Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
pai vrei sa raman eu cu tine si cu Dany ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
k@tzy ...ca deobicei...n-ai nici o parere. esti acelas gushter din'totdeauna. nu esti demna de noi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

eu in functie de hotararile voastre hotarasc. nu sunt de capu meu aici. daca ar fi dupa mine...nici pe tine nu te-as tine..ca nu-mi esti de nici un folos. ~)
deci...sa scrii aici alb pe negru ce ai de gand sa faci.
deci...sa scrii aici alb pe negru ce ai de gand sa faci.
-

vei asculta parerile celorlaltzi...pentru ca nu ai o parere proprie...si n-ai avut niciodata...sau daca ai avut...ai fost prea lasha pentru a o expune.....
-

Ce te face sa crezi ca Samy ii va fi de folos in vreun fel ? sau ca eu ii sunt de folos ? el se gandeste la purtarea unor conversatii interesante pe threadul asta ...nu la foloase ! asa-i O`Mosh ?
Buna seara locomotive...a fost o zi superba in afara Bucurestiului! ;D
Buna seara locomotive...a fost o zi superba in afara Bucurestiului! ;D
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-

Dia - Mesaje: 1052
Titina nu mai apuca zorii pe locomotive. Koala are dreptate. Ea stie intotdeauna ce este in sufletul meu. Mi-a citit intotdeauna gandurile.
Uite si tu Koala...s-a ajuns mai rau ca pe mIRC. Numai tu ma mai intelegi. Sper ca esti de acord cu mine. Plus ca voi aduce o locomotiva valoroasa. Prieten bun cu noi 2. Iti zic pe YM cine.
Te pupik :p
Uite si tu Koala...s-a ajuns mai rau ca pe mIRC. Numai tu ma mai intelegi. Sper ca esti de acord cu mine. Plus ca voi aduce o locomotiva valoroasa. Prieten bun cu noi 2. Iti zic pe YM cine.
Te pupik :p
-

Ce post mare...mi-e rau ! mai mult de atat nu putea Bianca..sunt sigura! Hades...tu nu ii ceri scuze ?sau raman eu singura careia ii ceri scuze cand gresesti ? :p si eu te iubesc!!
later edit : bineinteles k stiu ce gandesti
cine te intelege mai bine ca mine ? cine e sufletul tau pereche ?
abia astept sa vad cine vine in locul liber #-o
later edit : bineinteles k stiu ce gandesti
cine te intelege mai bine ca mine ? cine e sufletul tau pereche ?
abia astept sa vad cine vine in locul liber #-o like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-

