Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Noapte buna a tutti putana del mondo :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Nu-mi spune doar ca "asa e"... Spune-mi ce te-am rugat sa-mi spui!
Noapte buna iubire (L2F), sa ma visezi frumos, sa te scoli fericit, te sarut acolo unde iti place tie!
Moshule... Porcule! M-ai da tu pe mine pe o bere si o pizza?
Noapte buna iubire (L2F), sa ma visezi frumos, sa te scoli fericit, te sarut acolo unde iti place tie!
Moshule... Porcule! M-ai da tu pe mine pe o bere si o pizza?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Pai daca ai fi 100 mii...ce poola mea sa fac cu tine ??? Vrei sa ling banii ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Eu nu te compar cu nimic. Pentru mine esti UNICA :p
Noapte buna pentru a 54 a oara. Acum chiar ma culc.
Noapte buna pentru a 54 a oara. Acum chiar ma culc.

-

nu ma mai baga nimeni in seama.
shi nimeni nu te ia in bratze ca pe un animal bolnav.
Acum am venit acasa, fiind trezita de zgomotu facut de parintzi cand vroiai sa plece. Fara mine. Mai cunosc exemplare. M'au luat shi pe mine juma din pat dupa ce m'am rugat de ei. Am facut bine ca am mers cu ei, m'am facut cu o caciula.
I.a.o.d.i, mi'e fuame , pt ca nu am mancat de dimineatza. Vb mai incolo
Va salut locomotive!
Te salut locomotiva!
shi nimeni nu te ia in bratze ca pe un animal bolnav.
Acum am venit acasa, fiind trezita de zgomotu facut de parintzi cand vroiai sa plece. Fara mine. Mai cunosc exemplare. M'au luat shi pe mine juma din pat dupa ce m'am rugat de ei. Am facut bine ca am mers cu ei, m'am facut cu o caciula.
I.a.o.d.i, mi'e fuame , pt ca nu am mancat de dimineatza. Vb mai incolo
Va salut locomotive!
Te salut locomotiva!
- kahlan
- Junior Member
Locomotiva este una singura...dupa cum se vede si in imagine...
Ce caciula ti-ai luat ? D'aia de neam prost cu urechi ?
Ce caciula ti-ai luat ? D'aia de neam prost cu urechi ?
- Fişiere ataşate
-
- DSC01158.JPG (553.09 KiB) Vizualizat de 3236 ori
-

-

monk - Mesaje: 2747
monk scrie:bai nea asta .... locomotiva .. ce cautai matale la busteni
nimic special. cu Hades la plimbare :silly:
-

-

doar pentru ca ai fost la Busteni...unde te-ai imbatat ca un porc impreuna cu d'alde Lepra ...nu inseamna ca esti locomotiva adevarata :p
-

sa tragi vagoane dupa tine pe calea ferata...si sa functionezi la 20 000 V.
-

Katzy
ai vazut ca nu prea multa lume s-a abonat la concursu de interpretari.
Io zic sa astepti pana se termina cu Topurile, si dupa aia sa faci concursul, dar mai bine il pune Sticky Moshu sau Aiu si io zic ca s-ar inscrie mai multi. Cu doar 4-5 oameni n-ar fi asa distractiv !
ai vazut ca nu prea multa lume s-a abonat la concursu de interpretari.
Io zic sa astepti pana se termina cu Topurile, si dupa aia sa faci concursul, dar mai bine il pune Sticky Moshu sau Aiu si io zic ca s-ar inscrie mai multi. Cu doar 4-5 oameni n-ar fi asa distractiv !
-

Dany_S - Junior Member
pai lasam pentru 2005 atunci. poate nici nu-a vazut lumea. o sa fac eu stire pt. prima pagina din portal..sa-l facem mai popular.
oricum..lumea acum are alte treburi. vin sarbatorile...etc.
in rest, ce mai faci tu Daniel_S ?
eu am bagat 2 ore de somn...ca am febra si sunt bolnav....
oricum..lumea acum are alte treburi. vin sarbatorile...etc.
in rest, ce mai faci tu Daniel_S ?
eu am bagat 2 ore de somn...ca am febra si sunt bolnav....
-

Sunt de acord cu tine dany, shi in acest caz va trebui sa schimb regulamentul cumva. Eu ma inscriu bineintzeles.Vorba lu moshu, lasam pentru la anu. Sa se inscrie lumea, shi apoi.
Peseu mosh, eu facusem o shtire, shi ramasese sa o pui tu pe portal, da asta ie parte a dooa.
Buna seara locomotive!
Peseu mosh, eu facusem o shtire, shi ramasese sa o pui tu pe portal, da asta ie parte a dooa.
Buna seara locomotive!
- kahlan
- Junior Member
nu am vazut stirea la stiri neaprobate. m-am uitat special sa vad. ~(
-

pai nu am ce sa fac cu ea pe YM. asa fac eu stirea.
tre sa o faci tu..sa apara acolo..autor : k@tzy
tre sa o faci tu..sa apara acolo..autor : k@tzy
-

