Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Am facut piatza shi cateva cumparaturi necesare impreuna cu mama.
Pai, Decret, eu dau drumu la calculator, imi pun cafeaua, shi cat beau, mai postez, ca termin de postat shi nu termin cafeaua e altceva, plus ca spalatu pe dintzi include sa trag shi o fuga pana la bae, iar lenea e mare.
Va salut locomotive!
Pai, Decret, eu dau drumu la calculator, imi pun cafeaua, shi cat beau, mai postez, ca termin de postat shi nu termin cafeaua e altceva, plus ca spalatu pe dintzi include sa trag shi o fuga pana la bae, iar lenea e mare.
Va salut locomotive!
- kahlan
- Junior Member
Acum am venit si eu acasa. Am fost cu Leo la beciuri si am facut o evaluare a vinurilor d'acolo. Pe urma am tras o fuga pana la fabrica de sticla...si am dat comanda la 1000 de sticle cu design frumos...ca sa pacalim si alti pishati...si sa le vindem vin de 20 mii la 300 euro/sticla.
Mi-a dat monk sms sa-mi zica ca e in rapidu de Brasov...si merge cu nashu. Si de asemenea sa-mi zica ca a futut-o pe gagica'sa aseara.
In traducere : merge cu personalu la care si-a luat bilet ca ii e prea frica..si aseara a batut maimutza.
Hades...am auzit ca te duci cu Decret la Revelion. Foarte bine. Uite..eu ma duc la nasha Marioara. Face salata de beuf.
Mi-a dat monk sms sa-mi zica ca e in rapidu de Brasov...si merge cu nashu. Si de asemenea sa-mi zica ca a futut-o pe gagica'sa aseara.
In traducere : merge cu personalu la care si-a luat bilet ca ii e prea frica..si aseara a batut maimutza.
Hades...am auzit ca te duci cu Decret la Revelion. Foarte bine. Uite..eu ma duc la nasha Marioara. Face salata de beuf.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
zi lui monk sa le futa el pe toate, in traducere : sa mai dea shi cu stanga
Hades, Moshu, planurile de revelion au picat....nu mai pot sa va iau cu mine pe nici unul
... va explic mai tarziu ca abia am ajuns acasa shi ma duc sa mananc ca-s plecat de la 12
Hades, Moshu, planurile de revelion au picat....nu mai pot sa va iau cu mine pe nici unul

-
cutuma© - Mesaje: 3047
Ce facetzi mah, atzi adormit?
Da, avetzi treaba, vine revelionu, pregatiri, cumparaturi, alea alea, nu mai avetzi timp de net, de forum, de locomotive, pai da, ce ie asta?
V'atzi luat cu sarmai, cu cozonaci, cu lapte, cu vin fiert.
Phaaaah!
Buna seara locomotive!
Da, avetzi treaba, vine revelionu, pregatiri, cumparaturi, alea alea, nu mai avetzi timp de net, de forum, de locomotive, pai da, ce ie asta?
V'atzi luat cu sarmai, cu cozonaci, cu lapte, cu vin fiert.
Phaaaah!
Buna seara locomotive!
- kahlan
- Junior Member
k@tzy ...iti poti pune la semnatura....Buna seara locomotive !...ca sa nu mai repeti mereu :yD
Eu m-am luat cu biliardu. Am sustinut doua meciuri amicale de pregatire in vederea campionatului mondial din 2005.
Am luat bataie de la baix cu 3-2...si am batut pe Catalanul cu 2-0.
tu ce faci ?
tanananana :p
Eu m-am luat cu biliardu. Am sustinut doua meciuri amicale de pregatire in vederea campionatului mondial din 2005.
Am luat bataie de la baix cu 3-2...si am batut pe Catalanul cu 2-0.
tu ce faci ?
tanananana :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
in buc a venit ninsoarea sau nu?
asta era in seara de 26(poza1)
si uite ashe am petrecut io serile de 26,27 si 28 asta dupa lucru, si le-am revazut cu aceeasi placere cu care le-am vizionat si prima oara!
asta era in seara de 26(poza1)
si uite ashe am petrecut io serile de 26,27 si 28 asta dupa lucru, si le-am revazut cu aceeasi placere cu care le-am vizionat si prima oara!
- Fişiere ataşate
-
- IMG_2039.JPG (494.31 KiB) Vizualizat de 3193 ori
-
- IMG_2038.JPG (468.62 KiB) Vizualizat de 3194 ori
-
- IMG_2040.JPG (480.78 KiB) Vizualizat de 3195 ori
-
- IMG_2023.JPG (643.16 KiB) Vizualizat de 3194 ori
-
Dany_S - Junior Member
tanananaa:D
Prezentam shtiri meteo de ultima ora: s'a racit, nu ninge da ploo, parca ne'ar face special asta, zici ca'i o nuapte din filmele thriller, mi'e frica sa nu sara acum din spatele meu vreunu cu cutzitu.
Mosh, pai ar strica tot farmecu daca ash pune la semnatura, in plus, daca citeshte cineva care nu ie locomotiva?
Eu acum ma uit la carcotashi, shi ascult muzici primite de la locomotiva SatyR.
Buna seara locomotive!:p
Prezentam shtiri meteo de ultima ora: s'a racit, nu ninge da ploo, parca ne'ar face special asta, zici ca'i o nuapte din filmele thriller, mi'e frica sa nu sara acum din spatele meu vreunu cu cutzitu.
Mosh, pai ar strica tot farmecu daca ash pune la semnatura, in plus, daca citeshte cineva care nu ie locomotiva?
Eu acum ma uit la carcotashi, shi ascult muzici primite de la locomotiva SatyR.
Buna seara locomotive!:p
- kahlan
- Junior Member
haaa....dany ! asta am facut si eu de Craciun. dar pe 22,23 si 24
am vazut trilogia...dar in varianta extended ~)
si tot cu aceiasi placere am revazut-o..chiar daca era a 8 -a oara :yD
nu..aici nu ninge. e o ploaie de sfarsit de noiembrie ~(
ps : care-i faza ta preferata din toata trilogia ? de fapt...fa-mi top 3

