Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)

since 2003

Mesajde Titina » Lun Dec 20, 2004 1:39 pm

salz katzy!!!cum o mai duci?
Titina
Junior Member

Mesajde kahlan » Lun Dec 20, 2004 1:44 pm

Buna Titina , uite, eu o duc bine, incerc sa scriu mai mult decat posturi monosilabice. Tzi'am mai zis de doo ori sa nu mai apara texte de mIRC pe locomotive, ca ne suparam. Diseara, voi vorbi cu moshul sa vedem ce masuri vom lua pentru a remedia acest lucru. Scuaterea de pe locomotive nu este exclusa, shtii fuarte bine asta. Au patzit'o altzii, o potzi patzi shi tu.
kahlan
Junior Member

Mesajde Titina » Lun Dec 20, 2004 1:49 pm

hai,pisic,ca shi tu faceai asha intr-o vreme....nu mai tzi minte? :) in fiecare dimineatza scriai "salz locoooo!!!" sau ceva in genu asta :) nu?
Titina
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 20, 2004 5:49 pm

Buna seara, locomotiva ! Buna seara, locomotive !

k@tzy ...propun excluderea Titinei din randurile noastre. In calitate de comisar sef al trenului te astept la mine in birou pentru a semna decizia de excludere.

In prealabil te rog sa faci un sondaj in particular in randul locomotivelor...si sa tzi cont si de parerea lor. Pe a lu' monk deja o stim.

In rest...bine, sanatuasa ? Ar trebui sa-mi fac si eu curat in cocina :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Lun Dec 20, 2004 5:56 pm

Voi ashtepta pana la urmatuarea abatere, respectiv nominalizari. Shtiu ca pe a lu monk o shtim deja, de fapt, o shtiam dintotdeauna. Vom vedea cum evolueaza lucrurile, mai ales acum cand e la margine.Ashtept shi raspunsuri direct pe locomotive.

In rest, totu bine, shi frumos, ma cam duare capu shi o sa iau un nurofen, pe langa celelalte medicamente cu care ma indop.

Buna seara locomotive!
Buna seara locomotiva!
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 20, 2004 7:01 pm

k@tzy ..eu zic sa-l intrebi pe Aliosha daca sa o mai tinem pe Titina sau nu. Aliosha, cu mintea sa vizionara...ne va da raspunsul corect.
Tre' doar sa-l intrebi...si-ti va raspunde ! Ia intreaba-l :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Lun Dec 20, 2004 7:02 pm

Aliosha, o mai tzinem pe titina?~)
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 20, 2004 7:09 pm

Nu vrea sa raspunda. Uite ce mi-a zis pe YM :

oribilul_mosh : vezi ca te-a intrebat ceva k@tzy pe loco
alexandru_stoian : ia
oribilul_mosh : raspunde si tu
alexandru_stoian : nu. sunt prea pishat pentru a scrie pe locomotive
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Dec 20, 2004 7:12 pm

http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=338787#post338787
Aliosha : haaaaaaaaaaaaaaaaa
ti-am pus fake ID de YM sa nu zici ca sunt bulangiu..si te dau in vileag
Aliosha : m-ai pisat
Aliosha : da, nu vreau sa ma dau in vileag... deaia e si facut public pe forum.
parca nu il ai
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde monk » Lun Dec 20, 2004 7:15 pm

k@tzy scrie:Buna Titina , uite, eu o duc bine, incerc sa scriu mai mult decat posturi monosilabice. Tzi'am mai zis de doo ori sa nu mai apara texte de mIRC pe locomotive, ca ne suparam. Diseara, voi vorbi cu moshul sa vedem ce masuri vom lua pentru a remedia acest lucru. Scuaterea de pe locomotive nu este exclusa, shtii fuarte bine asta. Au patzit'o altzii, o potzi patzi shi tu.

hahahahahhahaha... frate sa mor io cate s-au intamplat cat nu am fost acasa ... la fel de mult ma mira ci cat de serioasa e k@tzy ~P

azi a fost prima zi de munca ... ma duc sa ma spal si eu si sa mananc ca oamenii mari acu ... ca doar deh .. acu fac parte din clasa muncitoare ... nu astia de pe FC ca astia mai mult vorbesc decat sa lucreze .. eu sunt om serios si am muncit cinstit pentru painea de azi ... nu stand pe net sa scriu pe fanclub.

