Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)

since 2003

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 27, 2004 2:53 am

Mesaj pentru k@tzy, o brava locomotiva, cu care am fost poate prea aspru : Draga k@tzy, in incercarea mea nebuneasca de a cizela acest thread impreuna cu toti cei de aici, inclusiv eu...am gasit de cuvintza sa iti dau un imbold asa de la spate...ca sa nu adormi si sa cazi in letargie. Poate ca am fost prea dur...dar n-a fost intentionat. Vreau doar sa ai parerile tale...si sa tzi le spui concret cand tzi se cer. Pe viitor sper sa te indrepti si sa fii ferma. Ramai seful suprem...dar de maine vei avea un nou sef pe locomotive. Un locotenent care pana in trecut a pazit poarta stelara 6. El e mult mai aspru decat mine. Vetzi vedea cu totii. Special a fost adus aici.
Si in incheiere..nu uitati...ca noi nu suntem mirc, nu suntem cm...suntem locomotive !

Hades...vezi ca de maine ne extindem afacerile pe tot cuprinsul imperiului galactic. :D

Acum ma culc...ca dupa cum se vede sunt cam obosit.

Noapte buna, locomotive ! Noapte buna, locomotiva ! Noapte buna, locotenent Mihai !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Lun Dec 27, 2004 10:13 am

Buna dimineatza locomotive!
Buna dimineatza locomotiva!
Buna dimineatza locotenent Mihai!

Imi cer scuze, dar nu va voi da prea multe informatzii despre aceasta dimineatza deoarece simt nevoia sa ma bag in pat shi sa nu mai ies de acolo, in plus ca azi voi avea uareshce drumuri de facut.

Multzumesc de aprecieri Mosh.Eu voi incerca, dar nu pot sa'mi schimb anumite feluri de a gandi , shi shtii asta.

Hai ca v'am lasat, ma duc sa beau nishte zeama de lamaie.
kahlan
Junior Member

Mesajde monk » Lun Dec 27, 2004 10:30 am

locotenent ? :con: ... poate controlor ...

oricum, cu draga inima si cu iubire va spun ca ne vedem tocmai la anu ! ... caci eo acu plec la munte pentru a petrece revelionul alaturi de cei dragi. nu, nu parintii desi tin si la ei :-" ... :yD ci colegii.
Cei care merita o sa fie sunati de anu nou, pentru restu va zic traditionalul LAMULTZAEAN ...

La revedere, acu ca aveti un nou geniu (DECRET) care sa imi tina locul nu o sa va plictisiti. poate mai posteaza in amintirea mea si DECRET din cand in cand si cu contu meu.
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 27, 2004 10:51 am

k@tzy ...te-ai imbatat ? ce faci cu zeama de lamaie ? ai greturi dupa bautura ?

monk...ai uitat sa amintesti ca tu vei f00te fetite de 15-16 ani...si ca banii de colinde i-ai dat pe prezervative.
din pacate se pare ca eu voi petrece revelionul alaturi de un pishat...asa cum am petrecut si anul trecut. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 27, 2004 5:30 pm

Buna seara ! La pauza dintre sarmale si friptura...va prezint doua poze de notorietate ! :D
Fişiere ataşate
moshuhades.JPG
moshuhades.JPG (382.06 KiB) Vizualizat de 4277 ori
wrsimoshu.JPG
wrsimoshu.JPG (237.96 KiB) Vizualizat de 4276 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

...

Mesajde Hades » Lun Dec 27, 2004 5:47 pm

ce caine frumos...
Fişiere ataşate
cainele.JPG
cainele.JPG (63.3 KiB) Vizualizat de 4277 ori
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde cutuma© » Lun Dec 27, 2004 7:11 pm

Iote bah, mi-a expirat banu....ai draq astia cu termenele lor de garantie.

Salutari bicicletelor......merge treaba? Hades, dai maine o bere?
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde J'adore » Lun Dec 27, 2004 7:19 pm

.......Fargo...... suntem locomotive nu biciclete

da, am reinviat :p
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Dec 27, 2004 7:29 pm

Jadore, incult este la mine, cine e Fargo? Sau vroiai sa zici Farago, like in Elena Farago?