oribilul_mosh (11:14:03 PM): esti seful suprem al locomotivelor
oribilul_mosh (11:14:09 PM): vreau sa stiu decizia ta
Acum , linishte, linishte am zis, bai, nea ala cu basca, am zis linishte!
Ashe.
Deci, Titina, fii atenta. Itzi acordam o ultima shansa. Citeshte bine, ultima. Pe langa asta, urmatorul tau post trebe sa constituie o compunere despre ce inseamna locomotivele pentru tine shi de ce ai vrea sa ramai una, de minim 200 de cuvinte, cu introducere, cuprins shi incheiere.
Puteam fuarte frumos sa dau un raspuns constituind din da sau nu shi sa ma duare fix in tzeava de eshapament. Dupa cum vezi nu am facut'o deshi de multe ori mi'am primit ualele'n cap. La lipsa mea de dezinteres, ashtept acelashi raspuns din partea ta. Daca nu vei face asta, imi vei confirma nishte pareri care nu sunt toma roz, plus ca tzi se vor lua drepturile de locomotiva. Sper ca vei deschide ochii shi nu o vei lua personal, macar de data asta!
oribilul_mosh (11:14:09 PM): vreau sa stiu decizia ta
Acum , linishte, linishte am zis, bai, nea ala cu basca, am zis linishte!
Ashe.
Deci, Titina, fii atenta. Itzi acordam o ultima shansa. Citeshte bine, ultima. Pe langa asta, urmatorul tau post trebe sa constituie o compunere despre ce inseamna locomotivele pentru tine shi de ce ai vrea sa ramai una, de minim 200 de cuvinte, cu introducere, cuprins shi incheiere.
Puteam fuarte frumos sa dau un raspuns constituind din da sau nu shi sa ma duare fix in tzeava de eshapament. Dupa cum vezi nu am facut'o deshi de multe ori mi'am primit ualele'n cap. La lipsa mea de dezinteres, ashtept acelashi raspuns din partea ta. Daca nu vei face asta, imi vei confirma nishte pareri care nu sunt toma roz, plus ca tzi se vor lua drepturile de locomotiva. Sper ca vei deschide ochii shi nu o vei lua personal, macar de data asta!
- kahlan
- Junior Member
In urmatoarea compunere voi evidentzia trasaturile mele shi ale locomotivelor in general,datorita carora eu tre` sa raman loco...
Ca sa fiu sincera,ptr mine locomotivele nu inseamna mai multe decat un thread in plus pe care pot posta,asta ca sa nu zica cineva ca ma lingushesc pe langa celelalte loco sa raman aici...dar pe locomotive pot vb mai deschis cu "familia" mea de pe forum shi de multe ori sunt convorbiri interesante...asha...nu mai am ce zice,adica nu shtiu ce sa mai spun.Vreau sa raman ca in alta parte pe forum nu mai pot vb asha mult cu toate locomotivele.Shi de multe ori pare un fel de chat shi prin posturile altora,nu nuami ale mele.
Gata,nu ami zic nimik,ca nu shtiu ce sa mai zic shi oricum tre sa ma culc,k maine plec shi mai am nishte treaba....
Prin aceasta imi inchei compunerea mea la "specia literara" locomotiva
Ca sa fiu sincera,ptr mine locomotivele nu inseamna mai multe decat un thread in plus pe care pot posta,asta ca sa nu zica cineva ca ma lingushesc pe langa celelalte loco sa raman aici...dar pe locomotive pot vb mai deschis cu "familia" mea de pe forum shi de multe ori sunt convorbiri interesante...asha...nu mai am ce zice,adica nu shtiu ce sa mai spun.Vreau sa raman ca in alta parte pe forum nu mai pot vb asha mult cu toate locomotivele.Shi de multe ori pare un fel de chat shi prin posturile altora,nu nuami ale mele.
Gata,nu ami zic nimik,ca nu shtiu ce sa mai zic shi oricum tre sa ma culc,k maine plec shi mai am nishte treaba....
Prin aceasta imi inchei compunerea mea la "specia literara" locomotiva