maine o sa trebuiasca sa ma trezesc la 6 ca la 6:30 sa fiu acolo :cry:
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 20, 2004 7:28 pm

monk...eu joi am petrecerea de Craciun la firma. doar marile firme au asa...nu ca tine acolo la depozit. iti da maica'ta un sandwich :p
oricum..brava ca muncesti...fatza de putoarea de Hades :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Lun Dec 20, 2004 7:33 pm

mah .. tu nu ai inteles ma ... petrecerea de craciun s-a dat deja in BackStage duminica trecuta ... asta e un post stabil acolo .. eu doar tin locul Djului permanent care se ocupa cu asta.

The Wake Up Show™
monk

Mesajde kahlan » Lun Dec 20, 2004 10:11 pm

Ce atzi tacut asa cu totzii?
Nu mai stau mult, deoarece voi incerca sa adorm mai devreme , sa ma duc maine macar , sa nu'mi faca diriga capu calendar pe tot restu anului, iar inainte de a adormi, mi'am facut program de citit. I.a.o.d.i., cica vine iarna zilele astea, dar nu se shtie la ce ora. Puate o fi ramas la taclale cu cutremuru prin Bs.
In caz ca nu mai mishuna nimeni pe aici, va spun nuapte buna!

Nuapte buna locomotiva!
Nuapte buna locomotive!

peseu-iar mi se mishca imaginea la monitor, cre ca tre sa'l duc la reparat, mai are putzin shi tzopaie in zig zag.
kahlan
Junior Member

Mesajde monk » Lun Dec 20, 2004 10:14 pm

imi esplica si mie cineva de ce pana mea k@tzy scrie

Nuapte buna locomotiva!
Nuapte buna locomotive!

?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 20, 2004 11:06 pm

Pentru ca prima data ma saluta pe mine...si apoi saluta si turma :D

Eu acum ma uit la Fellowship of the ring extended....din care mai am cam 1/3.
Asa ca vorbim mai pe urma...adica...daca mai sunteti treji.

Noapte buna, locomotiva !
Noapte buna, locomotive !

*p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Lun Dec 20, 2004 11:16 pm

eh asta e ... unii sunt lideri in randul lutzelor pe net
altii sunt lideri ca lutze
iar altii sunt lideri in futut pizde de fete de 15 - 16 ani (n.n. eo) :yD

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Love2Fly » Mar Dec 21, 2004 12:06 am

Oribilul Mosh scrie:alexandru_stoian : nu. sunt prea pishat pentru a scrie pe locomotive

Mah sa-mi bag p00la....aliosha are acelasi nume de familie ca si mine? Aliosho...te=ai nascut cumva la maternitatea de la Obor? :D
In rest ce mai ziceti? tot asha pishati ati ramas? ~p
Io zic sa o excludem pe Titina pana cand o sa se maturizeze :D si sa o bagam in locul ei pe rezerva de mare angajament...NANUKA! ~p

p.s: Dia, draga mea, :p ce mia face Adina ? bine? :yD
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Titina » Mar Dec 21, 2004 12:08 am

mey,dak asha doriti,puteti sa ma dati afara.... :)
decizia publicului...nu?
ca oricum faza cu "sef","tren",locomotiva,etc e cam abureala...in ceea ce scria moshu mai sus.
eh,eu va urez noapte buna acuma shi vad eu cand mai scriu...atata timp cat nu am nimica interesant de spus,nu mai postez pe loco,ca mi-e lene...ma napadeshte lenea,pe vremea asta urata de afara ~p
Titina
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Dec 21, 2004 12:15 am

Love2Fly...te-am intrebat ceva azi de dimineatza. Sa stii ca te dam si pe tine afara daca nu citesti tot ce scriem aici. Te dam la cm in schimbu lu danone :p

monk...simtzi nevoia sa te lauzi ? nici Titina nu-ti mai crede minciunile :D

Hades...ce poola mea faci de revelion ? a...stai ca stiu. esti cu Flori. pacat...ca eu plec la Cluj cu Loganul pe care mi-l cumpara Leo de Craciun. ~)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mar Dec 21, 2004 12:23 am

Moshule, ce Austria bre?
De Elvetia nu ai auzit? ehe...am gasit o cabana in Alpi..mergem? tu mergi cu a ta si eu cu a mea? :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde kahlan » Mar Dec 21, 2004 5:45 am

tu mergi cu a ta si eu cu a mea?