Am o observatie de facut....priviti atachement-ul din urmatorul post al lui baixu shi priviti cu atentie singurul thread pe care acesta l-a vizitat (cel nemarcat cu bold)

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=334788&postcount=721

cutuma©

Mesajde J'adore » Lun Dec 27, 2004 7:43 pm

daca nu ma insel asa se numeste un oras/suburbie in america ...nuh ma uitam la vreme cand am scris postul ala si aparea numele ala pe harta ~p
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 27, 2004 7:55 pm

Decret..asteptam de la tine...pe langa o cuvantare ca ai venit pe locomotive...sa pui si tu o intrebare din fotbalul anilor '90 :D
Uite...eu tocmai am spulberat pe Chelsa cu Lyon la Fifa 2005...5-0 :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Dec 27, 2004 8:02 pm

Stiam ca asta asteptzi de la mine shi tocmai d'asta m-am shi abtzinut...sa fiu shi eu, cum le zice la astia, imprevizibil :D

Da' ca tot veni vorba....cine antrena marea echipa a lui Leeds ce juca semifinalele CL in sezonul 99/2000

cutuma©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 27, 2004 8:04 pm

Bobby Robson. si nu...nu am cautat pe google.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Dec 27, 2004 8:06 pm

David O'Leary

cutuma©

...

Mesajde Hades » Lun Dec 27, 2004 8:13 pm

D€CR€T scrie:dai maine o bere?

nu, si nu imi mai ceretzi beri ca nu va dau
Hades

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 27, 2004 8:16 pm

Bah...maine facem si un KFC dupa intalnire ?
Hai ca sunt in bani. Beau 2 Becks in BS, imi iau 200 Fornetti si daca mergem la KFC imi iau meniu Variety.
Sau mergem la Pizza Hut ca n-am mai fost demult ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Dec 27, 2004 8:16 pm

david, dai un Jack?

cutuma©

...

Mesajde Hades » Lun Dec 27, 2004 8:23 pm

moshule, mergem, ca plateste decret toata consumatzia mea de maine...
Hades

Mesajde monk » Lun Dec 27, 2004 8:25 pm

ce facetzi pishatilor? eu sunt aici la munte, fut pizde de 16 ani si voi stati ca pisatii in casa sa bateti maimuta. Hades asta n-o sa dea niciodata o bere, ca e un jidan zgarcit si puturos, nici sa vina cu mine si mosu la colindat n-a vrut.

Sa-mi bag pula, am uitat sa va zic ca ziua de azi a inceput prost. Am calcat intr-un cacat si inca-mi put bocancii. Mortii lor de babaciuni ce ies cu javrele alea pe strada, sa-i pupe-n bot!

Ba, sa fiti pe faza, ca o sa va cer sa-mi trimiteti bani, de prezervative, ca in ritmul asta le termin pana joi. Sa nu va zgarciti, ca vreau Durex nu d'astea Scufita Rosie Din Carpati, de le fabrica Hades la el acasa din resturi de anvelope,da?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 27, 2004 8:45 pm

Hades................
Fişiere ataşate
amsterdammm.JPG
amsterdammm.JPG (366.13 KiB) Vizualizat de 4291 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

...

Mesajde Hades » Lun Dec 27, 2004 8:50 pm

~p ~p ahahahahahahahhaha ~p ~p

revin in 10 minute cu o poza :D
Hades

Mesajde Dia » Lun Dec 27, 2004 9:23 pm

Decret... bine ai venit in familie :) in curand iti vor atribui sarcinile de serviciu si poti sa incepi ! stii cum e...se incepe de jos...! si poti sa incepi cu mine...daca tot o luam de jos! damn...ce zic io aici ? :p
by the way...ce-i cu avatarul ala??? eram atat de obisnuita cu celalalt...e ca si cum moshu n-ar mai avea rinocer la avatar si mici si bere pe masa!!
Am avut o zi plina....iar maine se anuntza o zi roz :p n-o sa pot dormi toata noaptea (evident pt k ma intalnesc cu voi in Backstage :D) ! glumeam ! serios...ma duc sa citesc ceva! noapte buna locomotive!
monk...all the way my love...fute-le tu pe toate ( citat SOD ) !
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde kahlan » Lun Dec 27, 2004 9:31 pm

Buna seara locomotive!
Bine ai venit Decret!