- Titina
- Junior Member
...
Forrest Gump, locomotive, maestrii venerabili si alte animale
de Hades
Locomotivele, dupa cum ne stie o natiune intreaga, reprezinta partea frumoasa a acestui forum.
Putzini stiu adevarata activitate a acestor locomotive, am incetat sa vorbim despre afacerile familiei, deoarece am fost sesizatzi ca suntem urmaritzi de FBI. Acesti oameni pasnici, aparent inofensivi, conduc o organizatzie foarte periculoasa, care se ocupa cu imobiliare. Unul dintre secunzi, Leo, se ocupa de partea 'curata' a afacerii... Eu cu O.M. contolam partea murdara a afacerii... ne ocupam de tot felu de tranzactzii, vedetzi pozele din brasov in care n-am fost in excursie, am dus tot felu de substantze periculoase pentru construirea unor bombe...
Desigur noi ne ocupam cu tranzactziile de foarte mare risc... Au fost zeci de atentate la viatza noastra pe parcursul acestor transporturi, sa nu uitam tirul galben care era sa se urce pe dacia noastra...
Afacerile vor continua, urmeaza in curand o mare tranzactzie cu niste matritze pe care le vom folosi la o imprimerie pt a tipari bani...
Aceast rezumat este doar o mica prezentare, chiar in acest timp se vand niste apartamente de lux, precum si alte afaceri.
de Hades
Locomotivele, dupa cum ne stie o natiune intreaga, reprezinta partea frumoasa a acestui forum.
Putzini stiu adevarata activitate a acestor locomotive, am incetat sa vorbim despre afacerile familiei, deoarece am fost sesizatzi ca suntem urmaritzi de FBI. Acesti oameni pasnici, aparent inofensivi, conduc o organizatzie foarte periculoasa, care se ocupa cu imobiliare. Unul dintre secunzi, Leo, se ocupa de partea 'curata' a afacerii... Eu cu O.M. contolam partea murdara a afacerii... ne ocupam de tot felu de tranzactzii, vedetzi pozele din brasov in care n-am fost in excursie, am dus tot felu de substantze periculoase pentru construirea unor bombe...
Desigur noi ne ocupam cu tranzactziile de foarte mare risc... Au fost zeci de atentate la viatza noastra pe parcursul acestor transporturi, sa nu uitam tirul galben care era sa se urce pe dacia noastra...
Afacerile vor continua, urmeaza in curand o mare tranzactzie cu niste matritze pe care le vom folosi la o imprimerie pt a tipari bani...
Aceast rezumat este doar o mica prezentare, chiar in acest timp se vand niste apartamente de lux, precum si alte afaceri.
There is no save game in real life...
- Hades
doamneee,ce aberatzii
deci...mie mi-e indiferent daca raman aci pe loco,facand parte din familie sau afara,orfana...lol,dar recunosc ca sunt multe discutzii aberante aici,tot cu posturi mono-silabice sau mai shtiu eu ce :| ...cum aveam shi eu multeee.
deci...mie mi-e indiferent daca raman aci pe loco,facand parte din familie sau afara,orfana...lol,dar recunosc ca sunt multe discutzii aberante aici,tot cu posturi mono-silabice sau mai shtiu eu ce :| ...cum aveam shi eu multeee.
- Titina
- Junior Member
Hades..sa nu uitam ca de multe ori ne-am confruntat cu spioni...care erau chiar langa noi...si i-am descoperit foarte tarziu. Unul dintre ai a fost SatyR care a incercat sa ne arunce in aer pe curbele de la Timis.
(nu ti-am spus atunci ca sa nu te sperii...dar la muntele roshu ne-a presarat somnifer in friptura ..cat timp am fost noi la baie sa ne spalam pe maini. abia mai tarziu mi-am dat seama de ce am adormit la volan timp de 10 minute. bine ca ne-a avut Dumnezeu in paza.)
(nu ti-am spus atunci ca sa nu te sperii...dar la muntele roshu ne-a presarat somnifer in friptura ..cat timp am fost noi la baie sa ne spalam pe maini. abia mai tarziu mi-am dat seama de ce am adormit la volan timp de 10 minute. bine ca ne-a avut Dumnezeu in paza.)
-

Trebuia sa spui tu tot ca sa ne ia urma astia acu`...ce dracu ma ??? De cate ori ti-am zis ca nimeni nu trebuie sa afle ca omoram oameni ca sa le vindem apartamentele ? de cate ori ti-am zis ca e un secret ca vrem sa bombardam Praga odata pt totdeauna din cauza invidiei pe care o avem pt minunatul orash ! de cate ori ti-am zis ca stim doar noi de banii aia falshi pe care ii tiparim ?? bai..esti culmea!! bine k nu ai pomenit de reteaua de prostitutie de care se ocupa Love2Fly..cele cu care face printre altele si trafic de carne vie in Sicilia ...vinde copiii prostituatelor ! si din fericire nu ai precizat k avem pachet majoritar la hotelul de ******* stele din Dubai si k emirul ne este partener de afaceri ! poate mai avem o sansa sa scapam! oricum...esti constient ca Il Capo di tutti Capi ne da dracu` si ne lasa sa infundam Jilava daca se afla...nu ??
i'm missing every part
i'm missing every part
-

kkt ... io ma fut in el de net ca mesaju de mai sus trebuia sa fie dat acu 10 minute :| pastele amsii ...
-

