesc unu sau 2 mesaje .. asta cand vad ca se mai iau si altii de tine sa vad ce iti debiteaza mintea aia ..
-

monk - Mesaje: 2747
miraculosule, optservez ca ti-e jena sa spui uamenilor de bine scoru de azi dinmineata
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
nu mi-e jena eye-ule. dar prefer sa o fac in particular...nu sa ma fac de ras in fatza unui forum intreg...
uite :
oribilul_mosh: m-a batut eye cu 2-1
Cesar : heheh
---------
Titina...pt. 100 mii te unde vrei tu. Te trec si granitza :N
uite :
oribilul_mosh: m-a batut eye cu 2-1
Cesar : heheh
---------
Titina...pt. 100 mii te unde vrei tu. Te trec si granitza :N
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Buna ziooa locomotive, I'm alive now:D
Sunt inca in tratative cu mama, deci aparitzia mea la intalnire nu este sigura, piretenii shtiu de ce!
In alta ordine de idei(shtiu, a devenit tic) a venit tata cu cumparaturile, revin in o tzira!
Sunt inca in tratative cu mama, deci aparitzia mea la intalnire nu este sigura, piretenii shtiu de ce!
In alta ordine de idei(shtiu, a devenit tic) a venit tata cu cumparaturile, revin in o tzira!
- kahlan
- Junior Member
Nuapte buna Iuana !!
Di ce ti simtzi aiuria ? E abia 23..si maine e duminica (cum chiar tu ai zice) ...si dupa duminica vine luni...
Intr-o cu totul alta ordine de idei...:p ce intalnire imensa a fost azi...waaa...! si ce de locomotive...o gara intreaga !
Grapefruitul meu amarui...tu ce mai faci ?Ce mai zici ?
Di ce ti simtzi aiuria ? E abia 23..si maine e duminica (cum chiar tu ai zice) ...si dupa duminica vine luni...
Intr-o cu totul alta ordine de idei...:p ce intalnire imensa a fost azi...waaa...! si ce de locomotive...o gara intreaga !
Grapefruitul meu amarui...tu ce mai faci ?Ce mai zici ? like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
Da, au fost multe locomotive. Totusi a lipsit Love2Fly...care a motivat ca nu vine la intalnire pentru ca este neras. Cu toate acestea stiu foarte bine ca a fost in Bugatti cu prietenii sai cm-isti. Asteptam impresii de la el. De asemenea tin sa-l felicit pe Love2 ca este un pishat invizibil !
De asemenea a absentat si SatyR...care oricum pana la echinoctiu de primavara nu mai iese din casa.
In rest se pare ca au fost prezentzi cam toti pishatii din depou. Evident...cei ce stau in Bucuresti !
Maine e duminica..dar nu ca oricare alta. Voi merge la votare...si voi anula votul unui dobitoc de prin satele Moldovei. Daca intelegetzi ce vreau sa spun.....
Koala...la voi in padure...cine e presedintele ursilor ?
De asemenea a absentat si SatyR...care oricum pana la echinoctiu de primavara nu mai iese din casa.
In rest se pare ca au fost prezentzi cam toti pishatii din depou. Evident...cei ce stau in Bucuresti !
Maine e duminica..dar nu ca oricare alta. Voi merge la votare...si voi anula votul unui dobitoc de prin satele Moldovei. Daca intelegetzi ce vreau sa spun.....
Koala...la voi in padure...cine e presedintele ursilor ?
-