am vazut trilogia...dar in varianta extended ~)
si tot cu aceiasi placere am revazut-o..chiar daca era a 8 -a oara :yD
nu..aici nu ninge. e o ploaie de sfarsit de noiembrie ~(
ps : care-i faza ta preferata din toata trilogia ? de fapt...fa-mi top 3

-
da, nu aveau astia la centru de inchirieri varianta extended.Tu le ai pe calculator sau pe DVD? Sper poate de iepuras sau de sf Valentin sa se indure cineva de mine sa-mi faca cadou trilogia extended cele originale
, dar sunt ale naibi de scumpe
Top 3...greu de spus, te referi la scene intregi, sau faze scurte?

Top 3...greu de spus, te referi la scene intregi, sau faze scurte?
-
Dany_S - Junior Member
Eu le am pe computer..div-x-uri. peste 11 ore intreaga trilogie !
top 3 faze oarecare !
uite care e la mine :
1.cand vine Gandalf in zori la Helm's Deep si coboara rapa aia
2.in minele din Moria...Gandalf cand se bate cu Balrog
3.cand aprinde Pipin focul...si arata pe urma cum se aprind toate focurile din Gondor pana in Rohan
hai ...zi si tu !
top 3 faze oarecare !
uite care e la mine :
1.cand vine Gandalf in zori la Helm's Deep si coboara rapa aia
2.in minele din Moria...Gandalf cand se bate cu Balrog
3.cand aprinde Pipin focul...si arata pe urma cum se aprind toate focurile din Gondor pana in Rohan
hai ...zi si tu !
-
io le-am vazut o singura data pe calculator si mai mult m-am enervat, bine poate si faptul ca am ecran de 15' si doar 2 boxe + subwoofer (care-s destul de slabutze) n-a ajutat. Mi-ar place sa le revad pe toate la cinema, acolo experientza a fost extraordinara!
hmm, 3 faze...
1. Cand in toiul luptei de la Minas Tirith apare Theoden cu armata Rohanului!
2. Toata batalia de la Helms Deep a fost superba, mi-ar fii placut insa sa fie mai lunga, s-o dea mai in detaliu!
3. In FOTR cand, dupa ce trece in Rivendell, Arwen le "face baie" la Wraiths
dar e greu de ales ca tot filmul mi-a placut!
hmm, 3 faze...
1. Cand in toiul luptei de la Minas Tirith apare Theoden cu armata Rohanului!
2. Toata batalia de la Helms Deep a fost superba, mi-ar fii placut insa sa fie mai lunga, s-o dea mai in detaliu!
3. In FOTR cand, dupa ce trece in Rivendell, Arwen le "face baie" la Wraiths
dar e greu de ales ca tot filmul mi-a placut!
-
Dany_S - Junior Member
si la mine e f. greu de ales.
si eu le-as mai vedea la cinema.
anu asta pe 2 ianuarie la ora 11...eram in Mall...printre primii din Romania care au vazut ROTK la cinema
eu am monitor bun...deci s-au vazut bine :p
sa vezi in extended...face Legolas cu Gimli concurs de baut bere
si tot in extended...o sa arate cine a omorat mai multi inamici la Helms Deep...Legolas sau Gimpli !
te las sa descoperi singur
si eu le-as mai vedea la cinema.
anu asta pe 2 ianuarie la ora 11...eram in Mall...printre primii din Romania care au vazut ROTK la cinema