monk - Mesaje: 2747
Ca vad ca acum tot se discuta de atributele fiecaruia de pe forum ... sa spun si eu cu ce ma voi ocupa de acu inainte ...
... tot cu ce m-am ocupat si pana acu .. organez, femei, bani si telefoane de 50000000000000000 de lei.
promit solemn in fatza marii adunari nationale ca voi vinde doar telefoane de buna calitate si voi regula doar femei bune pentru bunastarea partidului si al multiubitului nostru tovaras conducator, Oribilul Mosh. De asemenea, toti banii murdari din afacerile cu telefoane si orice alt produs ce poate fi adus prin contrabanda vor fi spalati si bagati in uzul personal al locomotivelor.
In concluzie, de azi inainte acest thread, ma va avea ca solemn postatar si furnizor de bani lichizi si perfect folosibili. Alte intrebari ?
... tot cu ce m-am ocupat si pana acu .. organez, femei, bani si telefoane de 50000000000000000 de lei.
promit solemn in fatza marii adunari nationale ca voi vinde doar telefoane de buna calitate si voi regula doar femei bune pentru bunastarea partidului si al multiubitului nostru tovaras conducator, Oribilul Mosh. De asemenea, toti banii murdari din afacerile cu telefoane si orice alt produs ce poate fi adus prin contrabanda vor fi spalati si bagati in uzul personal al locomotivelor.
In concluzie, de azi inainte acest thread, ma va avea ca solemn postatar si furnizor de bani lichizi si perfect folosibili. Alte intrebari ?
-

Koala...pai oricum s-a aflat de reteaua condusa de Love2Fly. Tu crezi ca asta vara am fost cu el in Turcia ca sa facem baie in mare ? Te inseli amarnic. Turcia este cea mai mare piatza de desfacere pentru prostituatele lui Love2Fly. De acolo familia isi trage venituri enorme.
In atasament..puteti vedea si o poza prelauta de pe siteul Mosadului...cu mine, Love2Fly si un peste local.
ps : monk...eu nu sunt seful nimanui. adevaratul sef conduce din umbra...si nimeni nu-l cunoaste.
In atasament..puteti vedea si o poza prelauta de pe siteul Mosadului...cu mine, Love2Fly si un peste local.
ps : monk...eu nu sunt seful nimanui. adevaratul sef conduce din umbra...si nimeni nu-l cunoaste.
- Fişiere ataşate
-
- mafia.JPG (77.64 KiB) Vizualizat de 3210 ori
-

nimic...poti sa stai jos si sa nu mai tzii mainile la spate !
si sa tzii cutzitele in adidasi de acum incolo...altfel risti sa fii prins...! sa ai in gashca doar contrabandisti si pushcariashi...llume buna...k de de-astia avem nevoie! si sa ne promiti ca regulezi doar majore...si k le dai dracu pe minori...k ne strici imaginea partidului! si trebuia sa adaugi ca esti mana dreapta a lui love2fly in afacerea de avergura pe care o conduce!cam atat! 
si sa tzii cutzitele in adidasi de acum incolo...altfel risti sa fii prins...! sa ai in gashca doar contrabandisti si pushcariashi...llume buna...k de de-astia avem nevoie! si sa ne promiti ca regulezi doar majore...si k le dai dracu pe minori...k ne strici imaginea partidului! si trebuia sa adaugi ca esti mana dreapta a lui love2fly in afacerea de avergura pe care o conduce!cam atat! 
i'm missing every part
i'm missing every part
-

-

Poporu face treburi mari si murdare cel putin o data pe zi...ca sa manance si Los Vidanjores o paine curata si cinstita ;m ! nu ne supunem poporului! ne supunem doar marelui nostru shef ! 

i'm missing every part
i'm missing every part
-

Au fost odata locomotive....
Au re-devenit locomotive, dupa ce au fost locomotive si pe urma n-au mai fost :
De maine o noua locomotiva in depou. Una veche si valoroasa.....
Bun venit, locomotiva !
- Weet-weet (retrasa de buna voie)
- MiG29 (plecat pe cm)
- Shaki
- depechemind
- supermouse (plecata pe cm)
- Nicholas_Alex (plecat pe cm)
- Nanuka
- Titina
Au re-devenit locomotive, dupa ce au fost locomotive si pe urma n-au mai fost :
- Koala
- Love2Fly
De maine o noua locomotiva in depou. Una veche si valoroasa.....
Bun venit, locomotiva !
-

croita in uzinele Electoputere Craiova.
pana una alta .. sa va pun o poza marfa cu niste "colege"
pana una alta .. sa va pun o poza marfa cu niste "colege"
- Fişiere ataşate
-
- 00181.jpg (153.93 KiB) Vizualizat de 3215 ori
-