S-a jucat Satyr cu mine! asa cum te joci cu un urs pufos si friguros ca mine...tocmai coborat din eucalipt pt un joc dublu de biliard! 1-1
noroc k mai lasa el de la el...un mare jucator locomotiva inactiva Satyr !
Satyr nu iese din casa din motive lesne de inteles pt cunoscatori...uraste iarna
acum e izolat undeva doar cu calculatoru si semneaza zilele in calendar cu un creion chimic ...! trec greu zilele pt el...singurul contact cu lumea reala suntem noi...forumistii ! :p
Maine e duminica si nu va zic ce fac ca ma trimiteti pe locomotivele la scoala...va zic doar k ce fac o sa fac in grup :p (despre un proiect e vorba ) !
La mine in padure presedintele ursilor e un urs...s-a ales dintre Koala, Panda, Brun ...si s-a nimerit k presedinte sa fie Koala pt k intrunea toate cerintele (era lenes ...parea drogat tot timpu` si invartea diverse afaceri...:p) ! Tocmai de-aia la mine in padure sunt un urs privilegiat
noroc k mai lasa el de la el...un mare jucator locomotiva inactiva Satyr !
Satyr nu iese din casa din motive lesne de inteles pt cunoscatori...uraste iarna
acum e izolat undeva doar cu calculatoru si semneaza zilele in calendar cu un creion chimic ...! trec greu zilele pt el...singurul contact cu lumea reala suntem noi...forumistii ! :p
Maine e duminica si nu va zic ce fac ca ma trimiteti pe locomotivele la scoala...va zic doar k ce fac o sa fac in grup :p (despre un proiect e vorba ) !
La mine in padure presedintele ursilor e un urs...s-a ales dintre Koala, Panda, Brun ...si s-a nimerit k presedinte sa fie Koala pt k intrunea toate cerintele (era lenes ...parea drogat tot timpu` si invartea diverse afaceri...:p) ! Tocmai de-aia la mine in padure sunt un urs privilegiat

like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Cum ai petrecut cu prietenii tai in Bugatti ? 

-

Cum n-au femei ? Cunosc eu cel putin doua ! Totusi...cu cine te-ai intretinut p'acolo ? Ce-ati mancat ? Cine a platit ?
-

doamnelor si domnilor vreau sa va anunt ca Dia este idola mea in viatza cand vine vorba de facut de cacat un om !.....
-

Ce printese :love: sa zbori ?dezvolta pe subiect...sa se bucure si Katzy sau Titina...k tu le zici printzese pe cand Zoso le zice doar "iepurashi"..la amandoua la fel!
Dezvolta tu...k eu ma culc!! Noapte buna locomotive!
Dezvolta tu...k eu ma culc!! Noapte buna locomotive!

like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

-

noapte buna, locomotive !
Koala...sa nu-l lasi pe monk sa-ti bage mana la pi#da !
Koala...sa nu-l lasi pe monk sa-ti bage mana la pi#da !

-

Buna dimineatza locomotive!
Astazi am aflat shi eu de unde mi se trag starile somnlolente , shi anume de la un tratament de care mai bine nu vorbim.
Locomotiva SatyR e inca in pragu de convingere in ceea ce priveshte iarna. Shtiu ce zic.
In cu totut shi cu totu alta ordine de idei(paana sa zic asta am shi uitat ce vroiam sa spun)
Love to fly, shtii vorba, "printzesa lu tata";n
Zoso, tre sa vorbim de fazele cu "hepurashi".
Hai ca am epuizat ideile pe moment, trezitzi'va!:D
Astazi am aflat shi eu de unde mi se trag starile somnlolente , shi anume de la un tratament de care mai bine nu vorbim.
Locomotiva SatyR e inca in pragu de convingere in ceea ce priveshte iarna. Shtiu ce zic.
In cu totut shi cu totu alta ordine de idei(paana sa zic asta am shi uitat ce vroiam sa spun)
Love to fly, shtii vorba, "printzesa lu tata";n
Zoso, tre sa vorbim de fazele cu "hepurashi".
Hai ca am epuizat ideile pe moment, trezitzi'va!:D
- kahlan
- Junior Member
Buna, k@tzy !
Mi-a placut cum m-ai imbratisat ieri la plecare. Ca pe un animal bolnav
Mi-a placut cum m-ai imbratisat ieri la plecare. Ca pe un animal bolnav

-

moshule pai tu esti si animal ... si bolnav ... bolnav de mai multe boli :
- bulimie
- schizofrenie
- imbatranire prematura
- obezitate
si lista poate continua
- bulimie
- schizofrenie
- imbatranire prematura
- obezitate
si lista poate continua
-

Bulimie ? M-ai vazut pe mine sa borasc dupa ce mananc ?
Spre deosebire de tine..macar nu sufar de homosexualitate
Spre deosebire de tine..macar nu sufar de homosexualitate

-

-

A..apropos...de asta.
Ma contacteaza ieri Daimon de pe forum pe YM...si nu stiu de unde intelesese el ca eu sunt homo. Si cica..."n-am nimic cu astia ca voi ! "
Ma contacteaza ieri Daimon de pe forum pe YM...si nu stiu de unde intelesese el ca eu sunt homo. Si cica..."n-am nimic cu astia ca voi ! "

-