eu am monitor bun...deci s-au vazut bine :p
sa vezi in extended...face Legolas cu Gimli concurs de baut bere

si tot in extended...o sa arate cine a omorat mai multi inamici la Helms Deep...Legolas sau Gimpli !
te las sa descoperi singur

-
This day we fight ! :p
unde faci revelionu, k@tzy ?
unde faci revelionu, k@tzy ?
-
Bine. Acum ai permisiunea sa te culci. Noapte buna !
La 7 dimineatza sa dai raportu !
Noapte buna !
La 7 dimineatza sa dai raportu !
Noapte buna !
-
Eh, nu ie ora shapte, e un pic mai tarziu, dar ieri nuapte am avut nishte misiuni dificile de infaptuit, plus ca a mers transferu ca uns, shi nu puteam rata asha o ocazie, deci am plecat in lumea viselor pe la ora trei.
Buna dimieatza locomotive!
Buna dimieatza locomotive!
- kahlan
- Junior Member
Neatza locomotive. N-am mai trecut demult pe la voi...ptr ca iar a uitat Vali sas-mi ridice ban-ul la celalalt ip si asta nu prea merge.
Sa ne vedem cu bine la anul si...parca mi-era dor de voi
Dar mi-a trecut
Sa ne vedem cu bine la anul si...parca mi-era dor de voi
Dar mi-a trecut
-
Tanase - Mesaje: 1238
Ce faci moshule.....ai sunat la segarcea sa te asiguri ca n-au dat masa aia altcuiva? sa nu te aud ca ma suni ca esti in Piata Revolutiei cu Hades shi ca fugiti de petarde shi "petarde".
Am ajuns acasa cam obosit...am plecat de la 9 shi am ajuns acum juma de ora ca a trebuit sa merg cu dragii mei colegi ( :love: ) la cumparaturi in Carrefour pt revelion. Vreau sa va spun ca stam bine cu partea alcoolica shi binisor cu partea alimentara
Oricum, nu va pot descrie ce era in magazin, cred ca la ora asta inca se calca oamenii in picioare shi ishi rup capul cu carucioarele pe ultimul Becks 
Am ajuns acasa cam obosit...am plecat de la 9 shi am ajuns acum juma de ora ca a trebuit sa merg cu dragii mei colegi ( :love: ) la cumparaturi in Carrefour pt revelion. Vreau sa va spun ca stam bine cu partea alcoolica shi binisor cu partea alimentara

-
Decret...te voi suna in noaptea de Revelion...dar vei avea o mare surpriza
Ma duc sa trag un pui de somn...ca la asta ma indeamna vremea de afara....
Ne auzim mai pe seara....

Ma duc sa trag un pui de somn...ca la asta ma indeamna vremea de afara....
Ne auzim mai pe seara....
-
da, o sa ma suni sa-mi zici ca esti cu Wild Rose shi Jasmine la masa.....shi eu o sa-tzi zic sa-l lashi dracu de vin
-
Suomn ushor Mosh!
Te salut Decret, tu ce mai faci, cum induri vremea de afara?:D
Am fost la cumparaturi pe vremea asta, fara umbrela tzin sa mentzionez, a trecut unu cu mashina de m'a rezolvat din shapca pana'n adidashi, tuaaata partea stanga. Urasc cumparaturile!
Am facut pe gospodina, am trebaluit, shi eu nu dorm, na!
Te salut Decret, tu ce mai faci, cum induri vremea de afara?:D
Am fost la cumparaturi pe vremea asta, fara umbrela tzin sa mentzionez, a trecut unu cu mashina de m'a rezolvat din shapca pana'n adidashi, tuaaata partea stanga. Urasc cumparaturile!
Am facut pe gospodina, am trebaluit, shi eu nu dorm, na!
- kahlan
- Junior Member
-
nu...Decret dorea sa sublinieze ca are un suflet urat. ~)
-
-
Raspunde cu aceeasi moneda, [email="K@tzy"]K@tzy[/email]. Dinte pentru dinte, ochi pentru ochi!~y
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member