http://www.fanclub.ro/p/item.php?item=65358
Ashe.
Multzumesc mult de tot pentru ajutor. Se shtie el:D
Ashe.
Multzumesc mult de tot pentru ajutor. Se shtie el:D
- kahlan
- Junior Member
Mah..am si eu o intrebare. Se mai face scoala si saptamana asta..sau avetzi vacantza ? Ca ma mira faptu ca n-a intrat k@tzy de dimineatza. Sau o fi plecata la munte ?
Eu am dat de dimineatza telefon la sef..sa-i zic ca sunt racit..si ca mai intrazii putin...si a zis ca nu-i nici o problema
Totusi..voi pleca spre servici...ca poate da si el o prima de Craciun, ceva.....sau macar o bericica
Love2...ti-ai terminat bagajele ? Joi la ce ora e avionu' ? Te-ai uitat pe net sa vezi cum e vremea in Austria ? ~)
Eu am dat de dimineatza telefon la sef..sa-i zic ca sunt racit..si ca mai intrazii putin...si a zis ca nu-i nici o problema
Totusi..voi pleca spre servici...ca poate da si el o prima de Craciun, ceva.....sau macar o bericica
Love2...ti-ai terminat bagajele ? Joi la ce ora e avionu' ? Te-ai uitat pe net sa vezi cum e vremea in Austria ? ~)
-

teoretic facem scoala ....
practic eu m-am angajat asa ca o sa ma duc la munca ...
faza cu agentu publicitar a cazut pt ca trebuia sa muncesc 5 ore pe zi in frig ... asa ca am renuntat. in schimb m-a angajat mama ca DJ la depozit la ea unde o sa stau toata ziua la un birou ... cu un calculator in fatza .. un mixer si cu 2 boxe imense in camera. btw .. o sa am net si acolo ... prin fibra ca doar deh .. un dj tre sa ia muzica nu ? :yD
in alta ordine de idei inainte sa plec ... sa va pun niste poze din ciclul ... AM FACUT CURAT IN CAMERA DE CRACIUN
practic eu m-am angajat asa ca o sa ma duc la munca ...
faza cu agentu publicitar a cazut pt ca trebuia sa muncesc 5 ore pe zi in frig ... asa ca am renuntat. in schimb m-a angajat mama ca DJ la depozit la ea unde o sa stau toata ziua la un birou ... cu un calculator in fatza .. un mixer si cu 2 boxe imense in camera. btw .. o sa am net si acolo ... prin fibra ca doar deh .. un dj tre sa ia muzica nu ? :yD
in alta ordine de idei inainte sa plec ... sa va pun niste poze din ciclul ... AM FACUT CURAT IN CAMERA DE CRACIUN
- Fişiere ataşate
-
- DSC01081.jpg (135.39 KiB) Vizualizat de 3224 ori
-
- DSC01080.jpg (137.81 KiB) Vizualizat de 3224 ori
-
- DSC01079.jpg (141.58 KiB) Vizualizat de 3221 ori
-
- DSC01078.jpg (97.83 KiB) Vizualizat de 3224 ori
-
- DSC01077.jpg (123.58 KiB) Vizualizat de 3223 ori
-

si mai departe .....
- Fişiere ataşate
-
- DSC01085.jpg (175.19 KiB) Vizualizat de 3225 ori
-
- DSC01084.jpg (137.31 KiB) Vizualizat de 3224 ori
-
- DSC01083.jpg (87.38 KiB) Vizualizat de 3222 ori
-
- DSC01082.jpg (129.67 KiB) Vizualizat de 3223 ori
-

monk..cum potzi sta intr-o asemenea cocina ? ~(
pai..maica'ta are discoteca la ea in depozit ? ~o
pai..maica'ta are discoteca la ea in depozit ? ~o
-

pai nu mah ... nu e discoteca ... da tre sa ii motiveze pe aia .. si io le pun muzica. e super tare ca cica e imparita in doua hala.
1. unde sunt birouri
2. depozitul propriuzis
si io am in partea de birouri la etaju 3 cu geam spre depozit... va dati seama ca nu o sa ma pot sa ma abtin sa iau microfonu sa zic : "work you pieces of shit ! work maggets !"
1. unde sunt birouri
2. depozitul propriuzis
si io am in partea de birouri la etaju 3 cu geam spre depozit... va dati seama ca nu o sa ma pot sa ma abtin sa iau microfonu sa zic : "work you pieces of shit ! work maggets !"
-

MAI SUNT 5 ZILE PANA PE DOOSHPATRU:D
Nu mosh, nu am plecat la munte, I overslept shi n'am mai mers la shcuala, am zis ca oricum intarzii asha ca nu are sens. Am facut precum monk shi am facut curat in camera mea pentru Craciun, numai la ocazii d'astea fac shi eu curat ca lumea, ca in rest...Duamne pazeshte!
Va salut locomotive!
Te salut locomotiva!
Nu mosh, nu am plecat la munte, I overslept shi n'am mai mers la shcuala, am zis ca oricum intarzii asha ca nu are sens. Am facut precum monk shi am facut curat in camera mea pentru Craciun, numai la ocazii d'astea fac shi eu curat ca lumea, ca in rest...Duamne pazeshte!
Va salut locomotive!
Te salut locomotiva!
- kahlan
- Junior Member