Azi am avut o zi destul de varza, in prima parte am umblat de mi'au scos piciuarele scantei, apoi in a dooa am fost mai pasiva decat conexiunea mea la dc++, asha incat s'a format uarecum un echilibru.

monk(cu m mic) omule, ce sa itzi spun, multa bafta shi energie in continuare!
Ma intreb ce o sa zica misha de poza:D
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Dec 28, 2004 1:20 am

In atasament puteti vedea cum arata display-ul mobilului meu. Nu sunt de bani gata ca monk, Koala, Decret sau alte locomotive sa am mobile de 20 milioane...dar spre deosebire de cei amintiti...nu folosesc telefonul pentru a vorbi aiurea...ci doar in scopuri de afacere *p

ps : TITAN scrie de la busola connex. n-am scris eu
Fişiere ataşate
DSC09516.JPG
DSC09516.JPG (55.79 KiB) Vizualizat de 4281 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mar Dec 28, 2004 7:13 am

tin sa-i urez Bun venit lui Decret, sarbatori fericite si sedere placuta pe locomotive!

Apropo de celular, cred ca am printre cele mai usor de retinut (pt romani) numere de mobil , numar pe care mi l-am ales special: 947-PULA :D

A fost un Craciun excelent, am primit cadouri mult peste asteptari si sunt fericit ca si cadourile mele au placut mult, am baut, am dansat, am mancat sarmale, carnati si racituri tipic romanesti (de la magazinu Bucharest deli) :D), ne-am simtit excelent!
Azi din pacate am lucrat, maine la fel si miercuri e ultima zi de lucru din an! Deabea astept revelionu pe care-l fac la o cabana cu niste amici!

cateva poze de la Craciun pec are l-am sarbatorit acasa la za gf
Fişiere ataşate
IMG_1992.JPG
IMG_1992.JPG (541.4 KiB) Vizualizat de 4276 ori
IMG_1985.JPG
IMG_1985.JPG (723.85 KiB) Vizualizat de 4276 ori
IMG_1959.JPG
IMG_1959.JPG (587 KiB) Vizualizat de 4268 ori
Dany_S
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Dec 28, 2004 7:20 am

Dany la pariu ca moshul o sa faca un comentariu despre o pereche de ceva din poza cu mancarea ~p
J'adore
Junior Member

Mesajde kahlan » Mar Dec 28, 2004 10:21 am

Azi ie martzi, maine va fi miercuri:D
E asha de urat afara, imi vine sa ma duc inapoi la culcare. M'am trezit, shi m'am dus sa imi beau cafeaua(ilegala) cu mama, cafea obtzinuta zilele astea ca rest din traficul pe care il fac pe glob, shi se mai mira aia de la elite de ce au nisip in cafea ;m , acum imi ashtept nishte prieteni sa vina sa transporte nishte saci de cafea pana la granitza. Ai mei nu shtiu, deoarece m'ar da in vileag.Le'am spus ca o sa treaca nishte colege pe la mine sa le dau nishte cartzi pentru shcuala.

Buna dimineatza locomotiva, buna dimineatza locomotive, buna dimineatza locotenent Decret!

peseu, mai shtiu pe cineva cu palarie de pescar:yD
Fişiere ataşate
123.JPG
123.JPG (17.69 KiB) Vizualizat de 4275 ori
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Dec 28, 2004 10:27 am

Jadore ~p
(ai avut dreptate. ce sa zic ? nice tits :p )

Dany...printre ce oameni neseriosi ai stat. Au baut Pepsi la sarmale si mamaliga ~(

Astazi si eu ma duc la munca. Ce-i drept un pic mai tarziu..ca m-a sunat ieri sefu sa-mi zica sa vin dupa 10. Deci...pe la 12:30 ar insemna ca-i dupa 10. :D

Buna dimineatza, locomotive !
Incep ziua cu un lapte si un cozonac.

ps : tocmai acum , k@tzy ? cand eu am trecut la fes ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Mar Dec 28, 2004 10:39 am

Ehe, palaria mea e mai batrana decat a ta, dateaza de acu doo primaveri, cand mi'am luat shi pantalonii cu acelashi model, nu de pescar, de camuflaj.
Pai, fes am shi eu, toma eu sa nu am?
Shtii vorba aia: hai noroc traitzi'ar fesu':D
kahlan
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mar Dec 28, 2004 6:02 pm

j'adore ~P ~P, chiar m-am ganmdit dupa ce m-am uitat mai bine la poza, se vad in poza parca ar fii parte din bunatatile de la masa :D

Moshule, pai nu era numai pepsi, mai era si vin si bere (de fapt se vad parca niste cutii de heineken acolo).
Dany_S
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locomotive