Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)

since 2003

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 01, 2005 2:54 pm

Acum voi pleca pentru o vreme. M-a poftit matusi'mea la o ciorba de potroace. Si cica i-a mai ramas si niste tort de la petrecerea de as'noapte. :p
Vorbim diseara !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde whatever » Sâm Ian 01, 2005 3:41 pm

la multi ani Aliosha !! decret, crash, om, k@tzy, si restu` .

deci revelionul meu ... sex, drugs, tigari, dnb, idm plus glitch plus inca vreo 3 tipe dintre care una (cred) ca e negresa. suuuuper ! hgsasdfasdfgas imediat imi revin, da` oricum merg sa imi mai iau tigari ca am terminat pachetele inca de pe la 5 dimineata.... hmm ... mi`am adus aminte de tmbase ... my chick od`ing si io avand grija de ea, hehehe.... HAPPY NEW YEAR ALL
whatever

Mesajde SCORPY » Sâm Ian 01, 2005 3:56 pm

Buna dimineata locomotive...ma rog...la mine ie dimineata, ca acu m-am trezit. Din somn, nu si din...hic. Vad ca toata lumea e binedispusa aici, dar mie mi-e o fuame de mor.

Mda, eu am fost azi-noapte in Piata universitatii, dupa care am venit acasa, am baut si am mancat pe rupte si m-am uitat la tembelizor.
Hai, la multi ani si la mai bine!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Ian 01, 2005 4:34 pm

Aliosha, iar intri pe forum beat?

In rest ce pot sa va spun... Eu, internata fidela a spitalului nr. 9 va urez un sincer HRISTOS A INVIAT si de ce nu, la multi ani. Si buna dimineata, ca m-am trezit acu' o ora.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde kahlan » Sâm Ian 01, 2005 5:32 pm

Aliosha scrie:buan dimineata katzy

Buna ziooa Aliosha:D

Oribilul Mosh scrie:si ii multumesc lui k@tzy inca 1data ca s-a gandit la mine si m-a sunat imediat dupa miezul noptii.

N'ai pentru ce Mosh, ma bucur ca am reushit sa te prind pe reteaua aia afurisita.

whatever scrie:la multi ani Aliosha !! decret, crash, om, k@tzy

La multzi ani shi tzie whaty! Ai avut un Revelion interesant:D

La multzi ani Decret, la multzi ani Wild Rose, la multzi ani Scorpy, la multzi ani, inca o data, locomotive!
kahlan
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Ian 01, 2005 5:44 pm

Exact cum am banuit....Moshu' iar a comis-o! :ham:
Clabucet! iach!!! rusine!!!!! macar daca era o Vatra Dornei sau Sibiu sau Sighishoara....p00la mea... :D

Hai ca se pare ca li s-a facut astora de la RDS mila de mine si mi-au dat bonus o ora de internet gratuit cu ocazia noului an...

Bah, io am avut un revelion marfa pt ca au fost femei domne! Muuuuulte femei!!!!! Femei muuuuuuuuuuuuuulte! avand in vedere ca in ultimele 3 revelioane procentajul fetelor la petrecere era de sub 5 % ~p
Acum fetele au fost mai mult decat majoritare ceea ce a fost bine....
Am inceput sa beau si eu cu cap si sa nu mai amestec bauturile ca dupa 2 ore sa fiu cu nasu' in toaleta :p M-am profilat pe fishinata si vishinata a fost toata noapte....ma rog....am mai discutat cate putin si cu domnu' Jack D. adus prin amabilitatea unei femine de pe acolo.
Am ascultat toata gama de manele ~p dar si ultimele NOUTATI in materie! ~p ceea ce nu m-a deranjat...prea tare....avand in vedere ca romanecele au un dar ne mai vazut de a dansa din buric :p ma rog....unele m-au scarbit altele m-au incantat...totul in acest imens cocktail numit revelion....
Cam atat....ah....
La multi ani locomotive!
Fortza Aliosha! Fortza Eye-ul! Fortza Zoso :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 01, 2005 7:51 pm

Love2...nu ne mai mitzi ca ai fost cu femei la revelion. Stim ca ai iesit la 12 noaptea in fatza casei...ai dat cu 2 petarde si ai aprins o artificie d'aia ca pe vremea lu Ceasca...dupa care ai intrat in casa...ai baut un ceai turcesc...si te-ai culcat.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

...

Mesajde Hades » Sâm Ian 01, 2005 8:11 pm

la multzi ani dragi tovarasi!
un an nou plin de realizari!
la multzi ani 1972!
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 01, 2005 8:25 pm

Hades...uite sunt aici cu Elena. Bem un vin din '71 (am luat d'asta ca e de anu trecut...si era mai ieftin) ...si ne intrebam ce e cu forumu asta. De ce exista acum...in 1972 ? E vreo problema cu masina timpului ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Sâm Ian 01, 2005 8:34 pm

Oribilul Mosh scrie: E vreo problema cu masina timpului ?