Are shi moshu fiica?

S'a intamplat inevitabilu shi m'am trezit. Nu ma intereseaza momentan ca ash putea avea probleme mai incolo, asha ca mi'am turnat o ceashca de cafea. E ultima zi. Duuaamne. Cam atat:D

Buna dimineatza locomotiva!
Buna dimineatza locomotive!

peseu- monk, cand voi reushi sa dezgrop acele partzi ale threadului, in cazu in care nu au fost shterse, itzi voi arata mai exact despre ce este vorba cu urarea mea. Daca nu, voi explica la rece, ceea ce va fi, mai greu.

repeseu- imaginea de pe monitorul meu executa mishcari de 13-14 fusiforma in jurul ecranului. Dar, nu se vede negru. Tot e bine.

rerepeseu- *tralalalaaaa*
kahlan
Junior Member

Mesajde Dia » Mar Dec 21, 2004 9:45 am

Love2Fly scrie:p.s: Dia, draga mea, :p ce mia face Adina ? bine? :yD

:love: sa zbori dragu` meu ...Adina se pregateste sa imi faca o vizita...again! :) Si in rest...ce sa mai faca...asteapta sa mearga la patinuar :p
Si eu fac bine...multumesc de intrebare! si daca tot esti asa de interesat de soarta mea..iti spun ca m-am trezit devreme k am fost chemata la Politie sa dau niste declaratii :-" si acum mi-au dat drumu si m-am gandit sa mai dorm putin in patul meu...k cica la ei sunt paturile cam nashpa si e inghesuiala! si da...Adina vine sa ma vada pt ultima oara inainte sa ma ridice astia :-"
Vorba lu moshu`...sa imi aduceti pufarine si sticksuri si mie...sa vii cu Adina....da ? :)
Si scrieti ma monk cu "m" mic...chiar asa greu e?:P
Somn usor locomotive ( eu nu salut de 2 ori...mi se pare inutil si a intrat deja in banal ...:p )
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Dec 21, 2004 5:06 pm

Salut, locomotive ! Salut, locomotiva !
Am fost cu sefu in Cora sa facem cumparaturi pentru petrecerea de Craciun. Am luat carnuri si multe bauturi. Era o aglomeratie ca pe strazile Jakartei.
Acum am venit acasa..si da unu cu artificii de mare efect...de s-a speriat toti cainii si fuge pishandu-se pe ei de frica. :p

Love2...vineri avem avion spre Neutchatel. Eu nu mai vin cu gagica'mea ca m-a parasit pentru monk. O sa-mi gasesc p'acolo o fata. :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Mar Dec 21, 2004 7:19 pm

Buna seara locomotive! Buna seara locomotiva!

Acuma m'am trezit shi m'am dat shi eu jos din pat. In sfarshit, sunt in vacantza, ca lumea. Un lucru prioritar pe lista mea va fi suomnul, deci sa nu va aud ca exagerez cu el pe viitor.:D
I.a.o.d.i., am primit mai devreme un telefon, din care nu am retzinut shi nu imi amintesc mare lucru, deoarece inca dormeam. Cel mai memorabil a fost rasul din final, care apartzinea vocii de pe celalalt capat al firului.Moshul sunt sigura ca nu shtie despre ce este vorba.
Shi nu, nu dau drumu in scara daca sunatzi, opentru ca nu avetzi numaru meu de la interfon:p
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Dec 21, 2004 7:35 pm

k@tzy ...cu sigurantza era serviciul de crima organizata al mosadului. a luat legatura mai devreme cu Hades...si acesta le-a comunicat numarul tau. daca mai suna..sa fii atenta la coordonatele pe care tzi le dau.

