Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Ma duc in pat la culcare. Cu Potbeli. Blaubar, lupul albastru, mai ramane cu Koala putin.
Love2...sper ca noaptea sa fie un sfetnic bun pentru tine si maine dimineatza sa te trezesti acelasi din tot'deauna...omul in cautarea absolutului...omonimul emirului din Noaptea de decembrie a lui Macedosnki.
Koala (:love: ) ..mare bucurie mi-ai facut. Sincer. Imi voi aminti mereu. :kiss:
Noapte buna tuturor locomotivelor si Craciun fericit in continuare. Maine nu cred ca mai intru...dar promit sa ma gandesc la voi.
Love2...sper ca noaptea sa fie un sfetnic bun pentru tine si maine dimineatza sa te trezesti acelasi din tot'deauna...omul in cautarea absolutului...omonimul emirului din Noaptea de decembrie a lui Macedosnki.
Koala (:love: ) ..mare bucurie mi-ai facut. Sincer. Imi voi aminti mereu. :kiss:
Noapte buna tuturor locomotivelor si Craciun fericit in continuare. Maine nu cred ca mai intru...dar promit sa ma gandesc la voi.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Se spala pe dintzi...
later: ie-te ca s-a intors
Ma bucur ca ti-am facut o bucurie
Noapte buna si distractie placuta azi...!
Mai raman cu Blaubar putin...venim in pat peste vreo ora !
later: ie-te ca s-a intors
Ma bucur ca ti-am facut o bucurie
Noapte buna si distractie placuta azi...!
Mai raman cu Blaubar putin...venim in pat peste vreo ora !
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
Love2Fly scrie:
Dany,
777 astea sunt niste baterii care se descarca instantaneu...sunt 2500 lei bucata) ca si Trompi care e un suc de 8500...
Eu si moshu mai obisnuim sa scoatem fetele la un Trompi si un covrig, maxim doi.... :p
Iti dai seama? iesi cu o tipa...beti 2 x Trombi si 4 covrigi si toata chestia asta te costa 28.000 (~ 1,15 CAD)
le stiu bre nu-ti fa griji
, da am zis ca poate poate au mai marit si ei gama de produse, si-au facut d'alea reincarcabile la 5mii sau ceva
Nu stii ca si la dollarama ie unili d'astea, 8 la 1$
Si ca tot adusesi tu aminte de sucuri cheapo si alte alea, imi aduc aminte cu placere de clasa 8-a in care scoteam fetele la un TEC, si, eventual o eugenie
Da nu-i problema ca si aisha de poti descurca, la dollaram e cutii de suc 3 la 1$, plus mai gasesti cateodata napolitane d'alea turcesti sau arabesti la 4 la un 1$, deci cu 2 napolitane si 2 sucuri ai facut date marfa , si ii faci si cinste, tocu cu ~ 1.3$cad

-

Dany_S - Junior Member
Daca s-a incalzit atmosfera , inseamna ca a venit timpu' sa ne dezbracam
Cine incepe ? :hehe:
Cine incepe ? :hehe:indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Yooo !!
V-as atasa un thumbnail cu dovada...dar mai bine nu ...
stii sisu`...prosopu` din avtar !! :p hai...cine ofera mai mult ? wild sis...punem si muzica...ne dezbracam noi doua...si vedem ce urmeaza...daca mai avem nevoie si de Love sa zboare sau nu ;D
V-as atasa un thumbnail cu dovada...dar mai bine nu ...
stii sisu`...prosopu` din avtar !! :p hai...cine ofera mai mult ? wild sis...punem si muzica...ne dezbracam noi doua...si vedem ce urmeaza...daca mai avem nevoie si de Love sa zboare sau nu ;D like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Eu oricum sunt imbracata destul de sumar...
Caramel aduc eu... Frisca ? Cirese ? Catuse cu puf roz? ;D
Caramel aduc eu... Frisca ? Cirese ? Catuse cu puf roz? ;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Zic sa ne retragem pe privat cu detaliile iubita...ca deja cel ce iubeste zboru se duce sa doarma (zice el...dar cred k are o treaba intima de 45 de minute...onorurile de Craciun ;D ) !!
Hai...ia caramelul si frisca si vino...:love:
Hai...ia caramelul si frisca si vino...:love:
like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

intorsu-m-am pe mine insumi .... mi-am reparat computerul.
Dany_S ... boxele alea sun CamSug ... sistem rusesc cu rotire stanga dreapta ca la ceasurile Pobeda. moshule care a fost cel mai tare mesaj de craciun primit ?
Dany_S ... boxele alea sun CamSug ... sistem rusesc cu rotire stanga dreapta ca la ceasurile Pobeda. moshule care a fost cel mai tare mesaj de craciun primit ?
-

monk - Mesaje: 2747