Sau a shters iar provideru asha de mult incat ne'a bagat in trecut?:D
kahlan
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Ian 01, 2005 9:59 pm

Cine e Elena domne? :D iar vorbiti din imaginatzie?
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 01, 2005 10:04 pm

cum cine e Elena ? nevasta lu nea Nicu :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Ian 01, 2005 10:14 pm

Etetete! Moshu' cu chef de kterinca....ce? ai decis sa te schimbi in 2005? ti-ai pus ca obiectiv sa aderi la Uni..pardon...clasa muncitoare pana cel tarziu octombrie 2005? :D vrei sa bei iar un vin fin cu Eye-ul si sa te placa Aliosha iar? :p
Mai bine du-te si scrie urgent pe jurnal ce si cum :p ca sa ma mai calmez de la jurnalu' Titinei de-a dreptu' patetic! :nope:
Love2Fly
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Ian 01, 2005 10:17 pm

ha ha.....l2f....de ce mah patetic? e plin de emotie izvorata din adancul sufletului, de mare angajament, ce stii tu?! Nici nu simti nevoia sa inchizi calculatorul dupa ce-l citesti :)
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 01, 2005 10:22 pm

frate Love2...nu scriu acum pe jurnal...ca vreau sa bag si o poezie adecvata...ceva...ca sa fie frumos.
au fost si momente de romantism in noaptea de aseara...in special cele in care am scapat de Hades...si am urcat de unu singur pe Cioplea ~p
ma duc sa-l rasfoiesc pe Bacovia...sa vad daca are ceva special pentru acest fel de eveniment :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Ian 01, 2005 10:28 pm

Cioplea, hmmmm....nu stiu de ce dar imi suna tare cunoscuta denumirea asta....
Decret, lasa bre...vorba aia....saraca fata bogata :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 01, 2005 10:29 pm

Cioplea este un hotel...cam juma de ora de mers din gara de la Predeal. Acum cica e a lu Nea Puiu ~)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Ian 01, 2005 10:34 pm

Ah...da' domne! imi amintesc....ma duceam cu maica'mea acolo....

....si eu mai trebuie sa conspectez din bacovia asta ca pregatesc fila aniversara de 1 an de jurnale :) pe 6 ian :)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 01, 2005 10:42 pm

Am uitat sa te intreb....

Cum te-a gasit anul nou ? In postura romanticului de alta data....sau in cea a gigolo-ului care vroia s-o fu... Doamne iarta-ma....pe Wild Rose ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Sâm Ian 01, 2005 10:44 pm

Un an de jurnale:D

Mosh, fu frumos Revelionu, nu'i asha? Pe tine in ce postura te'a gasit?

Mie inca mi'e suomn, deshi am tot duormit, ma incerca o noo durere de cap, incredibil, dar adevarat.

Buna seara locomotive!
kahlan
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Ian 01, 2005 10:56 pm

Oribilul Mosh scrie:Cum te-a gasit anul nou ? In postura romanticului de alta data....sau in cea a gigolo-ului care vroia s-o fu... Doamne iarta-ma....pe Wild Rose ?

~p ~p ~p
:D Nici una din variante :p poate doar un pic scarbit de limba lu' M. in gura unor mai multi colegi de-ai mei, poate un pic scarbit de mine pt. ceea ce am putut sa iubesc! :bleah:
Ma rog...adevarul ne elibereaza, sperantza ne motiveaza, asha-i tinere Decret? :)
LATER EDIT: jurnalele fac 1 an pe 21 ianuarie...deci mai e timp...pana atunci sper sa se ajunga la frumoasa suma de 3000 de posturi.
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 01, 2005 11:00 pm

Love2...important este ca de acum inainte vei putea pasi cu demnitate in Cora...si nu vei mai ocoli nici un stand =D

k@tzy ...pe mine anul 1962 in care tocmai am intrat m-a gasit in postura de amant al Elenei. voi incerca sa schimb cursul istoriei...sa nu mai vina nea Nicu peste 3 ani la putere.

(am uitat sa va zic...ca am descoperit ieri cu Hades un fel de masina a timpului)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Ian 01, 2005 11:02 pm

Adevarul aduce libertatea....asta e indubitabil. Dar sa nu intram in detalii d'astea de revelioane, ca unii din noi au suferit o degradare morala aseara de care nu sunt prea mandri.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Love2Fly » Sâm Ian 01, 2005 11:05 pm

~p
Eu ma mir cum Moshu' s-a prins abia acum ca el traieste in trecut deshi n-as putea spune chiar '62....mai degraba '93 ~p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde kahlan » Sâm Ian 01, 2005 11:08 pm

Oribilul Mosh scrie:
k@tzy ...pe mine anul 1962 in care tocmai am intrat m-a gasit in postura de amant al Elenei. voi incerca sa schimb cursul istoriei...sa nu mai vina nea Nicu peste 3 ani la putere.

pai shi ce faci, il omori, vii tu la putere? duamne ce o ashteapta pe Romania atunci. Uare ma mai nasc shi eu?:D
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 01, 2005 11:08 pm

Eu nu traiesc in trecut....ci in trecut, prezent , viitor si universuri paralele. In acest timp...in care-mi pierd vremea cu niste pishati pe locomotive...sunt si la sediul marii adunari nationale, proclamand unirea de la 1 decembrie 1918...dar sunt si in viitor pe 1 ianuarie 2011, si il privesc pe Love2Fly cum isi petrece revelionul in compania a doua tarfe de lux in Guadalajara :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Sâm Ian 01, 2005 11:12 pm

Oribilul Mosh scrie: 1 ianuarie 2011, si il privesc pe Love2Fly cum isi petrece revelionul in compania a doua tarfe de lux in Guadalajara :p

corectzie, va avea de oprit un bebe de'al lui din plans shi sa aibe grija ca celalat, un pic mai mare, sa nu rastoarne ceva de pe masa:D
kahlan
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Ian 01, 2005 11:12 pm

Sa te auda Dumnezeu, Moshule :D si pe tine katzy :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 01, 2005 11:14 pm

Ha ha ha ha...din pacate si-a bagat diavolu coada...si Dumnezeu o sa auda ce a zis k@tzy ~p
deci..fara tarfe mexicane :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Dum Ian 02, 2005 12:51 am

S'a dus shi prima zi din an.

Nuapte buna locomotive, an an nou cum il vretzi voi sa va ashtepte in continuare!

:kiss:
kahlan
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locomotive