I.a.o.d.i ...esti o mare tocilara..care in vacantza are doua activitati principale : invatza si isi face teme de vacantza ~(
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Mar Dec 21, 2004 8:13 pm

Da, am intzeles, daca mai suna, raspund?
Hades, tradatorule, mi'ai dat numarul altor persuane, vei plati crunt pentru asta, shi tu shi familia ta!
I.a.o.d.i, voi dormi, deoarece am avut nuoptzile ocupa cu misiuni anti tero, shi acum am shi eu un concediu bine meritat.
kahlan
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mar Dec 21, 2004 9:24 pm

Buna seara si bine v-am gasit dragi locomotive! :D

Io tocmai am revenit de la o cina "romantica" cu colegii de munca la restaurantul "Dacia" situat pe bulevardul Basarabia (aproape de Moshu') unde am consumat asha:(dedicatie speciala pt mosh):
- una ciorba de burta cu smantana si ardei iute
- una portie tocanitza de vita cu mamaligutza
- una portzie clatite cu dulceatza
- doo beri Silva NEGRE
- 10 tigari :p
Ce sa mai...o cina in orash ca marii domni! acum nu am de facut decat sa ma pun in pat si sa ma uit la "a shark tale"...nu tuh facut mancare, nu tu baut apa de la chiuveta :D nimic din toate astea nu-mi sunt cunoscute asta seara...
Eh....

Dia scrie: asteapta sa mearga la patinuar

...mai...sa mai astepte :D am fost asta seara pe acolo si am constatat ca inchiriatu' patinelor e 100.000 si intrarea (doua ore) e 100.000....deci deocamdata prea scump...poate imi trebuie o motivatie mai puternica :p
a propos..... CE MAI FACI SCUMPA MEA DIA? :D
Moshule....cre'ca plec in Thailanda....mi s-a facut sila de frigul asta :p
[email]K@tzy...ce[/email] faci mah catzelushule mah? :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde monk » Mar Dec 21, 2004 9:54 pm

am fost azi cu colindu ... 6 insi .. si am scos 90.000 de caciula + o sticla de vin.. ceea ce dovedeste ca lumea e saraca.

vreau sa adaug caci k@tzy a fost o pishata ca am sunat sa imi deschida si mie usa la ea la bloc ca avea interfon si a zis ca doarme

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Dia » Mar Dec 21, 2004 10:03 pm

Love2Fly scrie:...mai...sa mai astepte :D am fost asta seara pe acolo si am constatat ca inchiriatu' patinelor e 100.000 si intrarea (doua ore) e 100.000....deci deocamdata prea scump...poate imi trebuie o motivatie mai puternica :p
a propos..... CE MAI FACI SCUMPA MEA DIA? :D

Multumim pt informatie...noi ne ducem ;D! Ne pare rau ca iti trebuie o motivatie mai puternica decat noi doua...! Noua nu ne trebuie motivatii...doar dorinta...si o avem din plin....asa ca noi ne ducem!Nu o sa incercam sa te atragem cu ceva...mergem si doar noi doua..ca si pana acum...! ai fi fost al treilea ca sa formam un triunghi...pt diversificare...dar daca nu ai o motivatie puternica nu-i nimic...ramanem doua...ca si pana acum...de 3 ani incoace! au mai incercat si altii sa intervina...nu ne intreba unde sunt acum si ce au patit :U !
Observ ca se pleaca prin tzari exotice de Revelion...(de Thailanda ai si motivatie si bani...nu ? ) ! Eh...noi o sa fim tot noi doua...in Brasov..ca suntem amarate si ne tine cineva gratuit :N !
Buna seara locomotive! monk trebuia sa vii sa imi colinzi mie in dormitor...k te plateam cu mult mai mult decat ai strans de la toti... ! :love: ce sa-ti fac...ce ai cautat tu la k@tzy ?? :p
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Dec 21, 2004 10:07 pm

monk...cum pula mea ? eu anu trecut am fost cu Scooby...si in seara de 21...am facut 490 mii de caciula :D
cred ca nu stii unde sa mergi. lasa ca poate mergi decat cu mine intr-o seara...sa scoate juma de milion...sa avem si noi de o prajitura. :D

Love2..cat ai luat prima de craciun ? eu nu iti zic...ca pe urma iar ma urasti :p
sa-ti fie de bine ca ai mancat la Dacia. stiu localul :D
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locomotive